Το περίεργο, ωοειδές κουκούτσι του αβοκάντο δεν είναι για πέταμα. Όταν έρθει η ώρα να κόψεις σε κομμάτια το πρασινοκίτρινο φρούτο, θα σου χρησιμεύσει για να το βάλεις στο κέντρο του πιάτου όπου θα το σερβίρεις.
Όχι για διακοσμητικούς λόγους, αλλά γιατί αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να μην μαυρίσει (οξειδωθεί) η ευαίσθητη, βουτυρώδης σάρκα του καρπού.
Άλλωστε έτσι το απολαμβάνουν και στην πατρίδα του, τη Λατινική Αμερική: κομμένο σε μικρές φέτες (με λίγο αλάτι και πιπέρι), παραταγμένες γύρω από το κουκούτσι.
Πηγή: bimag.gr - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com
0 comments
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.