Το περίεργο, ωοειδές κουκούτσι του αβοκάντο δεν είναι για πέταμα. Όταν έρθει η ώρα να κόψεις σε κομμάτια το πρασινοκίτρινο φρούτο, θα σου χρησιμεύσει για να το βάλεις στο κέντρο του πιάτου όπου θα το σερβίρεις. 

Όχι για διακοσμητικούς λόγους, αλλά γιατί αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να μην μαυρίσει (οξειδωθεί) η ευαίσθητη, βουτυρώδης σάρκα του καρπού

Άλλωστε έτσι το απολαμβάνουν και στην πατρίδα του, τη Λατινική Αμερική: κομμένο σε μικρές φέτες (με λίγο αλάτι και πιπέρι), παραταγμένες γύρω από το κουκούτσι.

Πηγή: bimag.gr - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

networkedBlogs

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια