Κλειστό και πάλι το Undersec Forum...

Posted by Clopy Paste 11 Μαΐου 2012

Δείτε πού ανακατευθύνεται το γνωστό forum διάθεσης πειρατικού υλικού...


 Υ.Γ.

Όποιος γνωρίζει την αιτία θα μπορούσε ίσως να μας ενημερώσει.

Έχει δημιουργηθεί και σελίδα του Facebook σχετικά με το κλείσιμο του undersec με τίτλο: "Είμαι κατά του κλεισίματος του Undersec.info"

Αν θέλετε πείτε τη γνώμη σας κόσμια. Σχόλια που δεν πληρούν αυτή την προϋπόθεση καθώς και σχόλια που είναι γραμμένα σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!
 
Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Share/Save/Bookmark

13 comments

  1. Ανώνυμος είπε,

    Το undersec κατεβασε ρολα ''προς το παρον'' ισως να διευθετηθεί το θεμα αν βρεθουν τα λεφτα !! (κομματι χλωμο το βλεπω εγω)
    μπορει να ανοιξει παλι για λιγες μερες μεχρι ος οτου δηλαδη τους δωσουνε παραταση αυτοι που εχουν τον κεντρικο σερβερ (αν και δυσκολο διοτι τους δοθηκαν ηδη 2 παρατασης) αν καταφερουν και 3η μπραβο τους !
    αλλα ο σερβερ θελει λεφτα για να δουλευει και οταν απλα δεν εισαι καλοπληρωτης σε κλεινουν και ησυχαζεις !!

    by anonymous!

    Posted on 12 Μαΐου 2012 στις 5:28 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος είπε,

    Ο λόγος που ανακατευθήνει στην σελίδα της GoDaddy είναι επειδή το domain διαγράφηκε (απ' ότι θυμάμαι δεν έληξε είχε ακόμα 2 χρονάκια μέχρι να λήξει).

    Αυτό ξέρουμε όλοι τι σημαίνει για το undersec. Αν ήταν να παραμείνει ανοιχτό το undersec ο διαχειριστής του θα είχε φροντίσει να ανανεώσει το domain, κάτι που δεν έκανε.

    Έτσι κι αλλιώς το undersec forum ήταν "νεκρό" εδώ και 1,5 χρόνο τώρα!! Δεν έγινε και κάτι που έκλεισε. Υπάρχουν και άλλα φόρουμ 1000 φορές καλύτερα. Και όποιοι έχουν κολλημένα μυαλά όπως "το undersec ήταν το καλύτερο" και μπλα μπλα, απλά ξεκολλήστε και προχωρήστε παραπέρα. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Αυτά απο μένα!

    Posted on 13 Μαΐου 2012 στις 7:19 μ.μ.

     
  3. Ανώνυμος είπε,

    Θελετε ελληνικα.Ας κλεισει τι να κανουμε τωρα.Κριμα θαναι αλλα οι χρηστες βοηθησαν οσο μπορουσαν και πολλες φορες για πραγματα που δεν υπηρχαν λινκς και ηταν dead.Και οποιοσ δε ξερει γιατι εκλεισε να μη λεει οτι του κατεβει.
    Και αυτο με τα λεφτα που λετε τους παρουσιαζετε σαν ζητιανους.Οτι ειναι να γινει θα γινει.Τωρα θα εμφανιστουν σε facebook αυτοι που εχουν και καλα τα κονε και θα ενημερωνουν το κοσμο.Και μονο που το σκεφτομαι..λεφτα παντως δε παιρνει ξανα απο μενα τουλαχιστον.Υπαρχουν και αλλα και υπαρχει και το to...nt γενικα.Cya!

    Posted on 13 Μαΐου 2012 στις 8:26 μ.μ.

     
  4. Ανώνυμος είπε,

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝ ΤΟ ΑΝΤΕΡΣΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΤΣΙ ΑΝΟΙΞΕ ΚΛΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΑΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΝΤΕΡΣΕΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΝΤΕ Η ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑΙΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΕΡΣΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΑΚΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΘ ΕΥΚΟΛΟ.

    Posted on 13 Μαΐου 2012 στις 9:56 μ.μ.

     
  5. Ανώνυμος είπε,

    Δεν είναι το μονο που είναι κλειστό πολλά φόρουμ έχουν κλίση η είναι υπό <>και αυτό το ντού από την ΕΛΛΑΣ και την EPOE έγινε γιατί μπήκαν κάποια άτομα του warezoula μέσα στα village με κάμερα και γράψανε ταινία και μετά κοκορεύονταν σε όλο το internet γιαυτο που είχαν κάνει με αποτέλεσμα να πέσει σκούπα σε πολλά site ακόμα και στους ιδιους αφού συνελήφθησαν οι διαχειριστές του

    Posted on 14 Μαΐου 2012 στις 1:23 μ.μ.

     
  6. Ανώνυμος είπε,

    υπάρχει περίπτωση από τότε που έκλεισε το Undersec να έχει πουλήσει τα email μας σε διαφημιστές?
    γιατί από τότε έχουν έρθει 8 spam σε 2 μέρες και δεν είναι τυχαίο

    Posted on 14 Μαΐου 2012 στις 3:53 μ.μ.

     
  7. Ανώνυμος είπε,

    Κανένα άλλο site πέρα από αυτό υπάρχει?

    Posted on 14 Μαΐου 2012 στις 5:28 μ.μ.

     
  8. Ανώνυμος είπε,

    οποιος ξερει ας προτεινει εναλακτικα site..

    Posted on 15 Μαΐου 2012 στις 12:50 μ.μ.

     
  9. Ανώνυμος είπε,

    Απαγορεύονται μηνύματα, αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών (περιλαμβάνονται αγγελίες για προϊόντα που θίγουν τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες σε DiVX, DVD-R, VCD, ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών έργων σε ψηφιακά αρχεία MP3, WMA, WAV κλπ. και ηλεκτρονικά βιβλία)

    Posted on 15 Μαΐου 2012 στις 7:25 μ.μ.

     
  10. Clopy Paste είπε,

    @Ανώνυμος: Απαγορεύονται μηνύματα, αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών (περιλαμβάνονται αγγελίες για προϊόντα που θίγουν τους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες σε DiVX, DVD-R, VCD, ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών έργων σε ψηφιακά αρχεία MP3, WMA, WAV κλπ. και ηλεκτρονικά βιβλία)

    Απάντηση από ClopYPastE blog: Αυτό που αναφέρει ο ανώνυμος αναγνώστης για όσους αναγνώστες μας δεν κατάλαβαν αναφέρεται στους όρους χρήσης του ιστολογίου ClopYPastE και προφανώς θέλει να πει πως καταπατούνται οι όροι στην παρούσα ανάρτηση και γενικά με την ενημέρωση που παρέχει το blog γύρω από το Undersec forum. Όπως έχουμε αναφέρει σε παλαιότερες αναρτήσεις μας για το εν λόγω forum:

    Οι αναρτήσεις αυτές σε καμία περίπτωση δεν στοχεύουν στην προβολή των συγκεκριμένων forum, αλλά σκοπός τους είναι να προσπαθήσουν να παρουσιάσουν την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και τα πελώρια συμφέροντα που ίσως κρύβονται πίσω από τέτοιου περιεχομένου site.

    Η άποψη του ClopYPastE blog περί πνευματικής ιδιοκτησίας είναι ότι εφόσον κάποιος θέλει να προστατέψει την προσπάθειά του με πνευματικά δικαιώματά αυτό είναι θεμιτό και θα πρέπει να γίνεται σεβαστό από το διαδικτυακό κοινό. Από την στιγμή που δεν γίνεται και κάποιοι τη διανέμουν παράνομα θα πρέπει να υπάρχει ισονομία και οι νομικές διαδικασίες θα πρέπει να είναι ίδιες για όλους!

    Είμαστε υπέρ της διανομής περιεχομένου (λογισμικού, ταινιών, τραγουδιών, βιβλίων κ.ο.κ.) στο διαδίκτυο μόνο όμως με τη σύμφωνη γνώμη του δημιουργού τους ή του οργανισμού ή εταιρείας που τον εκπροσωπεί. Για να γίνουμε περισσότερο σαφείς θυμηθείτε τότε την περίπτωση που ο Μίκης Θεοδωράκης συμφώνησε απόλυτα να γίνει η διακίνηση 1000 τραγουδιών του και μέσα από το διαδίκτυο.

    Κάποιοι ίσως πουν ότι οι δημιουργοί από την πώληση της προσπάθειάς τους κερδίζουν αρκετά καλά χρήματα (αλλά και οι εμπλεκόμενες εταιρείες προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων), γιατί να μην υπάρχει κάποια ανοχή όσον αφορά στο διαδίκτυο και να μπορεί ο κοσμάκης που δεν έχει τη δυνατότητα να διαθέσει τα ευρώ που απαιτούνται για να πάει π.χ. στον κινηματογράφο να δει μια ταινία ή να τη νοικιάσει ή αγοράσει, να την κατεβάσει από το διαδίκτυο. Το ίδιο ερώτημα μπορεί να τεθεί όσον αφορά σε ένα τραγούδι, κάποιο βιβλίο, κάποιο λογισμικό κ.ο.κ. Όσο και να τα θεωρούμε εύλογα αυτά το ερωτήματα ειδικά τώρα στην εποχή της οικονομικής κρίσης, και πάλι θα σας πούμε ότι άπτεται της βούλησης του δημιουργού και αν όχι απαραίτητα αυτού, των οργανισμών ή εταιρειών που τους έχει ανατεθεί να προστατεύουν τα πνευματικά δικαιώματα.

    Μην βιαστείτε και πείτε ότι είμαστε με το μέρος αυτών των εταιρειών και οργανισμών που αν μη τι άλλο κινούνται με γνώμονα το συμφέρον, απλώς προσπαθούμε να βάλουμε τον εαυτό μας στη θέση του δημιουργού και πως θα αισθανόμασταν αν συνέβαινε κάτι τέτοιο χωρίς τη θέλησή μας...

    Posted on 15 Μαΐου 2012 στις 11:10 μ.μ.

     
  11. Ανώνυμος είπε,

    Το undersec είναι χαμένη υπόθεση πια,και όταν είχε ξανανοίξει τι καταλάβαμε με τις αλλαγές εκείνες που είχαν κάνει το site δεν ήταν καλό πια. Επίσης πολλοί δεν ξέρουν που να ανεβάσουν τα αρχεία πια, αφού μετά το κλείσιμο του megaupload άλλα site έκλεισαν μονά τους, αλλά τα έκλεισαν και και άλλα έχουν απενεργοποίηση το filesharing. Τελευταία πάλι βλέπω κάποιους να στρέφονται στα torrent αντί να χρησιμοποιούν direct link, φυσικό είναι αφού τη μια μέρα μπορεί να έχεις ασφαλή τα αρχεία σου online σε direct link και την άλλη να σου κάνουν ban,να καταργούν τα αρχεία σου,να απενεργοποιήσουν το filesharing ή να κλείνουν τα site.

    Posted on 27 Μαΐου 2012 στις 11:57 μ.μ.

     
  12. Ανώνυμος είπε,

    καλησπερα παιδια μηπως ξερεται καποιο αλλο site για να κατεβαζς ταινειες κ.α υπαρχει π.χ καποιο καλο ας μ πει καποιος γιατι μονο απο to undersec κατεβαζα και δεν γνωριζω καποιο αλλο ευχαριστω εκ των προταιρων

    Posted on 12 Σεπτεμβρίου 2012 στις 1:34 π.μ.

     
  13. Ανώνυμος είπε,

    hacker του εκανε επιθεσι επιδι λεει οτι εκλεβε τα λεφτα τον αλον και λεει επισισ οτι ειταν ενασ απο αφτουσ και οτι θα το παραδοσι σε μια αλι εταιρια αν δεν πει τιν αλιθια οτι κλεβει λεφτα

    Posted on 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:04 π.μ.

     

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια