Όταν τις έπλασε ο Θεός...

Posted by Clopy Paste 4 Σεπτεμβρίου 2010

...σίγουρα είχε μεγάλα κέφια! Γυναίκες καλλονές, δυναμικές και πάνω από όλα πρωταθλήτριες. Στην προκειμένη περίπτωση το καλούπι δεν έσπασε. Ή τουλάχιστον ο Δημιουργός είχε στην κατοχή του αρκετά μοναδικά κομμάτια, ώστε να φτιάξει κάτι το εξαιρετικό. Η ομορφιά είναι μεγάλο προσόν και όταν, δε, συνδυαστεί με τον δυναμισμό, την προσωπικότητα και το μυαλό, τότε το αποτέλεσμα είναι... perfetto! Σε αυτήν την κατηγορία θα αναφερθούμε παρακάτω. Γιατί τα κάλλη δεν βρίσκονται μόνο πάνω στην πασαρέλα, αλλά και μέσα στο γήπεδο! Σέξι κι όποιος αντέξει, λοιπόν...

1.Λερίν Φράνκο (Ακοντισμός)


Είναι αθλήτρια του στίβου, με ειδικότητα στο ακόντιο. Το 2008 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου έκλεψε την παράσταση. Η Παραγουανή, Λερίν Φράνκο μπορεί να μην διακρίθηκε, καταλαμβάνοντας την 51η θέση στη γενική κατάταξη του αγωνίσματος, κατάφερε όμως να στρέψει πάνω της όλα τα φλας. Και όχι άδικα... Εκτός του αθλητισμού ασχολείται και με το μόντελινγκ φτάνοντας μέχρι την τελική φάση των Καλλιστείων «Miss Universe» το 2006.

2.Φραντσέσκα Πιτσινίνι (Βόλεϊ)


Γνωστή και μη εξαιρετέα... Εκθαμβωτική εντός και εκτός φιλέ. Η Φραντσέσκα Πιτσινίνι είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στα γήπεδα του βόλεϊ, με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της, κυρίως σε εθνικό επίπεδο. Τρεις συμμετοχές με την Ιταλία σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2000, 2004 και 2008), Παγκόσμια Πρωταθλήτρια το 2002, κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2007 και προσφάτως Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα γήπεδα της Πολωνίας. Η 31χρονη αθλήτρια αποτελεί σίγουρα έναν καλό λόγο για να παρακολουθήσει κανείς γυναικείο βόλεϊ.

3.Χέδερ Μιτς (Ποδόσφαιρο)


Αν νομίζετε ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν από μπάλα, γελιέστε. Και το τόπι το κατέχουν και αν χρειαστεί το στέλνουν και στο πλεχτό. Μία από αυτές είναι και η Χέδερ Μιτς. Η 31χρονη Αμερικανίδα είναι μέλος της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού. Έχει περισσότερες από 100 συμμετοχές (και 2 γκολ) με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της, έχει αναδειχθεί δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκης το 2004 και το 2008, ενώ αυτή την περίοδο αγωνίζεται για την ομάδα της Φιλαδέλφεια.

4.Τζένιφερ Μπαρέτα (Μπιλιάρδο)


Ειδικότητά της η στέκα. Γι' αυτό προσέχετε να μην τη θυμώσετε, γιατί μπορεί να τη χρησιμοποιήσει διαφορετικά... Έγινε επαγγελματίας το 2007, ενώ πλέον θεωρείται μία από τις κορυφαίες παίκτριες στον κόσμο στο 9μπαλο μπιλιάρδο. Περνάει όλη της την ημέρα με τον προπονητή της... για προπόνηση, φυσικά, ενώ έχει ποζάρει μεταξύ άλλων για το Playboy και το FHM.

5.Τάνιθ Μπέλμπιν (Καλλιτεχνικό Πατινάζ)


Η 26χρονη Τάνιθ Τζέσικα Λουίζ Μπέλμπιν, όπως είναι το πλήρες όνομά της, είναι αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ. Γεννημένη στον Καναδά, αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια για τις Ηνωμένες Πολιτείες με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της. Έχει δύο ασημένια και ισάριθμα χάλκινα σε παγκόσμια πρωταθλήματα με παρτενέρ τον Μπέντζαμιν Αγκόστο, είναι τρεις φορές πρωταθλήτρια στους αγώνες των τεσσάρων ηπείρων (2004-2006), ενώ το 2006 στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τορίνο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

6.Σάρα Μπερκ (Σκι)


Παρόλο που το «φυσικό» της περιβάλλον είναι οι... πάγοι, η ίδια φροντίζει με την εμφάνισή της να ανεβάζει τη θερμοκρασία. Η Καναδή Σάρα Μπερκ πρωταθλήτρια του σκι (freestyle) ψηφίστηκε το 2001 από το ESPN ως η κορυφαία σκιέρ, ενώ το 2007 έλαβε από το ίδιο μέσο τον τίτλο της κορυφαίας γυναίκας αθλήτριας. Το 2006 βρέθηκε μέσα στις 100 πιο σέξι γυναίκες του FHM.

7.Άνα Ιβάνοβιτς (Τένις)


Μπορεί οι Ρωσίδες να έχουν κυριαρχούν στα κορτ με τις ικανότητες και την ομορφιά τους, η Άνα Ιβάνοβιτς όμως είναι μία από τις τενίστριες που κατάφερε να «σπάσει» το... κατεστημένο. Η νεαρή Σέρβα δεν εντυπωσιάζει μόνο με την εμφάνισή της, αλλά και με τα αγωνιστικά της προσόντα, ούσα τα τελευταία χρόνια μέσα στις κορυφαίες της παγκόσμιας κατάταξης.

8.Τζίνα Καράνο (Πολεμικές Τέχνες)


Είναι από τις... σκληρές της υπόθεσης. Η Τζίνα Καράνο ξεκίνησε ως αθλήτρια του Muay Thai κατέληξε όμως σε μια... μείξη των πολεμικών τεχνών και πλέον θεωρείται από τις καλύτερες. Έχει λάβει μέρος σε αρκετές ταινίες, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ έχει σπουδάσει ψυχολογία. Βρέθηκε μέσα στην πρώτη 15άδα από τις 100 πιο σέξι γυναίκες του Maxim, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό του ESPN, Body Issue. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό αναμένεται να συνεργαστεί με τον Στήβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος την επέλεξε για τη νέα του ταινία «Knockout».

9.Νάταλι Γκιούλμπις (Γκολφ)


Μπορείτε να τη θεωρήσετε και σαν τη γυναικεία φιγούρα του Τάιγκερ Γουντς. Αν έχει το ίδιο ταλέντο δεν ξέρουμε, πάντως η Νάταλι Γκιούλμπις έχει αφήσει για τα καλά τη σφραγίδα της στο χώρο του γκολφ. Μόλις στα 26 της χρόνια, αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο, έχοντας έσοδα μερικά... εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο, ενώ για δύο χρόνια είχε τη δική της εκπομπή στο κανάλι του αθλήματος, χωρίς φυσικά να λείπουν μέχρι και σήμερα οι εμφανίσεις της σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.

10.Έριν Φίλιπς (Μπάσκετ)


Εκπρόσωπος της πορτοκαλί μπάλας η Έριν Φίλιπς. Η 24χρονη Αυστραλή κάνει τη διαφορά στο WΝBA, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, όχι φυσικά μόνο για την ικανότητά της να ντριμπλάρει και να σκοράρει από τη γραμμή των 6.25μ. Το 2005 επιλέχθηκε στο Νο21 του ντραφτ από τους Connecticut Sun, ενώ αν θέλετε να τη θαυμάσετε από κοντά θα πρέπει να πεταχτείτε μέχρι την Πολωνία, αφού αγωνίζεται για την πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας, Lotos Gdynia.

11.Μαρία Σαράποβα (Τένις)


Στα 22 της χρόνια η Μαρία Σαράποβα τα έχει κατακτήσει όλα. Ή σχεδόν όλα. Ευτύχησε να σηκώσει το πρώτο της Γκραν Σλαμ, αυτό του Γουίμπλεντον, σε ηλικία μόλις 17 ετών, πάτησε κορυφή στην παγκόσμια κατάταξη των γυναικών, ενώ από εκεί κι έπειτα όλα ήρθαν από μόνα τους. Φωτογραφίσεις, διαφημίσεις, χορηγίες και πολλά εκατομμύρια δολάρια. Το αμερικάνικο στυλ της την έχει κάνει ανεπιθύμητη στους κύκλους των συναθλητριών της από τη Ρωσία, αυτό όμως δεν δείχνει να την απασχολεί και πολύ.

12.Αμάντα Μπίαρντ (κολύμβηση)


Σίγουρα οι Αμερικάνοι θα νιώθουν πολύ υπερήφανοι, όχι μόνο για το γεγονός ότι κυριαρχούν στον παγκόσμιο αθλητισμό, αλλά ότι οι εκπρόσωποί τους μπορούν να «σταθούν» απέναντι στον φωτογραφικό φακό. Μία από αυτές είναι και η Αμάντα Μπίαρντ, η οποία εδώ και χρόνια είναι μια από τις ομορφότερες παρουσίες της πισίνας. Γι' αυτό άλλωστε, εκτός από πρωταθλήτρια στην κολύμβηση, η 28χρονη έχει και την ιδιότητα του μοντέλου.

13.Κάντας Πάρκερ (Μπάσκετ)


Μάλλον είναι οικογενειακό... Γιατί εκτός από τον Άντονι, η οικογένεια Πάρκερ καμαρώνει και για τη μικρή Κάντας. Η 23χρονη αθλήτρια διαθέτει πολλά... κιλά ταλέντο στο μπάσκετ, ενώ είναι all around player, με το Τενεσί το 2008 (την τότε ομάδα της) να την έχει δηλώσει στο ρόστερ, ως γκαρντ, φόργουορντ και σέντερ. Προσπαθεί μάλιστα να ανανεώνει συνεχώς το στυλ παιχνιδιού της «κλέβοντας» διάφορες κινήσεις από το αντρικό μπάσκετ, ενώ τώρα αγωνίζεται στο WNBA για τους Λος Άντζελες Σπαρκς.

14.Γελένα Ισινμπάγιεβα (Επί κοντώ)


Γυμνή φωτογράφιση ή τουλάχιστον αισθησιακή, όπως μας έχουν συνηθίσει κάποιες άλλες αθλήτριες, μπορεί να μην έχει κάνει (ακόμα), όμως η Γελένα Ισινμπάγιεβα παραμένει μία από τις πιο γοητευτικές παρουσίες του στίβου και γενικότερα του παγκόσμιου αθλητισμού. Ακόμη και με τη φόρμα. Η 27χρονη Ρωσίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ με το low profile και τα εκφραστικά μάτια παραμένει σεμνή και προσγειωμένη, παρά το γεγονός ότι σε κάθε μεγάλη διοργάνωση... απογειώνεται κάπου στα 5μ., πάνω από το έδαφος, με ένα μόνο άλμα.

15.Άσλεϊ Φορς (Μηχανοκίνητος αθλητισμός)


Το λέει και το όνομά της... Force, ελληνιστί, δύναμη, πάθος, πυγμή. Το μήλο λένε κάτω από τη μηλιά θα πέσει και η Άλσεϊ Φορς δεν θα μπορούσε παρά να μην ακολουθήσει τα χνάρια του μπαμπά της. Τρελαίνεται να βρίσκεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο και να τρέχει, μέχρι η αδρεναλίνη να χτυπήσει κόκκινο. Μάλιστα τον Απρίλιο του 2008 σημείωσε την πρώτη νίκη της σε επαγγελματικό επίπεδο, νικώντας τον 14 φορές πρωταθλητή πατέρα της, Τζον Φορς, στον τελευταίο γύρο, στην κατηγορία Funny Cars της National Hot Rod Association.

Πηγή: gazzetta.gr

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Λαϊκές Αγορές Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια