Βρίσκεσαι στο σπίτι ή κάπου αλλού και θέλεις να ανοίξεις μια κονσέρβα, αλλά δεν έχεις ανοιχτήρι; Μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά με ένα κουτάλι. Δεν είναι δύσκολο, απλώς χρειάζεται σύστημα.
Δες στο βίντεο πώς γίνεται βήμα-βήμα.
Εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην πλησιάσεις τα αιχμηρά σημεία της κονσέρβας, καθώς θα την ανοίγεις, γιατί κόβουν πολύ άσχημα.
Αν έχεις γάντια, καλό είναι να τα φορέσεις.
Πηγή: bimag.gr
0 comments
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.