Υλικά (για την πανακότα)
- 1 λίτρο κρέμα γάλακτος
- 250 ml γάλα
- 10 ζελατίνες
- 80 γραμμάρια ζάχαρη
- 2 βανίλιες
Υλικά (για το σιρόπι)
- φράουλες
- νερό
- ζάχαρη
Εκτέλεση
- Βάζουμε τις ζελατίνες στο γάλα να μουλιάσουν για 10 λεπτά
- Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη και τις βανίλιες μέχρι να ζεσταθεί ίσα ίσα το μείγμα
- Προσθέτουμε τις ζελατίνες μία μία ανακατεύοντας συνέχεια
- Προσθέτουμε το γάλα
- Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για λίγο ακόμα μέχρι να πήξει πολύ λίγο το μείγμα
- Το βάζουμε στη φόρμα
- Το βάζουμε στο ψυγείο
- Φτιάχνουμε το σιρόπι ζεσταίνοντας το μείγμα από φράουλες, νερό και ζάχαρη
- Περιχύνουμε το σιρόπι πάνω στην πανακότα όταν είναι να τη σερβίρουμε
Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com
0 comments
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.