Καταρχάς προς αποφυγή παρεξηγήσεων και επειδή είμαστε της λογικής να κρινόμαστε προτού κρίνουμε θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι εμείς εδώ στο ClopYPastE από την αρχή της λειτουργίας του ιστολογίου τοποθετήσαμε διαφημίσεις με σκοπό την απόκτηση κάποιων εσόδων τα οποία θα χρησιμοποιούντο αποκλειστικά και μόνο για τη λειτουργία του ιστολογίου. Το γεγονός αυτό δεν το αποκρύψαμε από κανέναν.

Τί κάνουν όμως κάποια άλλα blog που συν τοις άλλοις εκμεταλλεύονται κιόλας τη φήμη και το όνομα κάποιων άλλων blog (π.χ. του πάλαι ποτέ δημοφιλούς blog troktiko.blogspot.com);

Ας πάρουμε για παράδειγμα το on-news.gr (πρώην okitkort.blogspot.com) (Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε και εδώ ότι δεν μας χωρίζει τίποτα με τη συντακτική ομάδα του on-news.gr, πέρα από το γεγονός ότι μας κακοφαίνονται κάποια πράγματα)

Τα άρθρα της συντακτικής τους ομάδας τους προδίδουν από μόνα τους:

1o άρθρο (το οποίο μάλιστα είναι και σβησμένο): 

Για να είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή:

Το συγκεκριμένο ιστιολόγιο δεν έχει την παραμικρή σχέση με το ΤΡΟΚΤΙΚΟ και τους συνεργάτες του.

Δημιουργήθηκε με σκοπό την συνεχή ενημέρωση από κάποιους bloggers που δρουν στο χώρο πολλά χρόνια.
O πρωταρχικός σκοπός του ιστιολογίου είναι η καλύτερη ενημέρωση του αναγνώστη και να φέρει όλα τα blog στην επιφάνεια της Μπλογκόσφαιρας.

Οι κύριες αρχές του ιστιολογίου είναι:

1) Εδώ μέσα ότι και να γίνει όπου κι αν φτάσουμε, δεν θα δείτε ποτέ διαφημίσεις google και γενικά ίχνος διαφήμισης.

2) Η ιδέα και το όραμα του Σωκράτη ήταν κάτι πανέμορφο που αξίζει αντιγραφή αλλά και εξέλιξη. Τίποτα δεν υπάρχει που να θυμίζει το παλιό καλό ΤΡΟΚΤΙΚΟ, το μόνο που βλέπουμε είναι κότες παντού και αρπαχτές, αυτό μας εξοργίζει!

3) Το υπογράφουμε. Αν επιστρέψει το original ΤΡΟΚΤΙΚΟ η δική μας δράση σταματάει αυτομάτως.
Αν πάλι επιστρέψει το ΤΡΟΚΤΙΚΟ αλλά έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα, θα σταθούμε εμπόδιο και πάντα underground, όπως όλοι θα ήθελαν το ΤΡΟΚΤΙΚΟ.

Καλούμε λοιπόν όλα τα BLOG να συνεργαστούν μαζί μας είτε σαν συντάκτες είτε να μας στέλνουν θέματα για ανάρτηση ανάλογα με την εμπειρία τους στο χώρο.

Οι συντάκτες θα ακολουθούν κάποιους κανόνες με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του BLOG.

Κανόνες για τους συντάκτες:
1) Δεν αναρτούμε πορνογραφικό υλικό, άσεμνες φωτογραφίες ή κάτι σχετικό.
2) Δεν παραπέμπουμε τον αναγνώστη σε κάποια άλλη σελίδα τοποθετώντας μισά άρθρα.
3) Προσέχουμε να μην επαναλαμβάνουμε άρθρα τα οποία προϋπάρχουν στο ιστιολόγιο.
Ενωθείτε μαζί μας για να ξεκαθαρίσει επιτέλους αυτό το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί στην Μπλογκόσφαιρα.
Οποιαδήποτε άλλη ερώτηση έχετε είμαστε στην διάθεσή σας για να απαντήσουμε.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο okitkort@gmail.com

Αναμεταδώστε την είδηση για την έναρξη της προσπάθειας του okitkort σε όποιο μέσο θέλετε (blogs, facebook κτλ)

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας.

2o άρθρο: 

Αυτό κι αν είναι ευχάριστο νέο. Το Okitkort μέσα σε 19 ημέρες λειτουργίας βρίσκεται ήδη στα 500 καλύτερα Ελληνικά sites σύμφωνα με τα στατιστικά της Alexa.com. 

Το πρώτο blog κλώνος του troktiko που βγήκε και είπε στα ίσια ότι θέλουμε να αναβιώσουμε το καλό troktiko που μας έλειψε, κατάφερε να κερδίσει την αγάπη σας. Μιλήσαμε στα ίσια και σταράτα, δεν σας είπαμε ψέματα και ούτε θα το κάνουμε. Χωρίς προσωπικά συμφέροντα, χωρίς διαφημίσεις, χωρίς λογοκρισία.

+12100% Change in Reach over the trailing 1 month period άνοδο για το blog που αγκαλιάσατε, χωρίς να έχουμε κλείσει καν ένα μήνα λειτουργίας. Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε, από εδώ και πάνω έχουμε να κάνουμε με λαμόγια, με μεγάλες σελίδες δημοσιογράφων, με σελίδες εταιριών κτλ.

Το Okitkort είναι το δικό σου blog!!! Πάντα θα βρίσκεται κοντά σου και έτοιμο να βοηθήσει σε οτιδήποτε μπορεί.

Διάδωσέ το!!!

3o άρθρο: 

Διαφημίσου εδώ μόνο με 0 €

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Να ξεκινήσω και να πω για το κράξιμο που έχει πέσει σε γνωστό (κλώνο τρωκτικού) blog, για τον αριθμό των διαφημίσεων που έχει βάλει και τα λεφτά που κερδίζει... χμμμ... ναι οκ, τα έχουμε διαβάσει χίλιες φορές, τα παιδάκια απλά δεν είχαν ιδέα από blog και ίντερνετ, πάτησαν πάνω στην ευκαιρία και γίνανε γνωστοί. Από εκεί και πέρα έχουν φτιάξει ένα blog διαφημιστικό κατάλογο... και εν τέλη καλά κάνανε, δικό τους είναι, ας κάνουν ό,τι θέλουν.

Από την άλλη παρατηρούμε ότι και τα πιο μικρά blog, ή και τα πιο μεγάλα... έχουν υιοθετήσει αυτή την κίνηση. Βλέπουμε blogs τα οποία περισσότερες είναι οι διαφημίσεις και λιγότερες οι αναρτήσεις...
και γενικά παρατηρούμε ότι έχει χαθεί κάπου η μπάλα από μερικούς.

Τα γνωστά πάλι blogs, τα οποία κράζανε τους άλλους, άρχισαν να χώνουν και αυτά παντού διαφημίσεις... google , adtaily κτλ. Βλέπουμε όμως και διαφημίσεις μέσα στις αναρτήσεις ... και ακόμα χειρότερα βλέπουμε διαφημίσεις ανάμεσα στο κείμενο ενός άρθρου. Δηλαδή πόσο μεγαλύτερη ξεφτίλα;
Από την μια κράζουμε τους άλλους για την κονόμα που έχουνε στήσει και από την άλλη ψωμολυσσάμε για μερικά ευρώπουλα... μάγκες είστε λάθος!!!!

Κι εμείς εδώ ... οι καημένοι κλώνοι αναβιωτές του troktiko με τον σταυρό στο χέρι, φτιάξαμε κάτι καλό, στο οποίο είπαμε δεν θα βάλουμε διαφημίσεις για να μην καταντήσουμε διαφημιστικός κατάλογος και να κρατήσουμε την έννοια blog... μήπως τελικά είμαστε οι μ@λ@κες της υπόθεσης;;;

Κρίμα να πούμε σε όλα αυτά τα blog... ξέρουν αυτά ποια είναι, δεν θα τα διαφημίσουμε - στιγματίσουμε ... κρίμα και πάλι κρίμα για την κατάντια σας!

4ο άρθρο (το οποίο έχει αντικατασταθεί μάλλον από αυτό και έχει σβηστεί το γεγονός ότι το blog μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση):

http://www.on-news.gr/

Μετά από 44 ημέρες από την έναρξη του
Okitkort ή αλλιώς ανάποδου τρωκτικού αποφασίσαμε να βάλουμε τέλος.

Η σκέψη για ένα ανεξάρτητο μέσο, για μια αναβίωση του θρυλικού troktikou έδειξε ότι ήταν κάτι όμορφο, αγνό, το οποίο είχε απήχηση στον κόσμο. Καταλάβαμε ότι έχουμε ανάγκη από κάτι σωστό και όμορφο.


Φτάσαμε να είμαστε το Νο
264 καλύτερο site στην Ελλάδα με βάση τα στατιστικά της Alexa.com.

Δεν είναι εύκολο πράγμα κάτι τέτοιο... και έγινε με τη δική σας στήριξη και την αναγνώριση της δουλειάς μας.


Όμως το όνομα troktiko είναι κάτι που μας έβαζε σε σκέψεις από την αρχή. Όσοι θα θυμάστε είχαμε ξεκινήσει σαν τον απόλυτο κλώνο του troktiko, με τα ίδια χρώματα, με την φωτογραφία με το ποντικάκι (αναποδογυρισμένο βέβαια)… αρχίσαμε να βλέπουμε όμως ότι άρχισαν να μας μπερδεύουν και να αναρωτιούνται… διάφοροι σχετικοί ή και μη… άλλοι πάλι βγάλανε ράδιο αρβύλα για το ποιος έχει το okitkort (οι οποίοι πέσανε πολύ έξω, δεν κατάλαβαν όμως ότι έτσι μας κάνανε διαφήμιση) και διάφορα άλλα.


Βγήκαμε και είπαμε στα ίσια ότι δεν είμαστε το troktiko αλλά αναβιώνουμε την προσπάθεια και την ιδέα, μέχρι να γυρίσει πίσω.


Σταματάμε όμως πριν γυρίσει πίσω, και ευχόμαστε να γυρίσει γρήγορα. Σταματάμε γιατί σκάσανε μύτη κι άλλα troktika. Ίσως να ζηλέψανε και αυτά λίγη από μικρή μας ξαφνική λάμψη, ίσως τους δείξαμε ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από κάτι καλό και οργανωμένο.


Δίνουμε τέλος στο όνομα okitkort – troktiko και συνεχίζουμε μπροστά. Κρατάμε τα καλά στοιχεία και ότι μας δίδαξε η παλιά, αλλά και η νέα δική μας προσπάθεια και συνεχίζουμε…


Κρατάμε το καλούπι από όλο αυτό για να έχει να μας θυμίζει το όραμα, αλλάζουμε το όνομα μας και μεταφερόμαστε σε νέα διεύθυνση!!!


Τίποτα δεν έχει τελειώσει, αντιθέτως όλα τώρα αρχίζουν.


Ζητάμε από όλους εσάς τους χιλιάδες επισκέπτες μας να μας στηρίξετε στην συνέχεια της προσπάθειας μας, όπως κάνατε μέχρι σήμερα. Διαδώστε το νέο σε όλους τους φίλους σας … η ΝΕΑ σελίδα είναι γεγονός!!!


http://www.on-news.gr/
... σας περιμένουμε!!!

Για δείτε εδώ αγαπητοί μας φίλοι τώρα αν το εν λόγω blog έχει διαφημίσεις ή όχι.

Υ.Γ.

Πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουμε ότι στην Ελλάδα και γενικότερα κάποιο Μ.Μ.Ε., διαδικτυακό ή μη, αξίζει να το διαβάζουμε ή να το ακούμε ή να το παρακολουθούμε αν πάνω απ' όλα σέβεται τους ίδιους τους αναγνώστες του ή ακροατές του ή τηλεθεατές του αντίστοιχα. Τί αξία έχει αν έχει χιλιάδες αναγνώστες, ακροατές, τηλεθεατές αν τους περνάει για αφελείς και προσπαθεί να τους κοροϊδέψει; Τί αξία έχει αν έχει καλή θεματολογία αν έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό - αναρριχήθηκε, όπως ένας κισσός που χρησιμοποιεί γι' αυτό τον σκοπό ξένα αναστηλώματα (στο τελευταίο έχουμε σημειώσει και εμείς εδώ στο ClopYPastE κάποια φάουλ); Τέλος, "Εξ όνυχος τον λέοντα", όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, αγαπητοί μου, αν και ο σεβασμός προς τον αναγνώστη, ακροατή, τηλεθεατή δεν είναι καθόλου μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Λαϊκές Αγορές Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια