Ο τεχνολογικός κολοσσός με το όνομα LG παρουσιάζει το νέο της τεχνολογικό επίτευγμα, το μοντέλο 42LH5000. Η 42LH5000 είναι μια LCD τηλεόραση με αρκετά modes για να ικανοποιήσουν και τον πιο φανατικό τηλεορασόφιλο.

Αυτό που μετράει σε μια τέτοια συσκευή είναι η εικόνα, κάτι που οι περισσότεροι κατασκευαστές ξέρουν καλά. Είναι φιλική προς τους χρήστες, παρέχοντας πολλούς τρόπους για να βελτιώσουν και να τροποποιήσουν την τελική απεικόνιση που θα παρουσιάζεται. Προσφέρει εύκολα μενού που σχεδόν καθοδηγούν τον χρήστη πάνω στις αλλαγές που θέλει να κάνει, με μια ευρεία γκάμα να είναι στην διάθεσή του. Η ελευθερία τροποποίησης αφορά σε χαρακτηριστικά όπως το χρώμα, την φωτεινότητα (με την χρήση του Intelligent Sensor II που κάνει την αυξομείωση της αρκετά εύκολη), την gamma ray, μερικές αλλαγές στην κάμερα και πολλές άλλες.

Αυτό όμως που κάνει την 5000 μοναδική είναι η 200Hz μηχανή της, που υποστηρίζεται από την τεχνολογία Twin XD Engine της LG, η οποία είναι υπεύθυνη για τις αλλαγές που προαναφέρθηκαν. Η ποιότητα της απεικόνισης απέχει αρκετά επίπεδα από τα άλλα μοντέλα (εκτός από το αντίστοιχο της Sony) και βελτιώνει την ρευστότητα της κίνησης ακόμα και σε χαμηλά επίπεδα ρυθμίσεων. Ο δυναμισμός των εικόνων που παρουσιάζονται (με τις κατάλληλες ρυθμίσεις) ανταμείβουν τον ιδιοκτήτη στο έπακρο για την επένδυσή που έκανε. Είτε παρακολουθεί μια κοινή ταινία είτε μια HD θα τον εντυπωσιάσει η ικανότητά της να παρουσιάζει το βάθος, τα χρώματα και το φως. Προβλήματα υπάρχουν και σίγουρα θα πιάσει μια αλλαγή στην ταχύτητα μιας κίνησης, ένα έξτρα frame ή ένα πρόβλημα στην απεικόνιση εξαιρετικά σκοτεινών σκηνών, αλλά είναι μια αρκετά καλή επιλογή όσον αφορά σε αυτά που προσφέρει.

Μια τηλεόραση 42 ιντσών με δυναμική αναλογία αντίθεσης 80 000:1, ανάλυση στα 1920×1080, Full HD, η 5000 διαθέτει διάφορες διασυνδέσεις. Μπορείτε να την συνδέσετε με το PC σας, με μια μεγάλη λίστα συμβατότητας με την ανάλυση που υποστηρίζει η κάρτα γραφικών σας. Δέχεται εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης μέσω της USB θύρας της. Έχετε μια πληθώρα θυρών για να συνδέσετε τις διάφορες συσκευές σας (πχ 4 υποδοχές HDMI, 2 SCART), αναλόγως τι δυνατότητα έχει η κάθε συσκευή σας.

Μια ακόμη δυνατότητα προσβάσιμη προς τροποποίηση είναι η TruMotion για να μπορείτε να διαχειριστείτε με μεγαλύτερη ευελιξία την προσαρμογή της επεξεργασίας στους διάφορους τύπους σήματος που μπορεί να προέρχονται από διαφορετικές πηγές.

Η 200Hz μηχανή της χρησιμοποιεί μια τεχνική για να βελτιώσει την κίνηση η οποία βασίζεται στον υπολογισμό τριών frames για κάθε ένα αληθινό που προέρχεται από μια πηγή 50Hz, ώστε αυτά τα 3 να καλύπτουν το κενό που μένει αναμεταξύ των αρχικών frames.

Η παρακολούθηση μιας ταινίας αγγίζει την τελειότητα με το 24p Real Cinema που προσφέρει blue-ray playback, φέρνοντας τον κινηματογράφο στο σαλόνι σας.

Από άποψη ήχου, η τηλεόραση είναι «εξοπλισμένη» με την τεχνολογία Clear Voice II, που αυτόματα ενισχύει τη συχνότητα του ηχητικού φάσματος ώστε οι διάλογοι να ακούγονται καλύτερα και όσο πιο ανεπηρέαστα γίνεται από το θόρυβο. Η τεχνολογία TruSurround XT βελτιώνει κατά πολύ τον ήχο που παράγεται από τα ενσωματωμένα ηχεία της τηλεόρασης, ώστε να δίνει στους θεατές την αίσθηση ότι ο ήχος τους περιβάλει.


Τέλος, η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση που δείχνουν οι εταιρίες τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται στην LH5000 με την χρήση του Smart Energy Saving Plus, το οποίο μπορεί να μειώσει την ενεργειακή της κατανάλωση κατά 70%. Αυτό επιτυγχάνεται με την λειτουργία Intelligent Sensor, το οποίο αναλύει το φως που υπάρχει σε ένα δωμάτιο και ρυθμίζει το backlight της οθόνης. Επίσης μειώνει την κούραση που θα αισθάνεστε στα μάτια μετά από τις αμέτρητες ώρες που θα ξοδέψετε κοιτώντας την.

Σχεδίαση
• Indigo Blue

Εικόνα
• HD Ready 1080p
• Twin XD Engine
• Resolution: 1920 x 1080
• Dynamic Contrast Ratio: 80,000:1
• Brightness: 500cd/m2
• TruMotion 200Hz
• Intelligent Sensor II
• 24p Real Cinema
• AV Mode (Cinema, Sport, Game)
• Expert Mode

Ήχος
• Invisible Speakers
• Clear Voice II
• 2 Way 4 Speakers (10W x 10W)
• SRS TruSurround XT

Συνδεσιμότητα
• 4 x HDMI
• USB 2.0 (JPEG / MP3 / DivX HD)
• 2 x Scart (1 x Full)
• Component
• PC Input
• Composite
• Headphone

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την παρουσίαση της σειράς LH5000 από την LG:


Υ.Γ. To away.gr διοργανώνει έναν διαγωνισμό αυτή την περίοδο (μέχρι και το Σάββατο 4 Ιουλίου 2009 στις 11.59 το βράδυ) με δώρο την παραπάνω LCD τηλεόραση. Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στη σελίδα του διαγωνισμού.


Πηγή: away.gr

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια