Διάφορα περιστατικά έχουν συμβεί και αρκετά εξακολουθούν να συμβαίνουν, έξω από εκκλησίες την ώρα που τελείται ένας γάμος ή μια βάπτιση, γι' αυτό και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί είτε ως μελλόνυμφοι, είτε και ως καλεσμένοι σε ένα γάμο.

Από τις γνωστές ως τώρα πρακτικές ορισμένων επιτήδειων, ήταν να προσεγγίζουν τους καλεσμένους που έβλεπαν να κρατούν το δώρο του γάμου, να αυτοπροσδιορίζονται ως οι άνθρωποι που όρισε το ζευγάρι για να συγκεντρώνουν τα δώρα, να τα παίρνουν και να εξαφανίζονται πριν κάποιος από τις οικογένειες ή το ζευγάρι τους αντιληφθεί. Έτσι και τα δώρα χάνονταν και οι άτυχοι καλεσμένοι βρίσκονταν εκτεθειμένοι χωρίς να το γνωρίζουν.

Γι’ αυτό, αν δεν επιλέξετε κάποιον άλλο τρόπο για να προσφέρετε το δώρο σας και το έχετε μαζί σας στην εκκλησία, σιγουρευτείτε σε ποιον άνθρωπο θα το παραδώσετε και προτιμήστε κάποιον που γνωρίζετε ή ρωτήστε έναν στενό συγγενή ή φίλο.

Μια πιο πρόσφατη τακτική που εντοπίζεται το τελευταίο διάστημα σε αρκετά περιστατικά σε εκκλησίες κυρίως των Νοτίων Προαστίων, αποδεικνύει ότι οι επιτήδειοι έχουν την ικανότητα να σκαρφίζονται συνεχώς νέους τρόπους για να επιβιώνουν ως παράσιτα και μόνο. Θα σας περιγράψουμε τον τρόπο που δρουν οι «3ης γενιάς» επιτήδειοι, όπως μας τον μετέφεραν επαγγελματίες ανθοστολιστές, που πλήττονται από τέτοιες ενέργειες κι έχουν αναστατωθεί με το φαινόμενο. Την στιγμή που το προσωπικό του ανθοπωλείου, το οποίο έχει αναλάβει τη διακόσμηση του γάμου, μαζεύει τον στολισμό για να τον μεταφέρει στη δεξίωση, εμφανίζονται κάποιοι επιτήδειοι και με αξιοζήλευτη μαεστρία προσεγγίζουν τον πατέρα της νύφης, τον πατέρα του γαμπρού, τον γαμπρό και τον κουμπάρο (καλά διαβάζετε … προσεγγίζουν όσους περισσότερους μπορούν και όχι μόνο έναν) και ζητούν φιλοδώρημα υποκρινόμενοι ότι είναι οι άνθρωποι του συνεργείουτου ανθοπωλείου που δουλεύει για τον γάμο! Φυσικά, κανείς δεν θα αρνιόταν ένα φιλοδώρημα στους ανθρώπους που εργάζονται εκείνη την στιγμή κι έτσι οι «αχαρακτήριστοι» αποχωρούν με γενναία φιλοδωρήματα πριν τους πάρουν είδηση οι άνθρωποι του ανθοπωλείου. Το πιο εντυπωσιακό της υπόθεσης; Έχουν τυπώσει μπλουζάκια με τις φίρμες ανθοπωλείων που αναλαμβάνουν συχνότερα γάμους σε συγκεκριμένες εκκλησίες κι έτσι καταφέρνουν να γίνονται πιστευτοί χωρίς να κουραστούν ιδιαίτερα. Όπως καταλαβαίνετε και η οικογένεια εξαπατάται και οι επαγγελματίες αντιμετωπίζουν ένα τεράστιο πρόβλημα χωρίς να ευθύνονται.

Γι’ αυτό, αν θέλετε να δώσετε φιλοδώρημα σε ανθρώπους που εργάζονται για τον γάμο σας, κάντε το μόνο σε πρόσωπα που αναγνωρίζετε και που έχετε διαπιστώσει ότι πράγματι εργάζονται και όχι σε όποιον σας πλησιάσει. Επίσης συνεννοηθείτε για το ποιος θα είναι υπεύθυνος και θα αναλάβει να δώσει το φιλοδώρημα, ακόμη και στους ανθρώπους της εκκλησίας, όπως είναι ο νεωκόρος. Υπάρχουν κι εκεί κρούσματα που ορισμένοι ενώ έχουν πάρει φιλοδώρημα από τον κουμπάρο, για παράδειγμα, προσεγγίζουν και ζητούν φιλοδώρημα και από τους γονείς.



Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί τι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί ένα πονηρό μυαλό για να αρπάξει την ευκαιρία της χαράς σας. Γι αυτό μεγάλη προσοχή και σωστή ενημέρωση για να πάνε όλα καλά.

Πηγή: teleiosgamos.gr

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια