Την μπύρα πρέπει να την πίνουμε με αφρό.
Ο αφρός την προστατεύει από την επαφή της με το οξυγόνο, με αποτέλεσμα να μην οξειδώνεται, ενώ έτσι διατηρούνται καλύτερα τα οργανοληπτικά της χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, όταν η μπύρα κάνει αφρό, ελευθερώνεται το ανθρακικό που περιέχει, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύετε από φούσκωμα ή αίσθημα επιτακτικής ούρησης.
Πηγή: onmed.gr - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com
0 comments
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.