Facebook:o καλύτερος «εργοδότης» για το 2013

Posted by Clopy Paste 9 Απριλίου 2013


Το Glassdoor είναι μια σελίδα που συλλέγει στοιχεία για διάφορες επιχειρήσεις και παρουσιάζει κάθε χρόνο τα αποτελέσματα. Στην ερευνά του για το 2012 παρουσίασε τις 50 καλύτερες επιχειρήσεις ως εργοδότες, με βάση ανώνυμες μαρτυρίες 250,000 εργαζομένων.

Η εταιρεία του Facebook θεωρείται ο καλύτερος εργοδότης για το 2013, ενώ την έκτη θέση στην κατάταξη κατέχει η Google. Ακολουθούν άλλες εφτά τεχνολογικές εταιρείες που συμπληρώνουν την πρώτη 20άδα.

Το Facebook απασχολεί 4,619 εργαζόμενους από τον περασμένο Δεκέμβρη. Σε σύγκριση με τα αποτελέσματα του 2012 η εταιρεία ανέβηκε φέτος δύο θέσεις, αγγίζοντας την κορυφή.

Το «ποδοσφαιράκι», τα βίντεο-παιχνίδια και το πινγκ-πονγκ είναι μερικοί μόνο τρόποι με τους οποίους οι εργαζόμενοι του Facebook διασκεδάζουν και ξεκουράζονται, όταν «πήζουν» από την πολλή δουλειά. Κάθε εργαζόμενος στην εταιρεία που γίνεται γονέας, παίρνει επιπλέον 3.732 ευρώ για τα πρώτα έξοδα της οικογένειάς του, σύμφωνα με αναφορές του New York Times.

Ένας από τους εργαζόμενους του Facebook έγραψε στο Glassdoor: «Η ατμόσφαιρα στην δουλειά είναι φανταστική. Όλοι προσπαθούμε από κοινού να βοηθήσουμε την εταιρία να πετύχει τους στόχους της. Μάλιστα είναι απίστευτα συνεργάσιμη με όλους, πατάει γερά στην γη έχοντας ρε και όχι α στόχους.»

Η Google από την άλλη επιτρέπει στους εργαζομένους της να χρησιμοποιούν «το 20 τοις εκατό του εργασιακού τους χρόνου» για να ασχολούνται με τα δικά τους σχέδια. Προσφέρει στο προσωπικό της δωρεάν γεύματα και πρόσβαση σε γυμναστήρια. Οι εργαζόμενοι μπορούν μάλιστα να πάρουν μαζί τους στη δουλειά, τα κατοικίδιά τους.

Riverbed, μια εταιρεία πληροφοριακών συστημάτων με έδρα το Σαν Φραντσίσκο, κατέχει την τρίτη θέση στην λίστα.

- LinkedIn, το κοινωνικό δίκτυο για επαγγελματίες, αποτελεί την τέταρτη καλύτερη «εταιρεία-εργοδότη», σύμφωνα με την έρευνα.

- National Instruments, μια εταιρεία συστημάτων, με γραφείο στο Νιούμπερι, ήρθε όγδοη.

Άλλες τεχνολογικές εταιρείες που συμπληρώνουν την 20άδα είναι η Akamai, η Rackspace, η Gartner and η Workday.

Η Glassdoor επιτρέπει στους χρήστες της να υποβάλουν τις συνολικές εντυπώσεις τους αφενός σχετικά με την προσωπική τους εμπειρία ως εργαζόμενοι για μια εταιρεία και αφετέρου να παραθέσουν επιπλέον προσωπικές πληροφορίες όπως μισθός, ειδικά προνόμια και λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία αίτησης για θέση εργασίας.

Πηγή: skai.gr

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια