Όσο κι αν πολλοί τα κακολογούν κι υποβαθμίζουν τον ρόλο τους, τελικά τα ελληνικά σχολεία παρέχουν πολύπλευρη και πολυδιάστατη εκπαίδευση στους μαθητές τους.

Σε μια προσπάθεια να προσφέρει στα παιδιά μας εφόδια με τα οποία να μπορούν ν' ανταπεξέλθουν στα σημεία των καιρών το 5ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων πρωτοτυπεί και πρωτοπορεί επιτρέποντας - και μάλιστα εκ της διευθύνσεως - τη δυνητική χρήση σκούφου κατά τη διάρκεια του μαθήματος ανάλογα με τη διάθεση του κάθε μαθητή.

Μπορεί σήμερα να πετούν γόμες ή χαρτόμπαλες, όμως αύριο ίσως χρειαστεί να πετάξουν μολότοφ. Ας μάθουν λοιπόν να το κάνουν σωστά, κρατώντας την ανωνυμία τους, σήμερα μ' έναν απλό σκούφο, αύριο με μια κουκούλα. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι με την εγγραφή των καινούργιων μαθητών, θα παρέχεται δωρεάν σκούφος, σ' όλους, αμέσως μετά τον αγιασμό.

Και φυσικά αρετές και αξίες όπως ήθος και σεβασμός τόσο προς τους συμμαθητές, όσο και προς τους δασκάλους τους, είναι, αν μη τι άλλο, παρωχημένες, αναχρονιστικές και δε συνάδουν με το προφίλ του σύγχρονου μαθητή. Όσο πιο αναιδής είναι κάποιος τόσο το καλύτερο. Θα βραβεύεται μάλιστα τούδε και στο εξής με ειδικό βραβείο που θα εκδοθεί εκ της διευθύνσεως με τίτλο ΑΙΕΝ ΑΥΘΑΔΙΑΖΕΙΝ!!!

Σπεύστε λοιπόν και εσείς να εγγράψετε τα παιδιά σας. Τώρα, πριν σφίξουν ...τα κρύα.

"Αναγνώστης"

Υ.Γ.

Ας μας δώσει αν θέλει κάποιος γνώστης της κατάστασης περισσότερες πληροφορίες για να καταλάβουμε ακριβώς ποιό είναι το σκεπτικό των καθηγητών στο 5ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων. Γιατί η αλήθεια είναι ότι μας φαίνεται λίγο υπερβολική η άποψη του αναγνώστη, αν κρίνουμε μόνο από τους σκούφους, παρόλο που όπως παρουσιάζεται δημιουργούν μια ανομοιομορφία μέσα στην τάξη.

Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Share/Save/Bookmark

6 comments

  1. Επειδή δεν χρειάζεται να γινόμαστε κουραστικοί λέγοντας πολλά και κάνοντας διάλογο με κάποιον που έχει τέτοιου είδους αντιλήψεις, θα είμαι λακωνική. Το μόνο σχόλιο που έχω να κανω είναι πως εφόσον το προαναφερόμενο κείμενο είναι ανώνυμο, αυτό και μόνο το καθιστά ανυπόστατο.

    Posted on 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 4:59 μ.μ.

     
  2. Ερρικα είπε,

    τυχαινει να ειμαι μα8ητρια του 5ου γυμνασιου και πιστευω οτι το παραπανω κειμενο ειναι παραλογο! δηλαδη επειδη πολυ απλα 8ελουμε να εκφραζουμε το στυλ μας φορώντας σκουφους σημαινει πως στο μελλον 8α πεταμε μολοτοφ?? και μαλιστα ο <> ειναι πολυ υπερβολικος λεγοντας πως πεταμε σβηστρες κ χαρτια στους κα8ηγητες κ τον παρακαλω να φανερω8ει κ οτι εχει να μας πει να το λεει χωρις να κρυβεται......χωρις να πεταει αιχμες προς την διευ8υνση του σχολειου μας!!! Επισης 8α η8ελα να ρωτησω και κατι αλλο υπαρχουν πολλοι κα8ηγητες του σχολειου μας που φορανε σκουφους ακομα κ στην διαρκεια του μα8ηματος αυτο τι σημαινει πως δεν εχουν η8ος κ οτι δεν σεβονται αντιστοιχα τους συναδελφους τους κ τους ιδιους τους μα8ητες τους???

    Posted on 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 5:03 μ.μ.

     
  3. Ανώνυμος είπε,

    επισης τυχαινει να πηγαινα και εγω στο 5 γυμνασιο Ιωαννινων αυτος ο οποιος εγραξε αυτο το κειμενο ειναι καθαρα ενα ατομο με προκαταληξεις χωρις στυλ και δν σεβεται το σχολειο αυτο το οποιο ειναι ενα σχολειο με πολυ καλους μαθητες και με καθηγητες που δεν εχουν κομπλεξ οπως το ατομο αυτο που καθεται και γραφει βλακειες...οποιος και αν εισαι οτι και αν θελεις... σταματα να χαλας την εικονα που εφτιαξαν οι καθηγητες και τα παιδια τοσα χρονια για αυτο το σχολειο...ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ

    Posted on 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 6:22 μ.μ.

     
  4. Ανώνυμος είπε,

    επειδη ξεχασα να βαλω ονομα ο μητσος ειμαι!!!

    Posted on 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 6:34 μ.μ.

     
  5. Εσεις κυριε/-α ανυνυμε/-η αυτα που λετε για το 5ο γυμνασιο και την διευθυνση το βλεπω σαν επιθεση προς την διευθυντρια και ας εχετε το θαρρος να βαζετε και ενα ονομα γιατι αυτο το βρισκω απλα γελοιο..!!ΕΝΑ πραγμα θα σας πω αν θελετε να λετε κατι να το λετε ευθεως και για την διευθηντρια μην λετε κουβεντα γιατι κατα πασα πιθανοτητα εργαζεστε στον ιδιο χωρο και πιστευω πως απλα εχει κατανοηση.(συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη)

    Υ.Γ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ !!!

    Posted on 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 6:40 μ.μ.

     
  6. Ανώνυμος είπε,

    Τα στερεότυπα έχουν φτάσει πια στο απροχώρητο. Το να φοράς σκούφο δεν σε κάνει κουκουλοφόρο. Εάν κάποιος δάσκαλος φορέσει σκούφο δηλαδή αύριο - μεθαύριο θα τον δούμε να σπάει τζάμια και να πετάει μολότοφ στους δρόμους; Θα σας παρακαλούσα άλλη φορά να μην δημοσιεύετε τέτοια σχόλια δυσφημίζοντας το σχολείο και τους μαθητές του, αλλά να σκέφτεστε πρώτα καλά αν όλα αυτά ισχύουν. Κλείνοντας θα σας πω πως αν θα γίνει κάποιος κουκουλοφόρος εξαρτάται από τον ίδιο και όχι από το αν φοράει σκούφο.

    Posted on 19 Δεκεμβρίου 2011 στις 8:20 μ.μ.

     

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Λαϊκές Αγορές Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια