Ο αρχηγός της συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ έχει σχέδια για το μέλλον... Είχε προδιαγράψει τί θα συμβεί, αλλά εμφανίστηκε σίγουρος στους αστυνομικούς ότι όταν θα βγει από την φυλακή - γιατί είναι σίγουρος γι' αυτό - θα ξανακάνει τα ίδια και χειρότερα!

Μόλις στα 21 του χρόνια ο ψυχισμός του Αλέξανδρου Πέπα, τον έσπρωχνε να κάνει μόνο κακό. Είχε παραβατική συμπεριφορά και γι' αυτό και είχε αποβληθεί από το σχολείο και είχε αρχίσει από μικρός τις κλοπές. Και έφτασε στα 21 του χρόνια να γίνει αρχηγός μιας από τις πιο αδίστακτες συμμορίες. Αυτής των ληστών με τα καλάσνικοφ που όχι μόνο έκλεβαν σπίτια αλλά και.. ζωές.

"Δεν είχα σκοπό να την βιάσω, αλλά νόμιζα ότι με ειρωνεύτηκε και σάλταρα", είπε για την 34χρονη γυναίκα που βίασε επανηλειμένα με την συμμορία του στην Γλυφάδα.

Η γυναίκα έκλαιγε και τον ικέτευε να μην την πειράξει επικαλούμενη τον Θεό.
"Δεν έχω Θεό. Δεν πιστεύω σε Θεούς. Μόνο στο τομάρι μου πιστεύω", της απάντησε.

Είπε επίσης στους αστυνομικούς οτι αν δεν τον έπιαναν θα μεγάλωνε τη συμμορία του και μάλιστα είχε μεγαλεπήβολα σχέδια.

"Ξέρω την πορεία μου", τους είπε κάποια στιγμή αφήνοντάς τους άφωνους. "Θα μπω φυλακή. Εκεί θα με πλησιάσουν κάποιοι θα με στρατολογήσουν και όταν βγω θα συνεχίσω. Θα κάνω μεγαλύτερα πράγματα!"

Πηγή: newsit.gr

Share/Save/Bookmark

3 comments

  1. Ανώνυμος είπε,

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΤΗΣ!
    ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ!
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ!
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΑΚΘΕ ΚΑΝΑΛΙ Κ ΤΝ ΚΑΘΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ!

    Posted on 18 Οκτωβρίου 2011 στις 5:49 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος είπε,

    Θα ξανά βιασει αφού το ειπε ο ιδιος, το οτι αρνείται δεν μπορω να το καταλαβω.Δεν ξερω αλλα ετσι το βλεπω εγω.

    Posted on 17 Αυγούστου 2014 στις 7:40 π.μ.

     
  3. Ανώνυμος είπε,

    Εχει μπει ισοβια και εκει θα μεινη για ολη του την ζωει .Αν νομιζει πως θα βγει ευκολα καλυτερα να σταματηση να προσπαθη. Εχουν περασει χρονια και τιποτα ακομα δεν σημβενει. Δεν είμαι αφονως, χωρης θεμα ολλη το ευχαριστηθήκαμε όταν τον πιασανε.



    Posted on 23 Αυγούστου 2014 στις 9:22 μ.μ.

     

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια