Τα καλύτερα δωρεάν online παιχνίδια...

Posted by Clopy Paste 24 Αυγούστου 2011

Το καλό με τα online παιχνίδια είναι ότι μπορείς να παίξεις από όποιον υπολογιστή θέλεις χωρίς εγκατάσταση, αρκεί να έχει ίντερνετ. Μπορείς να παίξεις από το σπίτι σου, από τη σχολή σου, από το σπίτι του φίλου σου και από την άλλη άκρη της γης. Δες παρακάτω τα πιο δυνατά online games που μπορείς να παίξεις...

Ανακαλύψτε έναν εντελώς νέο κόσμο online! 


Το Travian είναι ένα από τα δημοφιλέστερα online browser games στον κόσμο με περισσότερους από 75.000 παίκτες παγκοσμίως!

Ως παίκτες, θα χτίσετε τη δική σας αυτοκρατορία, θα φτιάξετε έναν ισχυρό στρατό και θα πολεμήσετε με τους συμμάχους σας! Αναβαθμίστε τα χωράφια και τα ορυχεία σας για να αυξήσετε την παραγωγή των υλών σας, κατασκευάστε τα κτήρια στο χωριό σας, δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις περιπέτειες και τις μάχες σας και ελάτε σε επαφή με άλλους παίκτες.

Κατακτήστε τον κόσμο!


Το Grepolis είναι ένα online παιχνίδι στρατηγικής.

Ο στόχος του παίκτη είναι να χτίσει μια ολόκληρη μητρόπολη ξεκινώντας όμως από μία μικρή πόλη (η αρχαία ελληνική «Πόλις»). Οι παίκτες συνεργάζονται μεταξύ τους, οργανώνουν στρατούς και κατακτούν μακρινά νησιά. Στην περιπέτειά τους αυτή προς την τιμή και τη δόξα, πρέπει επίσης να φροντίσουν τους Θεούς από την αρχαιοελληνική μυθολογία: το Δία, την Ήρα, την Αθηνά και τον Ποσειδώνα, καθώς αυτοί θα ορίσουν την μοίρα τους.

Δώστε έξυπνες μάχες και κατακτήστε την κορυφή!


Το Urban Rivals είναι το πιο πετυχημένο on-line δωρεάν παιχνίδι καρτών και στρατηγικής με περισσότερους από 12.500.00 παίχτες σε όλο τον κόσμο.

Διαφορετικές συμμορίες θέλουν να επιβάλλουν τον δικό τους νόμο στην πόλη. Oι μάχες είναι σκληρές και τα απρόοπτα πολλά. Η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο, καθώς χουλιγκάνοι και εγκληματίες κάνουν ό,τι θέλουν στους δρόμους της πόλης και έχουν βάλει στο στόχαστρο όλο το τζετ σετ που συνεχίζει να καταναλώνει απρόκλητα σαμπάνια σε prive party. Σε αυτήν την πόλη που η λέξη ηρεμία είναι άγνωστη, ακόμη και τα ζώα πιστεύουν ότι αυτή η γη είναι μόνο δικιά τους. Όλες οι ομάδες έχουν την στρατηγική τους και θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους.

Επιδιώξτε δόξα και δύναμη!


Οι Φυλετικές Μάχες εξελίσσονται στις αρχές του Μεσαίωνα. Κάθε παίχτης ξεκινά ως ιδιοκτήτης ενός μικρού χωριού, στην προσπάθειά του για δόξα και δύναμη. Σύμφωνα με τις εντολές σας το χωριό αναπτύσσεται. Καθώς αυξάνεται η παραγωγή το εμπόριο ακμάζει και η πόλη σας ευημερεί.

Γύρω σας υπάρχουν και άλλα χωριά που αναπτύσσονται εξίσου καλά, έχουν τον ίδιο στόχο, να γίνουν ισχυρά. Στρατεύματα στρατολογούνται και χωριά οχυρώνονται. Πολεμιστές κάνουν λεηλασίες και λεηλατούν.

Με την πάροδο του χρόνου θα συναντήσετε και άλλους παίχτες και θα γίνετε μέλος μιας φυλής, για να βοηθάτε και να αλληλοϋποστηρίζετε ο ένας τον άλλο.

Σιγά-σιγά το χωριό γίνεται μεγαλύτερο και μπορούν να δημιουργηθούν ισχυρότερες και καλύτερες μονάδες, έτσι σε κάποιο σημείο, έρχεται η ώρα για να κατακτήσετε άλλα χωριά.

Γίνετε οι ήρωες του λιβαδιού!


Το Farmerama είναι η πιο τρελή φάρμα του κόσμου. Έτσι η αγροτική ζωή έχει πλάκα! Λειτούργησε ως αρχιαγρότης το δικό σου προσωπικό χωράφι. Θέρισε, καλλιέργησε, εμπορεύσου και σαμπόταρε τους συμπαίκτες σου!

Δεκάδες απίθανα ζώα και φυτά σε περιμένουν. Συνάντησε τους φίλους σου στο chat του χωριού και άνοιξε τον κήπο σου για τους τουρίστες. Εδώ η Κοινότητα είναι ότι πιο σημαντικό!

Μπείτε στη μάχη!


Το WAR2 σειρήνες πολέμου είναι το απόλυτο παιχνίδι στρατηγικής με θέμα το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Εν καιρώ πολέμου οι παίκτες καλούνται να αναλάβουν τη θέση του στρατιωτικού διοικητή μίας πόλης με στόχο την επιβίωση, την ανάπτυξη και τελικά την εξέλιξή τους σε μία σταθερή και υπολογίσιμη στρατιωτική δύναμη. Το παιχνίδι παρουσιάζει πραγματικούς ήρωες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και περισσότερα από 40 αυθεντικά άρματα μάχης δημιουργώντας μία μοναδική πολεμική ατμόσφαιρα.

Γίνετε πειρατές!


Το Seafight είναι το δικό σας παιχνίδι φανταστικής περιπέτειας σε πραγματικό χρόνο: αγωνιώδεις θαλάσσιες περιπέτειες με ανελέητες μάχες και λαχτάρα για αιώνια ελευθερία, δόξα και πλούτο.

Δείξτε με περηφάνεια τις ουλές σας ως απόδειξη της συμμετοχής σας σε πολλές δοξασμένες μαχές.

Το σπίτι σας είναι η θάλασσα, πειρατές! Ζήστε μια περιπέτεια και δράστε εναντίον χιλιάδων αληθινών εχθρών στους ωκεανούς. Και το καλύτερο: κάθε μήνα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 10.000 ευρώ!

Κάντε το διάστημα δικό σας!


Το DarkOrbit είναι το απόλυτο παιχνίδι ανάμεσα στα διαστημικά games: Εκατομμύρια παίκτες αλωνίζουν τους γαλαξίες, αναζητώντας συνεχώς πρώτες ύλες, οπλισμένοι για κάθε μάχη.

Απομακρυσμένοι γαλαξίες γεμάτοι κινδύνους σας περιμένουν εδώ.

Καθορίστε την έκβαση των μαχών στο DarkOrbit: Γίνετε ένας τολμηρός αστροναύτης και αγωνιστείτε με την εταιρεία σας!

Ανακαλύψτε νέες περιοχές και ζήστε συναρπαστικές περιπέτειες και μονομαχίες!


Το The West είναι ένα παιχνίδι που σας μεταφέρει στην άγρια δύση.

Ανακαλύψτε τον κόσμο της Άγριας Δύσης! Μονομαχήστε με τους εχθρούς σας!

Δημιουργήστε μια ισχυρή πόλη ή ενταχθείτε σε μια! Κατακτήστε οχυρά! Αναζητήστε σπάνια όπλα! Ακολουθήστε πλήθος αποστολών!

Επιλέξτε ανάμεσα στους 4 χαρακτήρες, Τυχοδιώκτη, Εργάτη, Μονομάχο και Στρατιώτη και κατακτήστε τη Δύση και τους εχθρούς σας και γίνετε ένας ζωντανός θρύλος αντιμετωπίζοντας τις διάφορες προκλήσεις που θα βρείτε στο παιχνίδι!

Για κορίτσια που λατρεύουν τη μόδα και τα παιχνίδια!


Η Stardoll είναι η μεγαλύτερη online κοινότητα για κορίτσια που λατρεύουν τη μόδα, τις νέες φιλίες, το shopping, τη διακόσμηση και τη δημιουργικότητα!

Ξεκινήστε δημιουργώντας τη δική σας MeDoll, πηγαίνετε για ψώνια, αλλάξτε look, διακοσμήστε τη σουίτα σας, κάνετε παρέα με καινούργιους φίλους και εκφραστείτε με τον πιο δημιουργικό τρόπο που θέλετε εσείς - γιατί εσείς είστε οι star!

Πηγή: pswnio.gr

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια