Τα εν λόγω γαλακτοκομικά προϊόντα αποτέλεσαν το κύριο θέμα της έκθεσης της Miriam, η οποία έφερε την ονομασία "The Lady Cheese Shop".
Στόχος της Miriam ήταν να εγείρει ερωτήματα αναφορικά με την ηθική της σύγχρονης βιοτεχνολογίας καθώς και με τους τρόπους με τους οποίους αυτή μεταμορφώνει το ίδιο το ανθρώπινο σώμα σε πηγή προϊόντων ικανών να καλύψουν κάποιες από τις βασικές διατροφικές μας ανάγκες, ειδικά σε καιρούς κρίσης, όπως οι σημερινοί.
Για να φέρει εις πέρας αυτό το εγχείρημα η φοιτήτρια προσέλαβε τρεις εθελόντριες λεχώνες, οι οποίες ήταν διατεθειμένες να προσφέρουν για χάρη της έκθεσης μέρος από το γάλα τους, το οποίο με τη σειρά του είχε υποστεί την κατάλληλη διαδικασία και να γίνει τυρί.
Όσον αφορά στο τυρί, κρίνοντας από τα σχόλια των δοκιμαστών, το βρήκαν αρκετά γευστικό!
Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε προϊόντα από αγνό μητρικό γάλα. Ένας Λονδρέζος παγωτατζής είχε πρωτοτυπήσει δημιουργώντας παγωτό από φρέσκο μητρικό γάλα, το "Baby Gaga".
Πηγή: mediasoup.gr
0 comments
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.