Πρόκειται για τον τρόπο που μαγειρεύονται και τα υλικά που προσθέτουμε. Συγκεκριμένα, αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι τα αυγά από μόνα τους είναι πολύ υγιεινά. Τα έξτρα υλικά που βάζουμε όπως είναι το γάλα, το βούτυρο, η κρέμα γάλακτος, το τυρί και πολλά άλλα - για να τα κάνουμε πιο νόστιμα είναι αυτά που τα καθιστούν ιδιαίτερα παχυντικά.
Μαγειρεύοντάς τα στην πιο αγνή μορφή τους παίρνετε από αυτά όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε.
Μαγειρεύοντάς τα στην πιο αγνή μορφή τους παίρνετε από αυτά όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε.
0 comments
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.