Διαβάστε παρακάτω τί μας απέστειλε αναγνώστης (πραγματοποιήθηκε μετατροπή, γιατί το κείμενο ήταν σε greeklish - το πρωτότυπο κείμενο μπορείτε να το βρείτε και εδώ (το ανακαλύψαμε κατόπιν γκουγκλαρίσματος)):

"Φίλε undersec να λέμε και κάποιες αλήθειες μιας και με ανέφερες στο θέμα αυτό και λες πως έχεις τα στοιχεία μου... (που στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι, δεν έχεις απολύτως τίποτα :)) Εγώ είμαι εκείνος που σου κάνει ddos (Distributed Denial of Service) attack και θα σου πω τον λόγο!

Πες μου κάτι, ζητάς λεφτά έτσι στο ξεκάρφωτο, και καλά δηλαδή; Να σου πω, τώρα το θυμήθηκες για το φόρουμ σου; Τώρα θυμήθηκες που σε χτυπάνε να ζητήσεις λεφτά, εεε; Δηλαδή τόσο καιρό τα μέλη που είναι Golden και VIP από τα οποία έχεις βγάλει πάνω από 70.000€ δεν σου έχουνε προσφέρει τίποτα ε; Καλά πόσο μ@λ@κες μας έχεις;

Εγώ θα συνεχίσω να σε χτυπάω αν δεν τακτοποιήσεις μερικά πράγματα, αν δεν βάζεις το χέρι σου στο φόρουμ να το κάνεις όπως ήταν και όλους να τους βοηθάς όπως σε βοηθάνε και αυτοί, και να εξηγήσετε σε όλους τί γίνεται, πολλοί χρήστες έφαγαν ban άδικα χωρίς να τους εξηγήσετε τίποτα...

Και στο mod zone λέτε τις μ@λ@κίες σας! (πίσω από τους τοίχους όπως λέει ο supermario, για σώπα ρε, αλήθεια ε; πίσω από τους τοίχους; είδες που τα διάβαζαν κι άλλοι όμως ;); εννοώ τα member δεν πρέπει να μάθουν τί γίνεται; πες μου κάτι, γιατί τα θες αυτά τα λεφτά; Άστο, να στο πω εγώ επειδή τα βλέπεις σκούρα και στα @@ σου για όλους, είπες να μαζέψεις μερικά λεφτά τώρα που θα κλείσεις το forum αυτό εφόσον δεν θες, όχι γιατί δεν έχεις χρόνο να το κρατήσεις γιατί άμα ήθελες μια χαρά θα ήταν και δεν θα είχες πρόβλημα με κανέναν!

Να σου πω, εκεί που λες ότι έχεις τα στοιχεία μου, νομίζεις ότι με απειλείς; Θέλεις να στο κατεβάσω 24/24 κάτω το forum να δούμε ποιός απειλεί; Ξέρω δεν είναι σωστό το ddos, αλλά ούτε εσύ είσαι σωστός που νομίζεις ότι μας βρήκες όλους κορόιδα και το μόνο που κάνετε είναι να απαντάτε με ένα smile :)!!!

Είμαι κάποιος παλιός φίλος, δεν με θυμάσαι...αλλά εγώ σε θυμάμαι D...;

Αν θες και έχεις τα κότσια σαν άντρας, μην με κάνεις ban ή σβήσεις το σχόλιο αυτό, αλλά απάντα σαν άντρας αν θεωρείς τον εαυτό σου άντρα!

Υ.Γ. Mod αφήστε το σχόλιο αν θέλετε (στο κάτω κάτω δεν έβρισα, ούτε είπα κάτι κακό, απλά μια απάντηση έδωσα και περιμένω να μου απαντήσουν!)

Ευχαριστώ, με εκτίμηση προς όλους, Hacker23"

Υ.Γ. ClopYPastE

Έχει δημιουργηθεί και σελίδα του Facebook σχετικά με το κλείσιμο του undersec με τίτλο: "Είμαι κατά του κλεισίματος του Undersec.info"

Αν θέλετε πείτε τη γνώμη σας κόσμια. Σχόλια που δεν πληρούν αυτή την προϋπόθεση καθώς και σχόλια που είναι γραμμένα σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!

Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Share/Save/Bookmark

76 comments

  1. Ανώνυμος είπε,

    Καλά τα λέει ο τύπος. Και είναι απόλυτα σωστός σε αυτά που λέει. Εμένα με έκαναν ban για πάντα επειδή έκανα ένα παράπονο σχετικά με την λειτουργία του Forum για τους λόγους που παραθέτει ο φίλος

    Posted on 12 Ιανουαρίου 2012 στις 1:59 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος είπε,

    Τι καλά τα λέει,ένας δηλαδή θα κλείσει το forum χιλιάδων χρηστών επειδή έχει προσωπικά με τον undersec;Πάτε καλά;Όποιος θέλει πληρώνει κ μένει,όποιος δε γουστάρει ας βγαίνει,απλά πράγματα,τι φασισμός είναι αυτός,για χάρη του ενός την πληρώνουν όλοι,ας κανει ο μάγκας δωρεάν δικό του forum.

    Posted on 12 Ιανουαρίου 2012 στις 10:22 μ.μ.

     
  3. Ανώνυμος είπε,

    Φασισμός είναι να σου στερούν την ελευθερία της έκφρασης, ήτοι να σε κάνουν "ban" όταν αυτά που λες δεν είναι αρεστά.-

    Posted on 13 Ιανουαρίου 2012 στις 11:56 π.μ.

     
  4. Ανώνυμος είπε,

    Μετα τηε 22/3/11 αρχισαν τα προβληματα με το undersec,οι παλιοι θα το γνωριζουν,ποσοσ στοιχιζει ενα server το πολυ πολυ 1200 euro το χρονο και πολλα λεω.Ποσα λεφτα επερνα απο τα banner 250 euro το ενα παει Πριν 3 μηνεσ αρχισε το παραμυθι κολλαι σερνετε φταίει ο sever,βαλτε χρημα εγιναν ποστ πολλα και σε μια μερα σβηστηκαν ολα ,ευτηχως που υπαρχει και το prtscn,μετα απο αυτο κρατησε λιγες μερες επεσαν τα euro και μετα bye for ever

    Posted on 13 Ιανουαρίου 2012 στις 5:22 μ.μ.

     
  5. Ανώνυμος είπε,

    Οξύμωρο,ελευθερία της έκφρασης σε ένα site που κατεβάζεις δηλαδή δωρεάν προγράμματα,cd,dvd κ.τ.λ. κ έχετε κ παράπονα δηλαδή που υπάρχει ενα αντίτιμο,''θυμώσατε'' που δεν είναι τελείως δωρεάν οι κόποι κάποιον κ τα ρίσκα κάποιον άλλων..Τρομερή επανάσταση,μπράβο..

    Posted on 13 Ιανουαρίου 2012 στις 6:34 μ.μ.

     
  6. Ανώνυμος είπε,

    πολυ καλα το κανες μεγαλε και τους εκλεισες το μαγαζι!!. τα ιδια πηγε να κανει και το greekddl πριν λιγες μερες.Πριν μερικες μερες λοιπον πηγα να κανω login στο greekddl και μου ζητησε να κανω εισφορα η να γινω premium στην megaupload γιατι οπως μου εγραψε ειναι πλεον μια κλειστη κοινοτητα.Εγω δεν εκανα τιποτα απο τα δυο και ομως παρολαυτα μετα απο 3 μερες ξαφνικα ανοιξε παλι to site για τους free users και μπορω παλι να μπαινω κανονικα.Δηλαδη αυτες τις μερες απο οσους προλαβανε τα πηρανε.Ισως να ειδαν την καταληξη του undersec και φοβηθηκαν ;η απλα ηταν κολπακι για να μαζεψουν χρημα;Και απορω ολοι αυτοι που πληρωσαν για να παραμεινουν στο site πως αντεδρασαν;

    Posted on 13 Ιανουαρίου 2012 στις 7:22 μ.μ.

     
  7. Ανώνυμος είπε,

    Μαζι σοy ειμαστε hacker23 καλα τουs εκανεs!!!oσο για to greekddl μακαρι να επεμβηs kai εκει,ειμαστε μαζι σου πρωχορα...

    Posted on 13 Ιανουαρίου 2012 στις 8:19 μ.μ.

     
  8. Ανώνυμος είπε,

    καλά ρε m@l@kes είστε σοβαρή???
    σύμφωνο ότι κάποιοα πράματα λειτουργούν με γκρούπες (ομαδούλες κλειστές στο κοινό)που είναι απαίσιο γιατί το σύνθημα του undersec ήταν "δεν υπάρχουν μυστικά εδω"
    αλλα όλα έχουν και τα όρια τους!

    δεν είναι λογικό να κλείνουμε και μεταξύ μας τα site που προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ υλικό. και όσοι θέλουν κάνουν donate. άλλωστε υπήρχαν πολλά παράπονα από τους golden και όλοι λέγαν ότι δεν θα ανανεώσουν γιατί έχει μονο tso..τες.

    ο hacker23 αν ήταν σωστός για μένα απλά θα έκανε κάτι άλλο δεν ξέρω τι ώστε να μένα τα αρνητικά σχόλια (και να γινόταν συζήτηση) και να μην γίνονταν άδικα ban. όχι να κλείσει το site!!!

    όσο για τα χρήματα ίσως να μην πηγαίνουν απόλυτα για το site... αλλα κανεις δεν κάνει τόση δουλειά και ρισκάρει τόσο πολλά για την ψυχή τις μάνα του!!
    μέχρι και οι uploader έχουν κέρδος από τους hoster και καλά κάνουν!!
    απλά θα έπρεπε να έχει ok το site και ότι περισσεύει για πάρτι του!
    πραγματικα με ενοχλούν πολλά πράματα στο undersec και κύριος στις ταινίες, που ασχολήθηκα, με τις μεταφραστικές που το έχουν κάνει κλειστή επιχείρηση και όλους τους άλλους στην απέ'ξω αλλα προτιμώ να διορθωθούν αυτά και όχι να κλείσει το site!!

    By SDhak18 - Golden Member UnderSec! (όχι περήφανος που πλήρωσα!)

    Posted on 14 Ιανουαρίου 2012 στις 3:28 μ.μ.

     
  9. Ανώνυμος είπε,

    HACKER 23 ειμαι απολυτα Μαζι σου μπορει το undersec να ειναι και απο τα κλαυτερα web site με free υλικο και να μαθαινεις πραματα αλλα ειχε πολλα θεματακια ...πολλα απο τα posting που κανουν οι uploaders δεν λειτουργουν και αυτο ειναι που μου τη βαραη στα νευρα...<<θες να ανεβασεις κατι??? ανεβασε το να δουλευει και οχι να λει ta link ειναι dead ή οτι το κατεβαζεις το αρχειο και μετα λειπουν αρχεια κατα τη διαρκεια του unrar..

    ΠΙΣΤΕΥΩ undersec οτι αμα φτιαξεις το θεματακι αυτο θα σε μια χαρα και οσον αφορα τα members συμφωνω θεσ να γινεις vip?? ναι πληρωσε σιγα το ποσο ενα χρονο ειναι το ιδιο και golden member ...απλα φτιαξε αυτα τα προβληματακια ..το web site ειναι απο τα καλυτερα ελπιζω να γινει up o server...

    Posted on 15 Ιανουαρίου 2012 στις 8:13 π.μ.

     
  10. Ανώνυμος είπε,

    Τώρα που check-αρα είναι πάλι online το forum αλλά είναι ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ λόγω εργασιών στον server!

    Posted on 15 Ιανουαρίου 2012 στις 11:35 μ.μ.

     
  11. Ανώνυμος είπε,

    Το Κακό μετα Donation golden kai vip member οτι και καλά τα λεφτά πανε για την συντήρηση και σωστή λειτουργεία του forum έχει παραγίνει μην δίνετε λεφτά για κατί τέτοια μην τους κάνετε μάγκες και εισοδηματίες εσείς οι χρήστες κάνετε τα forum και οχι αυτοί.

    Posted on 16 Ιανουαρίου 2012 στις 2:10 μ.μ.

     
  12. Ανώνυμος είπε,

    ναι ρε φίλε καλά την έκανες τη χούντα του undersec.εγώ ήμουν golden.κάποια στιγμή έληξε η συνδρομή και μου έκαναν 50% warn-προειδοποίηση επειδή χρησιμοποίησα απρεπές λεξιλόγιο(μου το έγραψε ο ''αντικειμενικός Rocky Mod σε greeklish...).Το Δεκέμβριο έγινα VIP και τα χριστουγεννα έκλεισε.έκλεισε η χούντα των ολυμπιακών.επειδή υποστήριξα την ομάδα μου,μου έκαναν προειδοποίηση.Μαύρο ρε στην κόκκινη χούντα του undesec!τώρα που βρήκα και άλλα forum...δε με νοιάζει και καθόλου!!!Διέλυσέ το Hacker23!!!

    Posted on 16 Ιανουαρίου 2012 στις 11:40 μ.μ.

     
  13. Ανώνυμος είπε,

    Αγαπάμε το undersec forum και είμαστε εδώ για να το στηρίξουμε. Το undersec forum δεν είναι απλά ένα forum είναι οικογένεια ... undersec is my home ...

    Posted on 17 Ιανουαρίου 2012 στις 9:09 π.μ.

     
  14. Ανώνυμος είπε,

    HACKER 23 μαζι σου. Δως τους να καταλαβουν

    Posted on 18 Ιανουαρίου 2012 στις 7:48 μ.μ.

     
  15. Ανώνυμος είπε,

    συνφωνω με τον hacker23 εγω ειμουν ενα απλο μελος στο undersec . αλλα μετα απο 3 μηνες μετα απο την εγγραφη μου που ειμουν πια ενεργω μελος και κατεβαζα συνεχεια υπηρχαν προβληματα μερικα αρχεια ηταν κατεστραμενα και δεν κατεβενανε.δεν ξερω τα προβληματα στους golden και vip members οποτε δεν εχω γνωμη επι αυτου του θεματος αλλα συνφωνω απολυτα με με τον hacker23 . Αν ο undersec διορθωσει αυτα τα πρβληματα που υπαρχουν δεν νομιζω πως θα το ανοιξει το φορουμ τοσο ευκολα γιατι μετα μπορει να ξαναγινει το ιδιο ...ειναι μεγαλο το διλημα .απο την αλλη ειναι αδικο για μερικους που εχουν ριξει υδρωτα να πανε ολα στραφει .αλλα πιστευω ο hacker23 περνει μια εγκδικισει για ολους μας . συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη και αν ασας κουρασα !

    Posted on 19 Ιανουαρίου 2012 στις 12:26 π.μ.

     
  16. Ανώνυμος είπε,

    Πριν λίγο μπορούσα να μπω και ξαφνικά τώρα βλέπω ότι ξανά το έβαλε offline και έβαλε το μήνυμα:

    "Το forum είναι διαθέσιμο προς πώληση.Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά στείλτε την προσφορά σας undersecadmin@gmail.com"

    Posted on 19 Ιανουαρίου 2012 στις 8:54 π.μ.

     
  17. Ανώνυμος είπε,

    διαβασα με προσοχή όλα όσα γραφετε....
    η ουσία ειναι οτι σε εμας τους απλους χρήστες γιατί να μπαινουμε στην αντιδικία σας;;;; ειμαστε μια μεγαλη παρέα, ενταξει καποιος ειπε κατι υπηρξε μια παρεξηγηση ας την λυσησουμε σαν ανθρωποι που μας ενωνει ενα αξιολογο site τόσο καιρό.
    ομολογώ υπηρξε μια καπως απρεπή σταση του site σε καποιους χρήστες.... αλλά ας τα ξεχάσουμε σας παρακαλω τα παλιά καις ας δωσουμε τα χερια....
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ τιποτα σχετικά με το site, ένας απλός χρήστης είμαιπου τον ελευθερο χρονο μου κατεβαζα καμοιά ταινία ετσι απλά και χαλαρά....
    ας μην βαζουμε λαδι στη φωτιά και ας προσπαθησουμε να ειμαστε πράοι.
    εμένα προσωπικά μου εκοψε τα χερια με το κλεισημο του site γιατι το ειχα μαθει, εβρισκα οτι ηθελα με απλά ελληνικά και τωρα....τιποτα!!!!
    ας αφησουμε τους διαξιφισμούς στην ακρη και ας δουμε με αισοδοξία το αυριο....
    φιλικά
    ενας απλος χρήστης και τιποτα αλλο

    Posted on 19 Ιανουαρίου 2012 στις 9:58 π.μ.

     
  18. Ανώνυμος είπε,

    ειρηνη αδερφια.περαστικη ειμασται σε τουτη τη ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Posted on 19 Ιανουαρίου 2012 στις 4:39 μ.μ.

     
  19. Ανώνυμος είπε,

    ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΟΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΕΝΟΣ SITE ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΜΟ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΟ.ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ SITE. Υ.Γ ΦΙΛΕ ΧΑΚΕΡ23 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ.(ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ)ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ SITE Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ SITE ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΛΙ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΟΥΛΕΜΕΝΟ Η ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟΟΟΟΟΟ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΛΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ FORUM ΚΑΝΕ ΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ UNDERSEC AΦΗΣΕ TO NA ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΛΙ.ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

    Posted on 19 Ιανουαρίου 2012 στις 7:54 μ.μ.

     
  20. Ανώνυμος είπε,

    Εγω ξερω αν δεν σου αρεσει ενα μαγαζι δεν το καις απλα δεν ξαναπας...και ολα τα αλλα ειναι γυφτικος προλογος!!!
    Υ.Γ λιονταρακος

    Posted on 20 Ιανουαρίου 2012 στις 6:48 μ.μ.

     
  21. Ανώνυμος είπε,

    ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΟ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ... ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ...

    Posted on 21 Ιανουαρίου 2012 στις 10:38 π.μ.

     
  22. Ανώνυμος είπε,

    Μπράβο φίλε Hacker23, μαζί σου!!!

    Ban και Βan μας ζαλίσατε ρε, αλλά τα καλά και συμφέροντα παντού

    Posted on 21 Ιανουαρίου 2012 στις 8:03 μ.μ.

     
  23. Ανώνυμος είπε,

    Δεν οδηγεί πουθενά το να μαλώνετε έτσι και δεν μπορώ να καταλάβω όλους εσάς που λέτε μπράβο και μπράβο ok σε κάποια πράγματα το παιδί έχει δίκαιο και δεν αντιλέγω από εκεί και πέρα όλους αυτούς τους uploaders δεν τους σκέφτεται κανένας σας που χάσανε όλο αυτό το υλικό που με κόπο χτίσανε για να μας το προσφέρουνε ... Σε αυτά τα παιδιά γιατί δεν λέτε ποτε μπράβο και τώρα να τους πείτε υπομονή παιδιά ίσος βρείτε το υλικό που χάσατε κουράγιο ... Αλλα έτσι είναι όλοι κοιτάμε το τζάμπα και την πάρτι μας κλασικός αχάριστος άνθρωπος ... Εγώ ξέρω πως όταν κάτι δεν μου κάνει το αλλάζω ... φιλικά ένας uploader από τους χιλιάδες του forum ...

    Posted on 22 Ιανουαρίου 2012 στις 11:22 π.μ.

     
  24. Ανώνυμος είπε,

    φιλε εχεις δικιο γιατι καθεσται και κλεγεσται τι προτηματε να πατε να πηρωσετε μια ταιναι στο σινεμα 12 ευρω παρα να πηρωσετε 10 για ενα χρονο ελεος πια...

    Posted on 22 Ιανουαρίου 2012 στις 5:14 μ.μ.

     
  25. Ανώνυμος είπε,

    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΣΕ ΤΟ UNDERSEK ΝΑΔΟΥΛΕΨΕΙ ΞΑΝΑ ΠΛΙΖΖΖΖΖΖ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

    Posted on 22 Ιανουαρίου 2012 στις 10:01 μ.μ.

     
  26. Ανώνυμος είπε,

    ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΟΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΕΝΟΣ SITE ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΜΟ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΟ.ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ SITE. Υ.Γ ΦΙΛΕ ΧΑΚΕΡ23
    Ωραια τα λεει

    Εγω ξερω αν δεν σου αρεσει ενα μαγαζι δεν το καις απλα δεν ξαναπας...και ολα τα αλλα ειναι γυφτικος προλογος!!!
    και εδω ο φιλος

    Δεν οδηγεί πουθενά το να μαλώνετε έτσι και δεν μπορώ να καταλάβω όλους εσάς που λέτε μπράβο και μπράβο ok σε κάποια πράγματα το παιδί έχει δίκαιο και δεν αντιλέγω από εκεί και πέρα όλους αυτούς τους uploaders δεν τους σκέφτεται κανένας σας που χάσανε όλο αυτό το υλικό που με κόπο χτίσανε για να μας το προσφέρουνε ... Σε αυτά τα παιδιά γιατί δεν λέτε ποτε μπράβο και τώρα να τους πείτε υπομονή παιδιά ίσος βρείτε το υλικό που χάσατε κουράγιο ... Αλλα έτσι είναι όλοι κοιτάμε το τζάμπα και την πάρτι μας κλασικός αχάριστος άνθρωπος ... Εγώ ξέρω πως όταν κάτι δεν μου κάνει το αλλάζω ... φιλικά ένας uploader από τους χιλιάδες του forum ...
    και αυτος ο φιλος
    και με απλα λιγα λογια και αυτος


    φιλε εχεις δικιο γιατι καθεσται και κλεγεσται τι προτηματε να πατε να πηρωσετε μια ταιναι στο σινεμα 12 ευρω παρα να πηρωσετε 10 για ενα χρονο ελεος πια...
    Και εγω ρε παιδια που εδωσα 2500 χιλιαρικα για να παρω 3D tv για εμενα και τα παιδια μου και δεν βρισκω πουθενα στην πολη ταινια να ενοικιασω και να ειναι καλα (ηταν) το undersec . Και οχι μονο για τις ταινιες. Εχει δικιο οo Hacker σε ορισμενα σημεια αλλα εμας φιλε μου Hacker δεν μας σκεφτηκες.Αυτα με απλα λογια.

    Posted on 22 Ιανουαρίου 2012 στις 11:59 μ.μ.

     
  27. Clopy Paste είπε,

    Αγαπητοί αναγνώστες,

    Σας υπενθυμίζουμε για μία άλλη φορά ότι σχόλια γραμμένα σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται! Είναι πραγματικά κρίμα η άποψή σας να μην δημοσιεύεται επειδή δεν γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες. Όπως ίσως παρατηρήσατε δείχνουμε κάποια ανοχή στα ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα, στα greeklish όμως δεν δείχνουμε καμία ανοχή. Επίσης, σχόλια που περιέχουν βρισιές καθώς και διαφημιστικό περιεχόμενο δεν δημοσιεύονται! Σας παρακαλούμε σεβαστείτε τους όρους χρήσης του ιστολογίου.
    Εκ της διαχειρίσεως.

    Posted on 23 Ιανουαρίου 2012 στις 1:23 π.μ.

     
  28. Ανώνυμος είπε,

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ undersec. ΦΤΑΝΗ ΠΙΑ Η ΠΟΛΙΛΟΓΙΑ.

    Posted on 23 Ιανουαρίου 2012 στις 11:43 π.μ.

     
  29. Ανώνυμος είπε,

    Εγω ενα ξερω οτι ο HUCKER23 ή οπως αλλιως τον λενε ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ και ολοι οσοι συμφωνουν ας κατσουν και να αναλογιστουν οτι δεν 8α βρουνε ποτε site σαν το undersec και ας αφησουν τις κουταμαρες που λενε...Μεγαλωστε επιτελους ανιδεοι και αδαης ανθρωποι που καθεστε και υποστοιριζετε καποιον που σας χαλαει την δικια σας διασκεδαση και το κανει για την παρτη του και μονο και οχι για εσας εξυπνοπουλια...Τι νομιζετε δηλαδη ??? ακομα και το παρομοιο site με το undersec που ειχε ανοιξει εκλεισε και σηγουρα αυτος το χαλασε και αυτο...!! αμα συνεχισει ετσι δηλαδη τι ??? δεν θα υπαρχει site τζαμπα αλλα θα πηγαινουμε να δινουμε κανα κατατοσταρι για να τα αγοραζουμε αυθεντικα ,, αυτο θελετε ??? για εγω δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να το κανω οπως και πολλοι αλλοι αλλα αυτο δεν το σκεφτηκε κανενας σας ετσι ???????

    Posted on 24 Ιανουαρίου 2012 στις 5:01 μ.μ.

     
  30. Ανώνυμος είπε,

    Βασικά υπάρχουν 2 απόψεις.
    Η μία λέει ότι καλά έκανε ο hacker23 που έκλεισε το site γιατί το site είχε κάνει μπλα μπλα μπλα.....
    Η δεύτερη άποψη λέει ότι δεν ήταν καθόλου σωστό αυτό που έκανε ο hacker23 γιατί μπλα μπλα μπλα.....

    Συμπέρασμα: Ο Καθένας αντιλαμβάνεται το σωστό, σύμφωνα με τα δικά του συμφέροντα και προτιμήσεις.
    Προσωπικα πιστεύω ότι καλό είναι να λέμε τις γνώμες μας αλλά εως εκεί. Δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε μεταξύ μας.

    Posted on 25 Ιανουαρίου 2012 στις 10:36 π.μ.

     
  31. Ανώνυμος είπε,

    Καλά το undersec δεν δουλευει......
    Υπαρχει καποιο αλλο παρομοιο???

    Posted on 26 Ιανουαρίου 2012 στις 7:31 π.μ.

     
  32. Ανώνυμος είπε,

    Για να λέμε και του στραβού το δίκιο είναι το καλύτερο site που υπάρχει(υπήρχε). Η αναζήτηση φανταστική. Τα είχε όλα, δεν χρειαζότανε να πας πουθενά αλλού. Και ήτανε και όλο το στήσιμο του site. Φοβερό. Μας έχει λείψει.Περιμένουμε πως και πως να ξανανοίξει.

    Posted on 27 Ιανουαρίου 2012 στις 9:34 π.μ.

     
  33. Ανώνυμος είπε,

    το undersec πουλιέται εναντι 5000 ευρώ!!!! κρίμα, αντε βρες τωρα ανάλογη πλατφόρμα

    Posted on 28 Ιανουαρίου 2012 στις 8:09 μ.μ.

     
  34. Ανώνυμος είπε,

    ας μας πι καπιος διαχιριστις του φορουμ γιατι πολλα γραφονται ειναι αληθια ολα αφτα για το undersec

    Posted on 28 Ιανουαρίου 2012 στις 11:14 μ.μ.

     
  35. Ανώνυμος είπε,

    το κρατος κυνηγαει τα site και τα κλείνει και αντί να κανετε κατι και εσεις η λεγαμενη χακερς
    κάθεσται και τα κλινεται
    απο μονοι σας
    ανοιξε λοιπον το untersec
    και αν εισαι καλος χακερ φτιαξε
    κατι καλο και καινουριο ενα νεο gamato h gtnet
    εμεις η ελληνες τα δεχόμαστε όλα

    Posted on 29 Ιανουαρίου 2012 στις 1:00 π.μ.

     
  36. Ανώνυμος είπε,

    ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ .. 1ΟΝ ΤΟ SITE TO ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ .. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ .. ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΤΙΚΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΒΡΙΣΚΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ . ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ.. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ .. ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ.. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 2 ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑΚΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΥΑΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΔΕΙΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο UNDERSEC ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΥΤΑ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙΑ ΤΟΥ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΙΩΞΗ :)

    Posted on 29 Ιανουαρίου 2012 στις 4:12 μ.μ.

     
  37. Ανώνυμος είπε,

    Ποιος ζήτησε να κάνετε συνδρομή για vip/golden με το έτσι θέλω μπερδεύεσαι φίλος ... Οποιος γούσταρε έκανε συνδρομή και αυτό ήτανε όλο συνδρομή δεν κάναμε μονο για να ενισχύσουμε το forum αλλα κύριος κάναμε γιατί εκτιμάμε το υλικό που έχει μέσα και όλους τους uploaders που ανέβαζαν εκεί πρώτα και μετά σε όλα τα αλλα φορουμακια τυχαίο δε νομίζω ... Αλλα όπως είπαμε ξανά κλασικός έλληνας αχάριστος ... Και κάτι ακόμα γιατί πολλά γατάκια μαζευτήκατε εδώ και νιαουρίζετε ο undersec πόλους από τους uploaders που προσφέρανε στο forum τους έκανε τιμητικά golden ΔΩΡΕΑΝ να λέμε και τα θετικά αλλα έτσι είναι όταν βρίσκεσαι σε αγνοια απλά παπαγαλίζεις ότι διαβάζεις στο διαδίκτυο ... Όταν είσαι εξω από τον χορό πολλά τραγούδια λες ... Οποιος δεν γουστάρει το forum απλά μπορεί να μην κάνει ξανά login αν άνοιξη με το καλο ... Εμείς που το αγαπαμε θα το στηρίξουμε ξανά και ξανά και ξανά ... undersec is my home ....

    Posted on 29 Ιανουαρίου 2012 στις 7:55 μ.μ.

     
  38. Ανώνυμος είπε,

    τι να πει κανει και απο που να ξεκινήσει...
    Αυτα διαβαζει καποιος και μετα ειναι να αναρωτιεται κανεις γιατι η μηχανή της Ελλάδος δεν προκειται να παρει ποτε μπροστα!!!
    εχουμε ενα site το οποιο ειναι 100% παρανομο (ηταν μαλλον, γιατι τωρα δεν υπαρχει πλεον).
    εχουμε καποιους (μεταξύ αυτων και εγω) που ρουφουσαμε οτι χρειαζομασταν στην κουτρα 101%!!!
    Την ωρα που ρουφουσες μουσική, προγραμματα ταινιες, αναρωτιώσουν, καλα ρε φουστη μου πως το κανει ο μαγκας ολο αυτο και δεν τον βαζουν φυλακη!!!!
    Μα ναι, επρεπε να κλεισει το Megaupload για να μαθουμε οτι το φορουμ που μιλαμε ήταν παρανομο και αυτοι που ειναι για φυλακή δεν ειναι μονο οι ιδιοκτητες του αλλα και αυτοί που κατεβάζουν!!!!
    Καλα τωρα ειμαστε με τα καλά μας>>>????
    Αυτος ή αυτοί που ειχαν το undersec καλώς και εκαναν οτι γουσταραν....
    Οποιος δεν γουσταρε το τροπο του ή την πλατφορμα ας πηγαινε αλλου...
    Αν ο uploader δεν γουσταρε ή δεν του αρεσαν τα ban που ετρωγαν καποιοι χρηστες, ας εκανε δικο του φορουμ, ας πηγαινε στην ευχη της παναγίας...
    Εγω τοσα χρονια μελος παρομοιων κοινοτητων και δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να τρωει ban σε ενα τετοιο φορουμ.
    Πας βρισκεις αυτο που θελεις, το κατεβαζεις λες ενα ευχαριστω και τελος.
    Δεν δουλευει το link, δεν δουλευει το crack, δεν δεν δεν... ε τι να κανουμε, πανε πληρωσε, πανε σπασε το κεφαλι σου, πανε αλλου...
    Αν τωρα ηθελες να δωσεις 10 ευρωπουλα για να γινεις χρυσο μελος, τοτε καλα εκανες, κανενας δεν σε αναγκασε και αμα πιστευεις οτι σε "κλεψανε" κανε μυνηση ρε αδερφε...
    Εθελοντικο ειναι το αθλημα και ιδιωτική πρωτοβουλία...
    Ολα τα υπολοιπα ειναι χαζα...

    Posted on 30 Ιανουαρίου 2012 στις 11:11 π.μ.

     
  39. Ανώνυμος είπε,

    πως λεγεται αυτος που θέλει να βλάψει εκατομμυρια ελληνες
    και κοιταη μονο την παρτιτου Hacker23
    ενας αληθινος χακερ κοιτα παντα το σύνολο
    αμα θες να μην γινεσαι golden member δεν σε αναγκαζει κανεις
    οταν κατεβαζεις ομος σαν τρελος απο ενα site
    τι θα παθεις να δωσεις και 10 euro
    τελικα και ο χακερ μας περνα η κριση

    με εκτίμηση προς όλους, bay@freez

    Posted on 30 Ιανουαρίου 2012 στις 4:05 μ.μ.

     
  40. Ανώνυμος είπε,

    τον Hacker23 πως δεν τον αρπαξε το fbi μπας και γλιτωναμε το untersec

    μπα το fbi θέλει μεγάλα μυαλά μου φενεται το να κλεισεις ενα

    site το κανει και η διωξη πρεπει να πανε και αυτοι στο fbi

    ξαφνικα ολοι γιναμε χακερς

    Posted on 30 Ιανουαρίου 2012 στις 4:21 μ.μ.

     
  41. Ανώνυμος είπε,

    λοιπον εγω ειμουν ενα απλο μελος στο undersec δεν εχω φαει ποτε ban και τετια αλλα πιστεβω οτι ο haker23 εχει δικιο. δεν σεβαστηκαν τους απλους χριστες οσο για τους uploaders εσεις να μην μιλατε καθολου οταν εγινε ο μεγαλος χαμος με τους file hosters χρισιμοπισατε τους απλους χριστες σαν να ηταν τσιφλικι σας χωρης κανενα σεβασμο τους αναγκασατε να παρουν συνδρομες απο διαφορες εταιριες και μετα λεγατε δεν ανεβαζουμε εδω γιατι η αλλη εταιρια πληρονη καλητερα και ενα σορο αλλες δικιολογιες και δεν σας ενιαζε που οι χριστες χαλαγαν λευτα ετσι για συνδρομες δεν λεω ειχατε τα δικια σας και εσεις αλλα οπος λετε και στην περιπτοση του undersec οι χριστες δεν φτενε σε τιποτα θα μπορουσατε απλα να τους πειτε να περιμενουν να ξεκαθαριση το τοπιο αλλα δεν το κανατε καν,δηλαδη αυτο δεν ειναι αχαριστια??? οσο για καποιον που λεει οτι εαν δεν σου κανει μην παραπονιεσε και βρες το αλλου συνφονω αλλα και ο uploader να μην με αναγγαζει να του λεω ευχαριστω για κατι που δεν εκανε εαν ειναι τοσο εγωμανεις ας παει να ανηξη ενα φορουμ ευχαριστιων στο προσοπο του... οσο για το undersec ηταν ενα απο τα καλητερα σε θεμα παροχεις υληκου αλλα εγω προσοπικα προτιμο ενα φορουμ με λιγοτερο υληκο και περισοτερο σεβασμο στο χριστη παρα το αντηθετο... συνχορεστεμε για τα ορθογραφηκα μου. και δεν τα εχω βαλει με ολους τους uploaders ξερω οτι δεν ειναι ολοι ετσι αλλα ουτε ολοι οι χριστες ειναι αχαριστοι και ουτε εισαι αχαριστος οταν απλα απετης σεβασμο απο τους αλλους...

    Posted on 30 Ιανουαρίου 2012 στις 4:46 μ.μ.

     
  42. Ανώνυμος είπε,

    Οποιος δεν θέλει συνδρομές σε filehost δεν κατεβάζει από warez αλλα από torrent μην μπερδεύεται το warez με το torrent τόσα χρονια όλα τα warez forum έτσι λειτουργούν. Συνδρομή δεν σας ανάγκασε να κάνετε κανένας μπορούσατε να κατεβάζετε και σαν free users αυτό που θέλατε ... Και όσο για σένα φιλε που κράζεις τους uploaders πολλά από τα παιδιά επειδή ήταν και μεταφραστές και uploaders κλπ κλπ ... είχανε αγορασμένους που πληρώνανε κάθε μηνα και δυο και τρις filehost και αυτό γιατί για να είναι τα αρχεία που ανεβάζουνε και τα part μεταξύ τους Interchangeable (εναλλάξιμα) και να μπορείτε να κατεβάζετε ακόμα πιο γρήγορα ... Αυτά τα παιδιά δεν πληρώνανε από την τσέπη τους τρία filehost είχανε οι περισσότερη uploaders από 10$ ο ένας filehost = 30$ το μηνα x 12 μήνες = 360$ το χρόνο να σας τα κάνω και σε euro μήπως ... Άντε χαλαρώστε λιγάκι οι Leechers γιατί είναι και αλλα πολλά που δεν ξερετε και απλά μιλάτε ... και μην προσπαθείτε να λύσετε τα άλυτα και αυτά που δεν ξέρετε ... Και όσο αναφορά αυτό με τον hacker23 και που τον υποστηρίζεται και ότι έκανε καλά κλπ ok σε κάποια πράγμτα έχει δίκαιο δεν αντιλέγω αλλα με το να κανεις ddos δεν είσαι hacker και ένας πραγματικός hacker δεν αυτοαποκαλείται ποτε hacker ... Και κάτι ακόμα και να κλείσω ένας hacker δεν χτυπα με ddos μια κοινότητα με 200000 +++ κόσμο που επωφελούνται από αυτό το forum χιλιάδες χρηστες επειδή έχει προσωπικά με κάποιον από το forum ... "Hacker" χωρίς σεβασμό προς τους απλούς χρηστες = ένα τίποτα ... undersec is my home ...

    Posted on 30 Ιανουαρίου 2012 στις 5:41 μ.μ.

     
  43. Ανώνυμος είπε,

    αυτο το μηνυμα ειναι τωρα στην θεση του undersec.info


    Το forum είναι διαθέσιμο προς πώληση.

    Στείλτε την προσφορά σας στο undersecadmin@gmail.com

    Χαμηλότερη προσφορά 5.000 euro.

    Με την ολκλήρωση τις συμφωνίας, προκαταβάλλεται όλο το ποσό σε λογαριασμό και παίρνετε άμεσα τα αρχεία του forum και την βάση δεδομένων (database).

    Η τελική απόφαση θα παρθεί στις 2 Φεβρουαρίου !

    Ευχαριστούμε

    κοιταμε το καλυτερο ελληνικο rapid

    με πωλητηριο

    ο αρχηγος της γκαφας
    το μεγαλο κατορθωμα του
    (Hacker23")

    ελλας το μεγαλειο σου

    Posted on 30 Ιανουαρίου 2012 στις 8:28 μ.μ.

     
  44. Ανώνυμος είπε,

    UNDERSEC FORUM is currently unavailable
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Το forum είναι διαθέσιμο προς πώληση.

    Στείλτε την προσφορά σας στο undersecadmin@gmail.com

    Χαμηλότερη προσφορά 5.000 euro.

    Με την ολκλήρωση τις συμφωνίας, προκαταβάλλεται όλο το ποσό σε λογαριασμό και παίρνετε άμεσα τα αρχεία του forum και την βάση δεδομένων (database).

    Η τελική απόφαση θα παρθεί στις 2 Φεβρουαρίου !

    Ευχαριστούμε

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Undersec forum is for sale.

    Send your offer to undersecadmin@gmail.com

    Minimum offer 5.000 euro.

    After the agreement you must pay first the amount to an account and then you get the forum files and the database.

    Final decision on February 2 !

    Thank you


    Αυτό είναι γραμμένο αυτήν την στιγμή στο undersec

    Posted on 30 Ιανουαρίου 2012 στις 9:58 μ.μ.

     
  45. Ανώνυμος είπε,

    1)''Το greekddl είναι πλέον μια κλειστή κοινότητα''
    αυτος που εχει το greekddl ειναι καλος επιχειρηματιας
    (το 90% των ελληνων ειναι τετοιοι εξυπνακιδες,γιαυτο παμε κατα διαολου μερια)
    2)το να δωσεις 10€ δεν ειναι τιποτα,αλλα το να τα δωσεις για πραγματα που ειναι παρανομα ,και δεν εχεισς κανει καν τον κοπο να τα ανεβασεις εσυ ειναι κοροηδια και εκμεταλευση. (υπ οψην donate εχω κανει σε αρκετα φορουμ,γιατι το γουσταρα εγω,οχι βλακιες τυπου ''golden'' και vip''
    3)το undersec σαν φορουμ γιανα κατεβαζεις,ηταν καλο,αλλα σαν φορουμ για συζητιση ηταν σκουπιδι.50 σελιδες ευχαριστω,κι αν ειχε καποιος προβλημα χανοταν στα ποστ του στυλ t.y. thanks κλπ.

    τωρα για το αν υποστιριζω τον hacker23,δεν ξερω,και οι δυο μεριεσ εχουν τα δικια τους,(οταν λεω οι δυο μεριες,εννοω τους μπαναρισμενους,με τους χρηστες)αυτο που ξερω ειναι οτι αν εισαι σε ελληνικο φορουμ απλος χρηστης,εισαι σκουπιδι,και αυτο φαινεται απο μαζικο γιουχαρισμα απο συγκεκρημενεσ ομαδες χρηστων (σε παρα πολλα ελ.φορουμ το εχω πετυχει αυτο)
    προσ μεμονομενους χρηστες και με την ανοχη απαντων των admin.

    Posted on 30 Ιανουαρίου 2012 στις 11:39 μ.μ.

     
  46. Ανώνυμος είπε,

    παιδιά εντάξει!αν δεν ανοίξει το undersec πραγματικά χάνεται ένα άριστο forum και εντάξει αυτός που κάνει το hack ας το σταματήσει γιατί μας έχει σπάσει τα νεύρα η όλη κατάσταση!

    Posted on 31 Ιανουαρίου 2012 στις 10:09 μ.μ.

     
  47. Ανώνυμος είπε,

    εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ένα πραγμα.πως γίνετε να ανεβάζουμε εμείς ταινίες και τραγούδια και ότι δηποτε άλλο και να βλέπεις στο φόρουμ VIP ΚΑΙ Golden μέλη
    με τα δηκαμας λεφτά θησαυρίζει ο τύπος που έχει το φορουμ.καλα για μαλάκες ψάχνει. για να δεχτή επίθεση το φόρουμ κάποια μαλακία εγηνε.τηποτα δεν γίνετε τυχαία.

    Posted on 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:41 π.μ.

     
  48. Ανώνυμος είπε,

    εγώ είμαι μαζί σου hacker23 και καλά τους έκανες σαν μαλάκας ανέβαζα ταινίες και cd και ευχάριστο δεν άκουσα από κανέναν ενώ ο τύπος θησαύριζε με τα λεφταμας.ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςς.

    Posted on 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:23 π.μ.

     
  49. Ανώνυμος είπε,

    Το γνωστό σε όλους μας UNDERSEC FORUM έβγαλε νέα ανακοίνωση !


    Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά για τις προσφορές τους σχετικά με την πώληση του forum και ειδικά το παιδί που πρόσφερε 14.000 euro.

    Αποφασίστηκε το forum να μην πωληθεί και προς το παρόν να μείνει offline εφόσον τα χρήματα διευκολύνουν κάποιες καταστάσεις αλλά σίγουρα δεν επηρεάζουν τις ιδέες μας και την σκέψη μας.

    Ίσος να επιστρέψουμε μέσα στις επόμενες 10 μέρες διαφορετικά θα κλείσει το forum μια για πάντα.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    We will not sale our forum.

    Thank you



    Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά δεν αξίζει σε κανένα φόρουμ να έχει τέτοια κατάληξη ανεξάρτητος περιεχόμενου.


    Πηγή:revealing-forum.org

    Posted on 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 3:11 μ.μ.

     
  50. Ανώνυμος είπε,

    βρε παιδια τι ειναι ολα αυτα; αμαν ποια ενα greekddl ειχαμε και τωρα πολυ απλα δεν το εχουμε το θεμα ειναι πως θα γινει να το εχουμε ξανα, τι φταιμε εμεις οι απλοι που δεν εχουμε καμια σχεση με ολα αυτα; ασε που μαθαινω οτι καποιοι και χωρις λευτα μπαινουν κανονικα μεσα κατι εχει αλλαξει ομως. τι θα γινει θα εχουμε greekddl οπως ξανα ειχαμε; καμια σοβαρη απαντηση θα παρουμε ποτε;

    Posted on 2 Φεβρουαρίου 2012 στις 6:36 μ.μ.

     
  51. Ανώνυμος είπε,

    Μαζι σου Hacker23! γιατι πολυ την ειχαν δει!!!

    Posted on 3 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:53 μ.μ.

     
  52. Ανώνυμος είπε,

    Το GREEKDDL λειτουργεί κανονικά όπως και πολλά άλλα. Και εμάς ενοχλεί που έκλεισε το undersec όπως μας ενόχλησε που έκλεισε και ο warezakias και πολλά άλλα που δεν χρειάζεται να αναφέρω. Ε λοιπόν δεν θα τα βάψουμε και μαύρα. Από την τελευταία ανακοίνωση του undersec ............Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά για τις προσφορές τους σχετικά με την πώληση του forum και ειδικά το παιδί που πρόσφερε 14.000 euro.

    Αποφασίστηκε το forum να μην πωληθεί και προς το παρόν να μείνει offline εφόσον τα χρήματα διευκολύνουν κάποιες καταστάσεις αλλά σίγουρα δεν επηρεάζουν τις ιδέες μας και την σκέψη μας.

    Ίσος να επιστρέψουμε μέσα στις επόμενες 10 μέρες διαφορετικά θα κλείσει το forum μια για πάντα........ βλέπω ότι αυτοί που το διευθύνουν δεν είναι και πολύ σοβαρά άτομα. Οπότε η ζωή προχωράει ας πάψουμε να ασχολούμαστε και με το undersec και με τον haker23.

    Posted on 4 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:41 π.μ.

     
  53. Ανώνυμος είπε,

    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΩ ΝΤΡΟΠΗ, ΚΛΕΙΣΑΝ SITE ΠΟΥ ΕΜΠΕΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΟΤΙ ΕΨΑΧΝΕ.ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑΜΕ ΚΑΜΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ.ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.

    Posted on 4 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:04 μ.μ.

     
  54. Ανώνυμος είπε,

    Εκατσα και διαβασα ολα αυτα που λετε και με την μερια του Hacker23,αλλα και των υπευθυνων του undersec.info
    Αυτο που εχω να επισημανω σε μερικους που ισως τους βολευει να κανουν οτι δεν τα γνωριζουν,ειναι τα εξης:

    Πρωτον,η πειρατεια ειναι παρανομη και στην Ελλαδα περισσοτερο γιατι γινετε διακινηση τεραστιων ποσων μαυρου χρηματος-κατι που ειναι εντελως ασυμφερο για το κρατος-,παρα για τα πνευματικα δικαιωματα.Επομενως,σε καμια περιπτωση δεν "λυπαμαι" κανενα απο τους υπευθυνους τετοιου ειδους forum και torrent site.Εγω που τα αναφερω αυτα,ειμαι και εγω ενας "πειρατης" downloader και εχω 10 σκληρους με πειρατικο υλικο.Ειμαι ηδη VIP (επι πληρωμης) σε μια ελληνικη σελιδα torrents.Σαφεστατα λοιπον ανυσηχω οταν "μειωνονται" οι επιλογες μου στο να κατεβασω οτι επιθυμω,αλλα ξερω οτι εκεινοι εχουν αποκτησει περιουσια,ενω εγω με την αφραγκια μου θα ξανα αναζητω σελιδες δωρεαν διαμοιρασης λογισμικων....
    Δευτερον για οσους δεν το εχουν καταλαβει ακομα ή υποκρινονται,το undersec προσπαθησε να γινει εμπορικο,οπως και φανηκε στην πορεια.Μην στεναχωριουνται λοιπον πολλοι που εκλεισε μια σελιδα δωρεαν διαμοιρασμου,βαλτε το μυαλο σας λιγο να δουλεψει.Εαν ξεκινησε η σελιδα να γινετε εμπορικη,αργα ή γρηγορα θα σας ζητουσαν εισφορα για να μπορειτε απλα να κανετε ΕΙΣΟΔΟ.Εχω ζησει τετοια σκηνικα με πολλες σελιδες,απο τις οποιες οι περισσοτερες δεν υπαρχουν πλεον,οπως π.χ. οπως μας ειπε και ο φιλος ποιο πανω το greekddl,ή και παλαιοτερα το greekstar.
    Με λιγα λογια,ειτε γινοταν τωρα μεσω hacker ή οτιδηποτε αλλο,ειτε μετα απο λιγο καιρο με τον τροπο των υπευθυνων του undersec μεσω της ΕΠΙΠΛΕΟΝ χρηματικης απολαβης απο αυτην που εχουν ηδη λαβει,η ουσια θα ηταν ιδια.

    Posted on 5 Φεβρουαρίου 2012 στις 5:29 μ.μ.

     
  55. Ανώνυμος είπε,

    λοιπον εγω θα ειμαι συντομος.Hucker23 δεν υπαρχει κανενας λογος να κρατας το site κλιστο επιδι τρωνε καποιοι ban.Αφου οποσ ειπες τον ηξερες αυτον που εχει το forum γιατι δν πας να τον βρεις και να του μιλισεις ή εστω με καποιο τροπο να επικινονισεις μαζι του?

    Posted on 10 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:51 μ.μ.

     
  56. Andrew είπε,

    Παιδια εχω παψει να συμμετεχω στο Undersec εδω και δυο χρονια περιπου.

    Ηθελα να πω το εξης για το θεμα του σερβερ. Εαν υποθεσουμε οτι το undersec εχει εξοδα 1.000/ετος για την λειτουργια του. Δεν θα ηταν απλα ευκολοτερο να μπει ενα DONATE απο το paypal και να δινει ο καθενας οσο μπορει?

    Posted on 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:33 μ.μ.

     
  57. Ανώνυμος είπε,

    Ως απλός και εντελώς δωρεάν χρήστης του Undersec θέλω να πω τα εξής:

    - Ποτέ δεν με υποχρέωσε κανείς να δώσω χρήματα για να μπορώ να κάνω download
    - Έβρισκα πληθώρα από υλικό και εύκολα και ΤΖΑΜΠΑ.
    - Αισθανόμουν ΕΓΩ την υποχρέωση να πω ευχαριστώ σε έναν uploader για την προσφορά και τον χρόνο του. Αν έβγαζε και κάποια λεφτά για τον κόπο του, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ... Δεν ξέρω πώς το έκανε, πάντως από εμένα ΔΕΝ τα έπαιρνε...
    - Αν ο Undersec έβγαλε λεφτά από το site και πάλι ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!!! Είναι κανένας από εσάς που θα λειτουργούσε ένα τέτοιου μεγέθους site και δε θα το εκμεταλευόταν; Τονίζω ότι η συνδρομή ήταν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ !!!
    - Δεν είδα κανέναν από τους δυσαρεστημένους VIP & Golden να λέει ότι ζήτησε τα λεφτά του πίσω και δεν του επιστράφηκαν.
    - Και εγώ κατέβασα αρχεία που ήταν κατεστραμένα ή έλειπαν κομμάτια τους. Ρε παιδιά ήταν ΤΖΑΜΠΑ και έχετε και απαίτηση λες και το πληρώσατε ??? Όποτε τους το επισήμανα, έβγαζαν τα links για να μην την πατήσουν και άλλοι.
    - Δεν είμαι σίγουρος τι εννοούν "οι παλιότεροι" ότι το forum δεν τους φέρθηκε σωστά. Προσωπικά αν δεν μου αρέσει κάποιο site τότε ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ !!!. Δεν το κατεβάζω για να το κόψω και από όσους το γουστάρουν.
    - Από τις λίγες φορές που είδα σε κάποιους χρήστες προειδοποίηση για ban, βρήκα τα σχόλια τους ενοχλητικά, έως και υβριστικά. Αν πάντως μου έκανε εμένα προειδοποίηση χωρίς να υπάρχει καλός λόγος,ξαναλέω: ή θα σταματούσα να σχολιάζω (αν ήθελα να συνεχίσω το downloading) ή ΔΕΝ θα ξαναέμπαινα στο site.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
    Από τα παραπάνω καταλαβαίνω ότι το forum δυσαρέστησε πολλούς με την πολιτική του (χωρίς να έχω καταλάβει το γιατί), αλλά εμένα ΔΕΝ με πείσατε ότι το σωστότερο που είχατε να κάνετε είναι να επιτεθείτε και να το κατεβάσετε.

    Posted on 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:22 μ.μ.

     
  58. Ανώνυμος είπε,

    χακερ καλα τους ειχες κανει. ειχαν καβαλησει το καλαμικαι επρεπε καπως να τους το βγαλεις.καλα εκανες που τους το εβγαλες. εγω οταν ειχα τσακωθει με ενα μελος ασχετο, σε μηνυματα αυτο, με απειλησε και καλα.. οτι θα μου χακαρει τον λογαριασμο κ στο under ks to fb kτλ! βλακειες δηλ! παιδακι ηταν. απλα...ειπε κ μερικες κουβεντες.. που δεν επρεπε, οποτε στελνω στον under pm kai του στελνω τα μνμ. και μου απαντησε ως εξης: μην στελνεις πμ για μεταξυ σας διαφορες.---- αυτο κ μονο. δηλ δεν τον ενδιεφερε οτι ενας μελος, απειλει ενα αλλο μελος ας πουμε. ουτε καν διπλωματικη απαντηση να πει: θα το ελεγξω. απλα το μελος εκεινο ηταν της κλικας του και ενω επρεπε να εχιε φαει ban κ σε αλλα που ελεγε κ στο τσατ σε αλλους, τη γλιτωνε εξαιτιας του. καλα κ το οτι απαντουσαν με την εξης φατσουλα :) ειναι γνωστο. εκαναν ban οποτε να ναι σε περιπτωση που δεν συμφωνουσαν με κατι. και ο super mario ηταν ο under me 2o προφιλ. και ο alex εκανε τα αισχη με τα ban kai προκαλουσε τον κοσμο πρωτος. κ μετα τον εκαναν κ mod. απλα ηταν κλικα. under σε καναμε μαγκα κ σε ταϊσαμε κ εσυ κοροιδευες. θα προτιμουσα ο χακερ να σου ειχε σβησει οτι ειχες ανεβασει εσυ ο ιδιος κ οι5 της κλικας σου. κ να σε πεταξει εξω.να γελουσαμε 10 μερες

    Posted on 1 Μαρτίου 2012 στις 12:06 π.μ.

     
  59. Ανώνυμος είπε,

    Παιδες ξερει κανεις τιποτα για το Undersec??? το ξανακλεισανε?
    Γιατι παω να μπω και μου δειχνη μια αλλη σεληδα.....??

    Posted on 11 Μαΐου 2012 στις 9:21 μ.μ.

     
  60. Ανώνυμος είπε,

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ DDOS ATTACK 68.178.232.100 ΕΙΝΑΙ Η iP ΤΟΥΣ ΑΠὈΤΙ ΞΕΡΩ!!
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ Η IP ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ DOWN !!! ΠΙΟ UP ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ !!
    ΑΠΛΑ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ΤΟ SITE !!
    Α ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΕ UNDERSEC ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ IP ΚΑΠΟΙΟΥ!!
    http://www.pasok.gr/portal/
    http://www.metafysiko.gr/
    http://xryshaygh.wordpress.com/

    ΑΝΑ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ SITE
    ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΑΦΗΣΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ DOWN ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΙ
    (ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ REQUEST ΕΣΤΕΛΝΕ)

    Υ.Γ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ DDOS ATTACK !!
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο uNDERSEC ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ , ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!
    (ΜΗΝ ΔΩ ΝΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ Η ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΜΠΕΣΑ ΣΑΣ ΕΡΙΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ,ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΞΕΝΕΡΑ)

    ΦΙΛΙΚΑ EL GRECO

    Posted on 11 Μαΐου 2012 στις 11:50 μ.μ.

     
  61. Ανώνυμος είπε,

    ναι βρε παιδια.Άμα ξέρετε κάτι,να μας το πείτε!Η σελίδα κανει redirecting σε άλλην...!

    τι συμβαίνει???

    το έκλεισαν???Σε search που κάνω στο google δεν βρίσκω τίποτα επίσημο...

    Posted on 11 Μαΐου 2012 στις 11:55 μ.μ.

     
  62. Ανώνυμος είπε,

    http://www.digitallife.gr
    12,14 ΤΟ ΒΡΑΔΥ 13ΜΑΙΟΥ 2012 ΕΙΝΑΙ DOWN ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ :)
    ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΡΙΞΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΠΩΣ !!
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΝΑ ΜΗΝ Σ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ!!
    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ZOO.GR ΜΕ ΕΙΧΑΝΕ ΜΠΑΝΑΡΙ ΚΑΠΟΤΕ Κ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΙΛΑΩ, ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦ!!

    Posted on 12 Μαΐου 2012 στις 12:16 π.μ.

     
  63. Ανώνυμος είπε,

    διορθωσηηηηηη 12-5-2012 12,25 ακομα κατω ο σερβερρρ τη βλαμμενος που ειμαι ωρες ωρες ρε

    Posted on 12 Μαΐου 2012 στις 12:25 π.μ.

     
  64. Ανώνυμος είπε,

    τα πραγματα ειναι απλα καθεστε και τσακωνεστε χωρις λογο ειδαν το κλεισιμο μερικων ιστοσελιδων και επειδη ηταν και η δικη τους σειρα οπως και αλλων που ζητανε συνδρομες/δωρεες (υποχρεωτικες και μη) να μην αναφερω ονοματα τετοιων ιστοσελιδων που για μενα τους αξιζει να κλεισουν (αν και το κανουν απο μονοι τους δηλαδη βγαζουν τα ματακια τους γιατι τετοιες ενεργειες π.χ συνδρομη/δωρεες κτλ δινουν πατημα στις αρχες να τους κλεισουν) και ειπαν οι ιδιοκτητες να τα τσεπωσουν οσο πιο συντομα απο τα "κοροιδα" σορρυ τους χρηστες και να την κανουν με ελαφρια πηδηματακια εις υγειαν των κοροιδων (και αν τους πιασει η ΔΗΕ τοτε να σκεφτουν οτι θα εχουν μια καβατζα απο πισω)

    ξερετε ποσοι τετοιοι υπαρχουν...παψτε να ειστε κοροιδα ταχα μου εξοδα σερβερ κτλ...

    μια ιστοσελιδα το μοναδικο κοστος που εχει ειναι το domain name + hosting τιποτα αλλο

    τα οποια βγαινουν απο διαφημισεις κτλ

    για αυτο μην καθεστε να ακουτε τι σας λενε ταχα μου οι ιδιοκτητες τετοιων ιστοσελιδων γιατι ειναι ψεμματα

    φυσικα θα πληρωνα συνδρομη/δωρεα αν ηταν να στηριξω το εργο καποιων uploaders η ατομων που φτιαχνουν υποτιτλους σε ταινιες

    αλλα δεν πληρωνω συνδρομη/δωρεα για να υποστηριξω απατεωνες ιδιοκτητες

    αν εσεις θελετε να ειστε κοροιδα συνεχιστε και μην διαμαρτυρεστε

    κατι τετοιοι σαν εσας στηριζουν κατι μαγαζια στο κεντρο της αθηνας που "πουλανε" το παρανομο λογισμικο που κατεβαζουν δωρεαν απο το διαδικτυο....

    η πειρατεια ειναι ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΑΘΟ δεν ειναι προς πωληση να δω ποτε θα το καταλαβετε...

    Posted on 12 Μαΐου 2012 στις 6:41 μ.μ.

     
  65. Ανώνυμος είπε,

    προς απαντηση ενος φιλου πιο πανω να του πω οτι το greekstars υπαρχει και ειναι υποχρεωτικη η συνδρομη/δωρεα απο 10-20 ευρω για να μπορεις να κατεβαζεις παρανομο λογισμικο αλλιως δεν κανεις τιποτα απολυτως.

    το greekddl , το warezoula και φυσικα το undersec εκλεισαν η πιαστηκαν οι ιδιοκτητες τους απο τις αρχες ποιος θα ειναι ο επομενος...

    παντως εγω προσωπικα διαφωνω με την εμπορικη χρηση τετοιων ιστοσελιδων που στοχο εχουν τι ιδιωτικο κερδος/οφελος

    καλα κανουν οι αρχες και τους κλεινουν και τους οδηγουν στην φυλακη κοινοι απατεωνες ειναι

    αλλο πραγμα ειναι η ΔΩΡΕΑ (που βαζει καποιος χρηματα για να υποστηριξει την ιστοσελιδα αλλα το κανει εθελοντικα)

    και αλλο πραγμα ειναι η ΣΥΝΔΡΟΜΗ (που σου ζητανε υποχρεωτικα χρηματα)

    εχει τεραστια διαφορα το ενα με το αλλο.

    Posted on 12 Μαΐου 2012 στις 7:58 μ.μ.

     
  66. Ανώνυμος είπε,

    επισης να πω οτι αυτοι που ξερουν/γνωριζουν παντα θα εχουν αυτο που θελουν "δωρεαν" χωρις να δινουν χρηματα στον οποιοδηποτε "κερδοσκοπο-απατεωνα".

    Posted on 13 Μαΐου 2012 στις 3:25 μ.μ.

     
  67. Ανώνυμος είπε,

    (επισης να πω οτι αυτοι που ξερουν/γνωριζουν ).
    Και αυτοι που δεν ξερουν/δεν γνωριζουν?????????????????????

    Posted on 13 Μαΐου 2012 στις 10:05 μ.μ.

     
  68. Ανώνυμος είπε,

    Yπάρχει περίπτωση το undersec να έχει πουλήσει τα email μας σε διαφημιστές?


    ...από τότε που έκλεισε σε 2 μέρες μου ήρθαν 8 spam

    Posted on 14 Μαΐου 2012 στις 3:48 μ.μ.

     
  69. Ανώνυμος είπε,

    Βασικά όποιος έχει account σε άλλα Forum-Sites με το ίδιο username,
    καλό θα είναι να μην έχει τον ίδιο κωδικό με αυτόν που είχε στο undersec,
    γιατί θα μπορεί ο εν λόγω admin να μπει με τα ίδια στοιχεία
    και να κάνει διάφορα.

    Posted on 15 Μαΐου 2012 στις 1:26 π.μ.

     
  70. Ανώνυμος είπε,

    προς απαντηση λιγο πιο πανω!!
    ναι υπαρχει περιπτωση μην ξεχνας ποσα email ειχε το παλικαρι !! αφου μπορουσε να βγαλει με το να τα δωσει σιγα μην δε το εκανε!

    Posted on 15 Μαΐου 2012 στις 10:38 π.μ.

     
  71. Ανώνυμος είπε,

    Forum που φτιάχτηκε με ένα Setup και από κώδικα που έχουν γράψει άλλοι προγραμματιστές και το διαθέτουν δωρεάν ή επί μιας συμβολικής τιμής (μερικά ευρώ) και αρχικά είναι δωρεάν μέχρι να γίνει γνωστό αλλά ξαφνικά ζητάει λεφτά από τα μέλη του είναι όχι μόνο γυφτιά και τσιγουνιά αλλά και απάτη.
    Γεμίσαμε χάκερς εδώ πέρα, άτομα δηλαδή που το μόνο που μάθανε και αυτό πάλι συζητιέται είναι να καταστρέφουν. Να δημιουργήσει κάτι επικοδομητικό ξέρει κανένας σας? Όχι να τρέξει ένα Setup και να εγκαταστήσει σε ένα Server ένα Forum. Να φτιάξει με δικό του κώδικα ένα φόρουμ ξέρει κανένας από τους μεγάλους και τρανούς χάκερς?
    Μπράβο ρε μάγκες μάθατε 3 εντολές και ρίχνετε το Site του άλλου.
    Αυτή η καφρίλα με τους δήθεν χάκερς που το μόνο που κάνουν είναι να ρίξουν ένα Site για λίγες ώρες με DDOS attack και άλλες ύπουλες μεθόδους είναι ενδεικτική της κατρακύλας του επιπέδου της παιδείας και γενικά αλλά και ειδικά στο χώρο της εκπαίδευσης περί του λογισμικού. Είναι και ενδεικτική της ελληνικής κατάντιας - Οι ξένοι προγραμματιστές φριάχνουν εργαλεία με τα οποία οι ελληναράδες "χάκερς" της κακιάς ώρας ξεκατινιάζονται ως κατίνες του διαδικτύου.

    Posted on 17 Μαΐου 2012 στις 12:15 π.μ.

     
  72. Ανώνυμος είπε,

    +1 με τον τυπο απο επανω!

    Posted on 17 Μαΐου 2012 στις 5:31 μ.μ.

     
  73. Ανώνυμος είπε,

    Εγω επισης θελω να πω τι θα γινει με αυτους που εχουν πληρωσει για VIP η GOLDEN δηλαδη θα δινουν τζαμπα τα λεφτα τους και ο καθε .... θα κλινει το site για να περασει η ωρα του?επισης οπως ξερω το να κλινει το site δεν ειναι και τοσο καλο διοτι πολα μελη κανουν ''delete'' τα acount τους και ετσι το forum οσο παει θα δισφιμιζετε για αυτο τον λογο παρακαλω ελατε με το μερος του site και οτι θελετε να αλαξει μπορητε απλα να πητε τον undersec εγω αφτα ειχα να πω!

    Υ.Γ.(ειμαι ενα απλο member και τιποτα παραπανω)!

    Posted on 18 Μαΐου 2012 στις 5:01 μ.μ.

     
  74. Ανώνυμος είπε,

    Παιδια δεν ειναι τιποτα σε σχεση με DDOS και τα σχετικα!!!Ρηξτε μια ματια σε αυτο!!!http://www.digitallife.gr/greek-isp-ordered-by-court-to-block-access-to-websites-copyrighted-material-41425/

    Posted on 21 Μαΐου 2012 στις 8:10 μ.μ.

     
  75. Ανώνυμος είπε,

    αυτο και αν ειναι αχαριστηα κατεβαζατε τζαμπα παιχνιδια και μετα το κλεισατα
    ειστε και πολλη λειπον για να μην τα πολιλογουμε αν ειστε τοσο αχαριστη τι να σας πο παντως εγω λεω να το ξανα ανοιξετε

    Posted on 7 Ιουλίου 2012 στις 10:30 π.μ.

     
  76. Ανώνυμος είπε,

    Έλεος με τι κάθονται και ασχολούνται μερικοί, σίγουρα αυτό το μήνυμα είναι από κάποιο παιδάκι κάτω των 10.
    :)

    Posted on 10 Αυγούστου 2012 στις 2:57 μ.μ.

     

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια