Στη χώρα μας έχουμε δυστυχώς την κακή συνήθεια να ειδοποιούμε τους διερχόμενους οδηγούς από την αντίθετη κατεύθυνση δικύκλων, τρικύκλων και τετρακύκλων "παίζοντάς" τους τα φώτα ή φωνάζοντάς τους ότι μπροστά τους ακολουθεί μπλόκο της τροχαίας!

Όσοι το κάνουν αυτό θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουν ότι με αυτόν τον τρόπο απλώς αναβάλλουν ένα σημαντικό (για τον Έλληνα σημαντικό είναι το χρηματικό) μάθημα προς συμμόρφωση που σε περίπτωση αποτυχίας μπορεί να τους κοστίσει ακόμα και την ίδια τους τη ζωή, αν όχι και τη ζωή άλλων ανθρώπων που στην τελική δεν φταίνε σε τίποτα.

Όταν ο Έλληνας ΠΙΝΕΙ, ΤΡΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΖΩΝΗ ή ΚΡΑΝΟΣ πρέπει να τιμωρηθεί με κλήση που ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΤΑΙ!

Και αυτό πρέπει να ισχύει γενικά και όχι σε μεμονωμένες περιπτώσεις. Δεν θα την πληρώνουν μόνο οι άτυχοι της ημέρας ή της βραδιάς! Όλοι, ανεξαιρέτως, γνωστοί και άγνωστοι αστυνομικών της τροχαίας, δημόσια ή μη πρόσωπα, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες, απλοί άνθρωποι από την στιγμή που υποπέφτουν σε παράμπτωμα. Γιατί είναι ένα θέμα που αφορά στη ζωή μας.

Αφήστε, λοιπόν, τα φώτα να κάνουν τη δουλειά για την οποία προορίζονται και αν θέλετε να προσφέρετε ένα λιθαράκι βοήθειας, βρείτε άλλον τρόπο ή τρόπους που θα ωφελήσουν τον άλλο και όχι ουσιαστικά να τον βλάψουν.

Άλλωστε ο Έλληνας βάζει μυαλό μόνο με τη τιμωρία. Και αν το πρόστιμο είναι τσουκτερό την επόμενη φορά θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να ριψοκινδυνέψει για να υποπέσει στο ίδιο παράμπτωμα.

Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com 

Share/Save/Bookmark

4 comments

  1. Ανώνυμος είπε,

    Διαφωνώ..Αν ο απέναντι ξεπεράσει το όριο ταχύτητας κατά 10 χιλιόμετρα, για παράδειγμα, αυτό δεν σημαίνει οτί πάει γυρεύοντας και πόσο μάλλον οτί αποτελεί δημόσιο κίνδυνο..

    Posted on 15 Απριλίου 2011 στις 3:42 π.μ.

     
  2. Ανώνυμος είπε,

    Από την άλλη όμως, με το «σήμα» μας ο απέναντι θα μειώση την ταχύτητα του για αρκετά μεγάλο διάστημα. Κάτι είναι κι αυτό.

    Posted on 15 Απριλίου 2011 στις 6:00 μ.μ.

     
  3. Ανώνυμος είπε,

    ο πιωμένος και αυτός που τρέχει, και σινιάλο να του κάνεις δεν καταλαβαίνει τίποτα... τώρα για το πόσο δίκαια είναι τα πρόστιμα είναι μεγάλο θέμα.
    στην επαρχία πολύ αστυνόμοι είναι κομπλεξικοί... στην Αθήνα έχουν βελτιωθεί και ειδικά με την ομάδα Δίας οι άνθρωποι είναι πιο λογικοί και γράφουν σοβαρές παραβάσεις που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα πραγματικά.
    το καλύτερο είναι να γίνουμε όλοι συνειδητοποιημένοι πολίτες με σεβασμό στο συνάνθρωπο και τότε δεν θα έχουμε τέτοια θέματα να συζητάμε!

    Posted on 16 Απριλίου 2011 στις 12:31 π.μ.

     
  4. Ανώνυμος είπε,

    ας κατεβασουν την τιμη στα κρανη να φοραμε ολοι κρανη! και οχι κατσαρολες! οσο για τα οργανα της ταξης ... οπου να ναι και οτι να ναι παντα!

    Posted on 21 Απριλίου 2011 στις 5:18 μ.μ.

     

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια