Μάλιστα, υπάρχει ένα λάθος που κάνουν σχεδόν όλοι και το τσάι βγαίνει πικρό. Ποιό είναι αυτό;
Βράζουν το νερό μαζί με το βότανο. Ή το νερό που χρησιμοποιούν είναι καυτό. Και στις δύο περιπτώσεις, η υψηλή θερμοκρασία αλλοιώνει τα συστατικά του τσαγιού και καταστρέφει τις βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχει. Επιπλέον, τα φύλλα βγάζουν πικρή γεύση.
Το ίδιο ισχύει και όταν το τσάι είναι σε φακελάκι. Το νερό κι εδώ δεν πρέπει να είναι καυτό για τους ίδιους λόγους, ενώ μια κίνηση που κάνουν σχεδόν όλοι και είναι λάθος, είναι να πιέζουν το φακελάκι στην εσωτερική πλευρά της κούπας, απελευθερώνοντας έτσι όλη την πικρή γεύση.
Πηγή: baby.gr
0 comments
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.