Για να έχεις τη σιγουριά ότι θα είναι ασφαλή για κατανάλωση – κυρίως αν πρόκειται να τα φας ωμά σε σαλάτα, είναι απαραίτητο να τα πλένεις σε μια μικρή, καθαρή λεκάνη με άφθονο νερό προσθέτοντας λίγο ξίδι.
Το ξίδι απαλλάσσει τα λαχανικά ακόμα και από το επικίνδυνο βακτηρίδιο e-coli (πηγή του είναι το μολυσμένο λίπασμα, από όπου μεταφέρεται στα φυτά), το οποίο δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα υγείας.
0 comments
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.