Ωστόσο, υπάρχουν δύο (2) έξυπνα για να διώξετε την άσχημη μυρωδιά από το ψάρι. Δείτε παρακάτω:
1. Ξίδι το θαυματουργό
Σε ένα μπολ βάζετε λίγο ξίδι και το αφήνετε δίπλα στον φούρνο ή στα μάτια της κουζίνας την ώρα που μαγειρεύετε. Το ξίδι θα απορροφήσει πολλή από τη μυρωδιά και κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, αλλά και μετά.
2. Λεμόνι το αποτελεσματικό
Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος ή αμέσως μετά το τέλος αυτού, κόψτε ένα λεμόνι στη μέση, βάλτε το σε νερό και βράστε το για ένα τέταρτο. Η μυρωδιά του λεμονιού εξουδετερώνει αυτή της ψαρίλας αποτελεσματικά.
0 comments
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.