Μια από αυτές έχει να κάνει με τον νεροχύτη και αυτά που ρίχνουμε εκεί όταν καθαρίζουμε τα σκεύη μας.
Μεγάλο λάθος γίνεται από πολλούς στο καθάρισμα των σκευών από λάδι. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μόλις τηγανίζουν ρίχνουν το λάδι στο νεροχύτη και στη συνέχεια νερό. Σύμφωνα με ειδικούς, όμως, το λάδι που πηγαίνει μέσα στους σωλήνες μπορεί να κάνει ζημιά στα υδραυλικά του σπιτιού. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι μόλις τελειώσετε με το μαγείρεμα, να αδειάσετε μέσα σε ένα δοχείο το λάδι από το σκεύος και να το σκουπίσετε με λίγο χαρτί για να απομακρύνετε τη μεγαλύτερη ποσότητα λαδιού.
Επιπλέον, για να καθαρίσετε τους σωλήνες σας ρίξτε μερικά παγάκια στον νεροχύτη και χοντρό αλάτι. Στη συνέχεια μπορείτε να ρίξετε μερικές σταγόνες λεμονιού για να μοσχομυρίσει όλη η κουζίνα.
0 comments
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.