Ωστόσο και η μαγειρίτσα έχει τα μικρά της μυστικά και κυρίως σε ο, τι έχει να κάνει με τα έντερα. Δείτε παρακάτω τί πρέπει να προσέξετε:
Βάζετε τα έντερα από την προηγούμενη ημέρα σε μια λεκάνη με νερό και χυμό λεμονιού.
Τα πλένετε σχολαστικά μέσα και έξω και τα αφήνετε λίγη ώρα σε μια λεκάνη με νερό και ξίδι και μετά τα πλένετε ξανά.
Για να βεβαιωθείτε ότι θα φύγουν οι ακαθαρσίες που υπάρχουν στα έντερα, θα πρέπει να κάνετε σχολαστικό πλύσιμο με τρεχούμενο νερό, πρώτα εξωτερικά και μετά εσωτερικά. Με το χέρι πιέζετε το έντερο από τη μία άκρη προς την άλλη για να βγουν οι ακαθαρσίες μαζί με το νερό. Αυτό το επαναλαμβάνετε τουλάχιστον τρεις φορές.
Για να είναι νόστιμη η μαγειρίτσα και να μην «μυρίζει» να διαλέξετε εντεράκια από μικρό αρνί ή κατσικάκι.
0 comments
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.