Το 1906, ο μαθηματικός Sir Francis Galton ανακάλυψε τον ιδανικό τρόπο κοπής ενός στρογγυλού κέικ ή μιας τούρτας προκειμένου να διατηρείται φρέσκια και να μην ξεραίνεται, καθώς δεν αφήνει ακάλυπτο το εσωτερικό της, όμως αυτό δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι σήμερα. Απ’ ό,τι φαίνεται όλος ο κόσμος ακολουθούσε τη λάθος μέθοδο…
Δείτε το σχετικό βίντεο...
Πηγή: otherside.gr - digitallife.gr - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com
0 comments
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.