Για να μην εξελιχθεί το τηγάνισμα σε επικίνδυνο «άθλημα», πάρτε τα μέτρα σας:
1. Φροντίστε τα υλικά που θα τηγανίσετε να είναι όσο πιο στεγνά γίνεται.
2. Αξίζει να περιμένετε λίγο να στεγνώσουν οι πατάτες από το πλύσιμο, να στραγγίξουν τα καλαμαράκια κ.λπ.
3. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ειδική πυκνή σίτα για το τηγάνι.
4. Αν δεν την έχετε διαθέσιμη, λίγο αλάτι (μια κουταλιά περίπου) στη μέση του τηγανιού την ώρα που ζεσταίνεται το λάδι κάνει αρκετά καλή δουλειά.
5. Προσθέστε στο καυτό λάδι μερικές οδοντογλυφίδες τις οποίες βέβαια θα αφαιρέσετε πριν το σερβίρισμα του φαγητού.
Πηγή: neadiatrofis.gr
0 comments
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.