Πολλές φορές όταν ανοίγουμε μία συσκευασία σοκολάτας, βλέπουμε στην επιφάνειά της μία ελαφριά γκρι – άσπρη επίστρωση.
Αυτό έχει συμβεί γιατί προφανώς την αφήσαμε σε σημείο με υψηλές θερμοκρασίες, η σοκολάτα ζεστάθηκε κι έλιωσε το βούτυρο κακάο που περιέχει.
Κατόπιν η σοκολάτα ξανακρύωσε και το βούτυρο σταθεροποιήθηκε στην επιφάνεια.
Μην ανησυχείτε όμως, γιατί αυτή η χρωματική αλλαγή δεν έχει επηρεάσει ούτε τη σύσταση ούτε τη γεύση της. Μπορείτε άφοβα να την καταναλώσετε και να την απολαύσετε.
Πηγή: infokids.gr
0 comments
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.