Όλοι έχετε ακούσει τις παρακάτω φράσεις από τη φίλη, τη σύντροφο ή τη σύζυγό σας και έχετε αναρωτηθεί «Μα τι θέλει να μου πει τώρα;»

Στο παρακάτω κείμενο θα δείτε τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις μιας γυναίκας!

1. Καλά ή Ναι, εντάξει..
Αυτή είναι η λέξη που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να τελειώσουν... μια διαφωνία, όταν έχουν δίκιο και πρέπει να το βουλώσεις...

2. Σε Πέντε λεπτά
Αν ντύνεται, αυτό σημαίνει μισή ώρα. Αν βάφεται, άλλη μισή ώρα. Αν σου ζητήσουν όμως σε πέντε λεπτά να πας να τις βοηθήσεις σε κάτι, μέσα σε πέντε λεπτά πρέπει να είσαι εκεί.

3. Τίποτα
Αυτή είναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Αυτό σημαίνει κάτι και θα πρέπει να είσαι σε επαγρύπνηση. Οι διαφωνίες που ξεκινάνε με το «Τίποτα» συνήθως τελειώνουν με το «Καλά».

4. Για δοκίμασε
Αυτό είναι μια πρόκληση, όχι άδεια. Μην το κάνεις!

5. Δυνατός αναστεναγμός
Αυτό δεν είναι στην πραγματικότητα μια λέξη, αλλά είναι μια πρόταση χωρίς λέξεις που συχνά παρεξηγείται από τους άντρες. Ένας δυνατός αναστεναγμός σημαίνει ότι πιστεύει ότι είσαι ηλίθιος και αναρωτιέται γιατί χαραμίζει τον χρόνο της με το να κάθεται και να συζητάει μαζί σου για το τίποτα. (Ανέτρεξε πίσω στο #3 για την έννοια του τίποτα). Μην αφήσετε ποτέ έναν αναστεναγμό χωρίς να τη ρωτήσετε αμέσως τι έχει..Αν δεν τη ρωτήσετε θα κουνήσει υποτιμητικά το κεφάλι της και θα σας χαρακτηρίσει το λιγότερο ως «γαϊδούρι».

6. Δεν πειράζει
Αυτή είναι μια από τις πιο επικίνδυνες δηλώσεις που μια γυναίκα μπορεί να κάνει σε έναν άνδρα. Το «Δεν πειράζει» σημαίνει θα σκεφτεί πολλή ώρα και αρκετά σκληρά πριν αποφασίσει πως και πότε θα πληρώσεις το λάθος σου.

7. Ευχαριστώ
Μια γυναίκα σε ευχαριστεί, μην το αμφισβητήσεις ή λιποθυμήσεις. Απλά πες ευχαριστώ. (Θέλω να προσθέσω κάτι εδώ – Αυτό είναι αλήθεια εκτός και αν πει «Ευχαριστώ πολύ» – αυτό είναι καθαρός σαρκασμός και δεν σε ευχαριστεί καθόλου. ΜΗΝ πεις «παρακαλώ», γιατί αυτό θα φέρει ένα «ό,τι πεις»).

8. Ό,τι πεις
Είναι ο τρόπος που μια γυναίκα λέει «Άντε ....σου»!

9. Μην ανησυχείς για αυτό, το έχω
Άλλη μια επικίνδυνη πρόταση, που σημαίνει ότι αυτό είναι κάτι που η γυναίκα έχει πει επανειλημμένα στον άντρα να το κάνει, αλλά τελικά το κάνει μόνη της.

10. Ποιά είναι αυτή;:
Προσοχή, δεν είναι μια απλή ερώτηση....να θυμάσαι πάντα πως κάθε φορά που μια γυναίκα σε ρώτα «ποιά είναι;», θα ήθελε στην πραγματικότητα να σε ρωτήσει: «ποιό είναι αυτό το ξέ..λο, και από που την ξέρεις ;;;»

Συμπέρασμα: άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

Πηγή: newsbomb.gr

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια