Διαβάζουμε στο blog me1matia.blogspot.com σχόλιο ανώνυμου αναγνώστη (1ο σχόλιο) πάνω στην ανάρτηση "Κλειστό το undersec":

"Το greekddl είναι πλέον μια κλειστή κοινότητα.

Έχουμε λάβει επανειλημμένα μηνύματα από την εταιρεία φιλοξενίας μας, ότι ξεπερνούμε κατά πολύ το όριο bandwidth και θα πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα σε αναβαθμίσεις. Μας έδωσαν μια διορία μέχρι το τέλος του χρόνου, αλλιώς θα πρέπει να το κλείσουμε. Μετά από 4 χρόνια δωρεάν λειτουργίας αναγκαζόμαστε, λόγω του μεγάλου αριθμού μελών (400,000+), να κάνουμε το greekddl.com μια κλειστή κοινότητα, για να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου.

Λόγω της μοναδικότητας του περιεχομένου δεν μπορούμε να έχουμε διαφημίσεις google ή άλλες παρόμοιες εταιρείες, οι οποίες πληρώνουν με τον αριθμό επισκέψεων. Οι διαφημίσεις που έχουμε είναι από ελληνικές εταιρείες με σταθερές χαμηλές τιμές. Γι' αυτό βασιζόμαστε στις μικρές εισφορές των μελών μας. Αυτές οι εισφορές δεν είναι πλέον επαρκείς για να καλύψουν τα τεράστια έξοδα μιας αναβάθμισης, με την όποια θα μπορούμε να εξυπηρετούμε τους τόσους χιλιάδες χρήστες.

Αυτοί που έχουν πρόσβαση στο greekddl είναι μόνο οι υποστηρικτές μας και οι συντάκτες. Για να καλύψουμε αυτά τα έξοδα έχουμε κάνει συνεργασία με τη megaupload και το greekddl είναι πλέον εξουσιοδοτημένος πάροχος της Megaupload Premium Accounts για Ελλάδα και Κύπρο με πιστοποιητικό αυθεντικότητας.

Αν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το greekddl θα πρέπει να κάνετε μια μικρή εισφορά, ή να αγοράσετε έναν megaupload premium λογαριασμό από τη σελίδα μας. Οι τιμές των megaupload λογαριασμών, είναι ίδιες με αυτές της megaupload. Να τονίσουμε ότι δεν απαιτείται συνδρομή και με μόνο μια μικρή εισφορά ή μια αγορά megaupload λογαριασμού, αυτόματα έχετε πρόσβαση απεριόριστου χρόνου στις σελίδες μας.

Να τονίσουμε επίσης ότι δεν χρεώνουμε κανένα από τα αρχεία καθότι αυτά προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους υποστηριχτές μας. Τα έσοδα από αυτές τις αγορές ή τις εισφορές θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την αναβάθμιση των διακομιστών μας και των υπηρεσιών μας.

Για να αποκτήσετε έναν megaupload λογαριασμό η να κάνετε μια μικρή εισφορά δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα. Μπορείτε τώρα να το κάνετε με μια απλή τραπεζική μεταφορά. Παρακαλώ πριν προχωρήσετε στην επιλογή σας διαβάστε τις οδηγίες που σας ετοιμάσαμε.

Εκμεταλλευτείτε τη γιορτινή πρόσφορα της megaupload με τις χαμηλές τιμές. Συνιστούμε το πακέτο των 6 μηνών με μόνο 20 ευρώ.

Αν έχετε ήδη λογαριασμό premium, μπορείτε με το σύστημά μας να τον επεκτείνετε.

Λυπούμαστε πολύ που αναγκαζόμαστε να προβούμε σε μια τέτοια ενέργεια, αλλά δυστυχώς η απόφασή μας αυτή πάρθηκε ως επιστέγασμα πολλών άλλων προειδοποιήσεων που έχουμε κάνει μέσω της σελίδας μας για το μέλλον αυτής καθώς και ως τελική λύση πριν το οριστικό κλείσιμο. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση."

Και έρχεται ίσως η διαλεύκανση του μυστηρίου από έναν επώνυμο αναγνώστη (2ο σχόλιο):

Το "αντίπαλο δέος", το Greekddl θυμήθηκε ...ξαφνικά, στις 30 Δεκεμβρίου 2011 - λίγες ώρες αφότου έπεσε το Undersec - ότι η εταιρεία που φιλοξενεί τον σέρβερ τους, θα τους τον κλείσει στις 31 Δεκεμβρίου 2011... Έτσι οι κύριοι διαχειριστές του εν λόγω site, αποφάσισαν να αποκλείσουν όλα τα μέλη - 400.000 κατά δήλωσή τους - και να επιτρέπουν πλέον την είσοδο μόνο σε όσους πληρώσουν 20 ευρώ για ένα premium λογαριασμό στη Megaupload.
Τυχαίο; Δεν νομίζω...
Είναι φανερό ότι οι κύριοι αυτοί, βρήκαν τη χρυσή ευκαιρία να βγάλουν - πολλά - χρήματα, από όλους όσοι ήταν μέλη του Undersec και πλέον έμειναν "άστεγοι" και "τρελαμένοι" καθώς ψάχνουν απεγνωσμένα με οποιοδήποτε κόστος για ένα site που να τους καλύπτει...
Είναι φανερό, διότι αποκλείεται να μην ήξεραν για το πρόβλημα με τον σέρβερ εδώ και πολύ καιρό. Αλλά πέρα από μια παρακίνηση να συνδράμουν τα μέλη με όσα μπορεί ο καθένας για τη βιωσιμότητα του site, δεν υπήρχε πουθενά η υποψία ότι η συνδρομή θα γινόταν υποχρεωτική, κάτι που έγινε μόλις έκλεισε το Undersec...
Και μια τελευταία παρατήρηση: Από τα 400.000 μέλη του Greekddl, ακόμη και οι 50.000 να "συνδράμουν", το έσοδο ανέρχεται στο ...ένα (1) εκατομμύριο ευρώ!!! Ακόμη και τα 200.000 ευρώ να πάνε στις τσέπες τους (αν υποθέσουμε ότι τα υπόλοιπα τα πάρει η Megaupload), το κέρδος τους, δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο.


Υ.Γ. ClopYPastE

Στο 1ο σχόλιο η αξιοπιστία των όσων γράφονται επιτρέψτε μας να αμφισβητείται, δεδομένης της ανωνυμίας του αναγνώστη που τα γράφει.

Η εν λόγω ανάρτηση σε καμία περίπτωση δεν στοχεύει στην προβολή των συγκεκριμένων forum, αλλά σκοπός της είναι να προσπαθήσει να παρουσιάσει την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και τα πελώρια συμφέροντα που ίσως κρύβονται πίσω από τέτοιου περιεχομένου site.

Η άποψη που εκφράζεται στο 2ο σχόλιο δεν υιοθετείται, απλώς παρουσιάζεται.

Αν μπορεί κάποιος αρμόδιος να μας εξηγήσει το τί γίνεται εδώ θα το εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως... 

Έχει δημιουργηθεί και σελίδα του Facebook σχετικά με το κλείσιμο του undersec με τίτλο: "Είμαι κατά του κλεισίματος του Undersec.info"

Αν θέλετε πείτε τη γνώμη σας κόσμια. Σχόλια που δεν πληρούν αυτή την προϋπόθεση καθώς και σχόλια που είναι γραμμένα σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!

Πηγή: me1matia.blogspot.com - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Share/Save/Bookmark

14 comments

  1. Ανώνυμος είπε,

    ΣΙΓΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GREEKDDL ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟ ΤΡΟΛΕΥ.ΗΜΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ.ΤΩΡΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΙΟΥΣ.ΕΝ ΨΑΧΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ GOOGLE KAI ΣΤΟ YOU TUBE ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ SITE ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ SITE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟ YOU TUBE - SKORPIOSGREEK - ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΗΝΥΜΑ.ΑΝΤΡΕΑΣ.

    Posted on 4 Ιανουαρίου 2012 στις 11:17 π.μ.

     
  2. Ανώνυμος είπε,

    Λέμε για τους άλλους αλλά και εμείς σαν απλός λαός είμαστε το ίδιο χειρότεροι...

    Posted on 4 Ιανουαρίου 2012 στις 9:39 μ.μ.

     
  3. Clopy Paste είπε,

    Αγαπητοί αναγνώστες, για ευνόητους λόγους σας παρακαλούμε να μην γίνονται σχόλια που διαφημίζουν τέτοιου είδους site, γιατί δυστυχώς δεν θα δημοσιεύονται. Το λέμε εξάλλου ξεκάθαρα και στους όρους δημοσίευσης των σχολίων στο blog ("τα σχόλιά σας να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο").
    Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας,
    Εκ της διαχειρίσεως του ClopYPastE blog

    Posted on 4 Ιανουαρίου 2012 στις 10:23 μ.μ.

     
  4. Ανώνυμος είπε,

    Επειδη ζητησατε εξηγηση αν και δεν ειμαι αρμοδιος εχω να πω οτι:
    Δεν υπαρχει ζητημα αξιοπιστιας στο πρωτο σχολιο γιατι οπως μπορειτε να δειτε εδω
    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:MngtIqby1OkJ:greekddl.com/admin-message.html+%CE%A4%CE%BF+greekddl+%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9+%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BF%CE%BD+%CE%BC%CE%B9%CE%B1+%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE+%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1+-+Greekddl.com&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr
    αυτη ειναι η ανακοινωση του ιδιου του site.
    (Παραθετω την προσωρινα αποθηκευμενη σελιδα απο το Google γιατι η κανονικη δεν υπαρχει πλεον)
    Ως απλο μελος του greekddl επιβεβαιωνω καθε λεξη της ανακοινωσης και τονιζω πως ηταν απαραιτητη η ευρεση χρηματων γιατι το site ειχε γινει πολυ αργο. Με την ραγδαια αυξηση των μελων του (περισσοτερα απο 1000 την ημερα) θα γινονταν ακομα πιο αργο και θα εκλεινε.
    Στη διαθεση σας για περισσοτερες πληροφοριες.

    Posted on 4 Ιανουαρίου 2012 στις 11:36 μ.μ.

     
  5. Ανώνυμος είπε,

    Μολις ειδα οτι τα μελη μπορουν να συνδεθουν χωρις καμια εισφορα ή κατι αλλο.
    Οι εγγραφες εξακολουθουν να ειναι κλειστες.

    Posted on 4 Ιανουαρίου 2012 στις 11:59 μ.μ.

     
  6. weboffer είπε,

    Καλησπερα, αν καποιος πατησει undersec.gr βγαζει Coming Soon...

    Posted on 5 Ιανουαρίου 2012 στις 8:25 μ.μ.

     
  7. Ανώνυμος είπε,

    Απο χτες εχουν ανοιξει και οι εγγραφες εντελως δωρεαν.

    Posted on 6 Ιανουαρίου 2012 στις 12:26 μ.μ.

     
  8. Ανώνυμος είπε,

    Έχει δημιουργηθεί μια σελίδα στο Facebooκ αναφορικά με το κλείσιμο του undersec με τίτλο "Είμαι κατά του κλεισίματος του Undersec.info": http://www.facebook.com/pages/%CE%95%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-Undersecinfo/291838324197543
    Αν θέλετε πείτε τη γνώμη σας.

    Posted on 6 Ιανουαρίου 2012 στις 1:16 μ.μ.

     
  9. Ανώνυμος είπε,

    Δεν ήταν καθόλου αργό το Undersec. Είμαι μέλος από την αρχή του. Το φορουμ μεχρι αυτή την ώρα που γράφω, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    Posted on 11 Ιανουαρίου 2012 στις 7:34 μ.μ.

     
  10. Ανώνυμος είπε,

    GREEKDDL ?
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ "ΣΕΡΝΕΤΑΙ" ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΡΣΙΜΟ
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!
    ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ (ΠΕΣ ΤΑ!!!!!!!!!)
    ΔΩΣΤΕ ΤΟ SITE ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ
    ΤΕΖΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!
    ΟΥΣΤ!!!!!!!

    Posted on 14 Ιανουαρίου 2012 στις 9:06 μ.μ.

     
  11. Ανώνυμος είπε,

    πως λεγεται αυτος που θέλει να βλάψει εκατομμυρια ελληνες
    και κοιταη μονο την παρτιτου haker23
    ενας αληθινος χακερ κοιτα παντα το σύνολο
    αμα θες να μην γινεσαι golden member δεν σε αναγκαζει κανεις
    οταν κατεβαζεις ομος σαν τρελος απο ενα site
    τι θα παθεις να δωσεις και 10 euro
    τελικα και ο χακερ μας περνα η κριση

    με εκτίμηση προς όλους, bay@freez

    Posted on 30 Ιανουαρίου 2012 στις 8:09 μ.μ.

     
  12. Ανώνυμος είπε,

    τον Hacker23 πως δεν τον αρπαξε το fbi μπας και γλιτωναμε το untersec

    μπα το fbi θέλει μεγάλα μυαλά μου φενεται το να κλεισεις ενα

    site το κανει και η διωξη πρεπει να πανε και αυτοι στο fbi

    ξαφνικα ολοι γιναμε χακερς

    Posted on 30 Ιανουαρίου 2012 στις 8:12 μ.μ.

     
  13. Ανώνυμος είπε,

    ρε πλακα μας κανουνε εκει που λεει
    ''έχουμε κάνει συνεργασία με τη megaupload και το greekddl είναι πλέον εξουσιοδοτημένος πάροχος της Megaupload Premium Accounts ''

    ξεχασαν μηπως να μας πουνε οτι εχει κατεβασει ρολα το megauload η μηπως ειναι προ ετους αυτο που διαβασαμε ..οεο !!

    Posted on 12 Μαΐου 2012 στις 5:22 μ.μ.

     
  14. Ανώνυμος είπε,

    για το greekdll η λυση δωθηκε απο την ΔΗΕ που τους μαζεψε και τελος το παραμυθι που πουλαγαν στα κοροιδα (σορρυ τους χρηστες τους)

    κοινοι απατεωνες ηταν απλα...

    Posted on 12 Μαΐου 2012 στις 6:46 μ.μ.

     

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Λαϊκές Αγορές Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια