Μηνύσεις για… γέλια

Posted by Clopy Paste 8 Νοεμβρίου 2010


Η Kathleen Robertson μήνυσε τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος επίπλων στο Τέξας, επειδή έσπασε τον αστράγαλό της, αφού την έριξε κάτω ένα παιδί που έτρεχε σαν τρελό εντός του καταστήματος. Το δικαστήριο δικαίωσε την Kathleen διατάζοντας αποζημίωση 780.000 δολαρίων υπέρ της. Ωστόσο, το παιδί που έτρεχε στο κατάστημα ήταν το δικό της!

Ο Jerry Williams, κάτοικος μιας μικρής πόλης του Αρκάνσας, κέρδισε σε δίκη 14.500 δολάρια από το γείτονά του, επειδή το σκυλί του τελευταίου τον δάγκωσε στο… πίσω μέρος του σώματός του. Ακούγεται λογικό, εκτός και αν σκεφτεί κανείς ότι το σκυλί ήταν δεμένο στην περιφραγμένη αυλή του ιδιοκτήτη του. Ο Jerry είχε εισέλθει παράνομα σε αυτή και από κοντινή απόσταση πυροβολούσε επανειλημμένα το σκυλί με αεροβόλο όπλο!

Η Kara Walton κέρδισε 12.000 δολάρια σε δίκη εναντίον του ιδιοκτήτη ενός μπαρ στην πόλη Κλέιμον, όταν έπεσε από το παράθυρο του μπάνιου του καταστήματος και έσπασε το μπροστινά της δόντια. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η Kara είχε ανέβει στο παράθυρο προσπαθώντας να φύγει κρυφά από το μπαρ για να μην πληρώσει 3,5 δολάρια για το ποτό που είχε πιει. Ο ιδιοκτήτης του μπαρ φυσικά χρεώθηκε και με τα έξοδα της αποκατάστασης των δοντιών της!

Ο κύριος Grazinski είχε μόλις αγοράσει ένα τροχόσπιτο όταν ξεκίνησε για το πρώτο του ταξίδι. Όταν μπήκε στον αυτοκινητόδρομο, έβαλε το cruise control (ένα σύστημα που διατηρεί σταθερή την ταχύτητα του οχήματος) στα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα και άφησε τη θέση του οδηγού για να φτιάξει καφέ στο πίσω μέρος του οχήματος. Όπως ήταν φυσικό, το όχημα βγήκε από το δρόμο, τράκαρε και αναποδογύρισε. Λίγες μέρες αργότερα, ο κύριος Grazinski έκανε μήνυσε στην εταιρεία που κατασκεύαζε το τροχόσπιτο επειδή στο εγχειρίδιο χρήσης του, δεν αναφερόταν ξεκάθαρα ότι δεν έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο. Το αποτέλεσμα της δίκης; Ο Grazinski αποζημιώθηκε με 1.750.000 δολάρια και ένα καινούργιο τροχόσπιτο!

Το 1992, η 79 τότε χρονών Stella Liebeck, έχυσε πάνω της ένα ποτήρι ζεστό καφέ σε ένα κατάστημα McDonalds, με αποτέλεσμα να πάθει εγκαύματα τρίτου βαθμού στο σώμα της. Φυσικά, μήνυσε τη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, επειδή δεν την ενημέρωσαν ότι ο καφές είναι τόσο ζεστός που μπορεί να προκαλέσει τέτοια εγκαύματα. Το δικαστήριο όρισε αποζημίωση υπέρ της Stella Liebeck ύψους 2.800.000 δολαρίων!

Πηγή: perierga.gr

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια