O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ!

Το ιστολόγιο ClopYPastE.gr σε συνεργασία με το Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα Multistore.gr διοργανώνει διαγωνισμό εν όψει του Πάσχα και χαρίζει σε δέκα (10) νικητές τα παρακάτω δώρα:

1. Έναν (1) CAR MP3 FM TRANSMITTER MODULATOR IF3 05.218 W/REMOTE CONTROL, USB, SD, MMC, stereo Jack 3.5".



 2. Ένα (1) ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΜΕΤΡΟ ΜΕΤΡΗΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΟ V&A VA6450.

3. Μία (1) Konig Ψηφιακή κορνίζα ΑΥΓΟ, 1,5" TFT ΟΘΟΝΗ USB.

4. Δύο (2) Moshi Monster Mopods, Flash κινητού.


5. Ένα (1) ΚΑΠΕΛΟ - ΦΑΚΟ 2 LED ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟ για sport, hobby, εργασία, lighted hat.


6. Δύο (2) Star Wars, Φακούς με κλιψάκι για τα κλειδιά.

7. Ένα (1) PENTAGRAM Gecko Μεμβράνη αντιολίσθησης χωρίς κόλλα, ιδανικό για το αυτοκίνητο.

8. Έναν (1) μετατροπέα ρεύματος για όλο τον κόσμο. Ταιριάζει με τις περισσότερες international πρίζες.


Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 30 Απριλίου 2010 11:59μ.μ. και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο ιστολόγιό μας την Κυριακή 2 Μαΐου 2010 (το ιστολόγιο διατηρεί κάθε δικαίωμα να μεταβάλει την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτεσμάτων).

Ο διαγωνισμός μας αυτή τη φορά μοιάζει με το κυνήγι του χαμένου θησαυρού. Σημειώνουμε εδώ ότι δεν είναι απαραίτητο να συμμετέχει κάποιος στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού προκειμένου να λάβει μέρος στο διαγωνισμό. Απλώς με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι μπορεί πιο εύκολα να χρηστεί νικητής, λόγω κάποιων bonus που μπορεί να πάρει και να μην αφήσει έτσι την τύχη του εντελώς στην τύχη. Δείτε παρακάτω τι ακριβώς εννοούμε:

Για να θεωρηθεί λοιπόν έγκυρη κάποια συμμετοχή θα πρέπει ο διαγωνιζόμενος να πλοηγηθεί στο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα Multistore.gr και να μας αποστείλει το products_id ενός (μόνο ένα – το τονίζουμε αυτό) οποιουδήποτε προϊόντος που θα βρει στο Uniform Resource Locator (URL) του φυλλομετρητή του (βλέπε παρακάτω εικόνες).

Το παραπάνω products_id που χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες του παραδείγματος δε θα γίνει αποδεκτό ως έγκυρη απάντηση για ευνόητους λόγους.
 
Νικητές θα είναι αυτοί που το products_id που μας έχουν αποστείλει είναι αριθμητικά πιο κοντά στον αριθμό που προκύπτει από τα τέσσερα τελευταία ψηφία της νικήτριας στήλης της κλήρωσης του ΠΡΟΤΟ της 2/5/2010.
 
Δηλαδή, αν ο αριθμός που θα κληρωθεί στις 2/5/2010 είναι ο 7 9 3 2 6 1 7 o αριθμός που θα συγκριθεί με το products_id των διαγωνιζομένων θα είναι ο 2617.
 
Πώς συμμετέχει τώρα κάποιος στο ΚΥΝΗΓΙ του ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ;
 
Για να συμμετέχει κάποιος στο παιχνίδι και να πάρει το bonus των 1000 πόντων θα πρέπει να μεταβεί στο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα Multistore.gr και να βρει και να μας αποστείλει το products_id ενός από τα προϊόντα που εμφανίζονται στην παρακάτω εφαρμογή:







>


Οδηγίες λειτουργίας της εφαρμογής προβολής προϊόντων του Multistore.gr που συμμετέχουν στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού:

H σειρά που εμφανίζονται τα προϊόντα είναι τυχαία. Πατήστε το κουμπί "Παύση" (Pause)(κόκκινο κουμπί) προκειμένου να "παγώσει" η διαδικασία προβολής των προϊόντων. Πατήστε το κουμπί "Αναπαραγωγή" (Play) (πράσινο κουμπί) προκειμένου να συνεχίσει η διαδικασία προβολής των προϊόντων από εκεί που σταμάτησε. Αν θέλετε να δείτε κάποιο άλλο προϊόν πατήστε το κουμπί "Επόμενο" (Next) (κίτρινο κουμπί). Σημειώνουμε ότι τα προϊόντα δεν ακολουθούν κάποια λογική σειρά. Αυτό σημαίνει με άλλα λόγια ότι μέτα την προβολή του πρώτου προϊόντος είναι πιθανόν να ακολουθεί ακόμα και το ίδιο προϊόν...

Τότε στην περίπτωση που η απόλυτη τιμή της διαφοράς του αριθμού που έχει αποστείλει κάποιος διαγωνιζόμενος από τον αριθμό του ΠΡΟΤΟ που προκύπτει από τα παραπάνω είναι μεγαλύτερη του 500, θα πάρει τότε ένα bonus 1000 πόντων, ούτως ώστε να μειωθεί η διαφορά από τον αριθμό του ΠΡΟΤΟ που προκύπτει από τα παραπάνω.

Τι εννοούμε;

Αν λοιπόν έχει αποστείλει κάποιος π.χ. τον 3243 και ο αριθμός του ΠΡΟΤΟ που προκύπτει από τα παραπάνω είναι ο 2617, τότε επειδή Απόλυτη τιμή (3243-2617)= 626>500 θα πάρει το bonus των 1000 πόντων, οπότε 3243-1000=2243 και πλέον η διαφορά από τον αριθμό του ΠΡΟΤΟ που προκύπτει από τα παραπάνω είναι 2617-2243=374, ενώ πριν ήταν 3243-2617=626 (θα μικρύνει δηλαδή).

Αν όμως κάποιος είχε αποστείλει τον 3043, τότε επειδή Απόλυτη τιμή (3043-2617)= 426<500 δε θα πάρει το bonus των 1000 πόντων, διότι αν το έπαιρνε τότε: 3043-1000=2043, οπότε 2617-2043 = 574 και άρα η διαφορά θα μεγάλωνε.

Στην περίπτωση που έχουμε δύο (2) τελικά products_id (τελικό products_id χαρακτηρίζεται ένα products_id που είτε το bonus του έχει προστεθεί είτε όχι) που είναι το ίδιο πιο κοντάαπόλυτη τιμή της αφαίρεσης του products_id από τον αριθμό του ΠΡΟΤΟ που προκύπτει βάσει των παραπάνω είναι η ίδια) θα εξεταστεί η ημερομηνία και ώρα της αποστολής του products_id μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προκειμένου να προκύψει η τελική κατάταξη των διαγωνιζομένων (αυτοί που έχουν αποστείλει e-mail νωρίτερα θα είναι πιο πάνω στην κατάταξη).

Τόσο για τη διάθεση των δώρων όσο και για την παράδοση αυτών είναι υπεύθυνο το Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα Multistore.gr. To ιστολόγιο ClopYPastE.gr έχει αναλάβει απλώς τη διοργάνωση του προκείμενου διαγωνισμού. Επομένως, όλες οι λεπτομέρειες της παράδοσης των προϊόντων στους νικητές διευθετούνται σε συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα Multistore.gr. Το ιστολόγιο ClopYPastE.gr το μόνο που οφείλει είναι αμέσως μετά το πέρας του διαγωνισμού, να αποστείλει τα στοιχεία των νικητών και μόνο στο Multistore.gr.

Το products_id (τονίζουμε ότι ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ) από το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα Multistore.gr καθώς και τα στοιχεία του κάθε διαγωνιζόμενου (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας - υποχρεωτικά) θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση clopyandpaste@gmail.com με θέμα Διαγωνισμός ClopYPastE.gr και Multistore.gr

Τα στοιχεία αυτά πρόκειται να χρησιμοποιηθούν μόνο για τους ως άνω εκπεφρασμένους σκοπούς και δε θα χρησιμοποιηθούν για ανεπιθύμητη επικοινωνία.

Ηλεκτρονική αλληλογραφία (email) που δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις θα απορρίπτεται καθώς και συμμετοχές οι οποίες θα αποστέλλονται με τη μορφή σχολίων στο post του διαγωνισμού.

Τονίζουμε ότι τέτοιας μορφής σχόλια ούτε καν θα δημοσιεύονται.

Προσπάθειες επίσης εξαπάτησης από διαφορετικούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον ίδιο διαγωνιζόμενο θα λαμβάνονται υπόψη και ο διαγωνιζόμενος θα ακυρώνεται. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ στο συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλό κυνήγι και καλή επιτυχία!

Υ.Γ.

Αποστείλατε το products_id από ΕΝΑ οποιοδήποτε προϊόν του ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος Multistore.gr ή από ΕΝΑ από τα προϊόντα που συμμετέχουν στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού καθώς και το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση clopyandpaste@gmail.com.

Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Share/Save/Bookmark

13 comments

  1. Ανώνυμος είπε,

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!

    Posted on 6 Απριλίου 2010 στις 9:16 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος είπε,

    συγχαρητηρια που δεν δεχεστε μηνυματα σε greeeklish!

    Posted on 6 Απριλίου 2010 στις 9:47 μ.μ.

     
  3. Ανώνυμος είπε,

    πάντως ένα έχω να πω πιο περίπλοκη διαδικασία διαγωνισμού δεν έχω ξαναδιαβάσει τόσο μάλιστα που εν τέλει αμφιβάλλω αν θα υπάρξει και η αναμενόμενη συμμετοχή ....αυτά και γνώμη μου είναι για να κάνεις κάτι
    διασκεδαστικό δεν χρειάζεται να το κάνεις και περίπλοκο!

    Posted on 7 Απριλίου 2010 στις 12:47 π.μ.

     
  4. Ανώνυμος είπε,

    δεν ειναι μονο πολυ πολυπλοκη η διαδικασια
    αλλα κ πολυ δισνοητη η περιγραφη ...
    απορρω... πραγματικα ξαναειδατε πως "φαινεται" ολο αυτο που "συμβαινει" σε αυτη τη σελιδα

    αξιοθαυμαστο :S

    Posted on 8 Απριλίου 2010 στις 2:45 μ.μ.

     
  5. Unknown είπε,

    το πιο πολυπλοκο παιχνιδι που εχω δει. ενα μεγαλο μπραβο σε αυτον που το σκεφτικε !! θα εχει μεγαλη ανταποκριση και μεγαλη επιτυχια !!

    Posted on 10 Απριλίου 2010 στις 2:09 π.μ.

     
  6. Ανώνυμος είπε,

    παιδια καλη επιτυχια σε ολους!!!

    Posted on 23 Απριλίου 2010 στις 2:30 π.μ.

     
  7. Ανώνυμος είπε,

    :) :) ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

    Posted on 23 Απριλίου 2010 στις 2:32 π.μ.

     
  8. Ανώνυμος είπε,

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!

    Posted on 23 Απριλίου 2010 στις 9:46 π.μ.

     
  9. Ανώνυμος είπε,

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    Posted on 23 Απριλίου 2010 στις 12:59 μ.μ.

     
  10. Unknown είπε,

    ωραίο site και ωραία δωράκια!

    Posted on 23 Απριλίου 2010 στις 10:50 μ.μ.

     
  11. sakisf1gr είπε,

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

    Posted on 24 Απριλίου 2010 στις 2:03 π.μ.

     
  12. Ανώνυμος είπε,

    ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ......ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΜΕΝΑ..ΧΑΧΑΧΑ

    Posted on 24 Απριλίου 2010 στις 5:30 μ.μ.

     
  13. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ είπε,

    ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ!!!

    Posted on 24 Απριλίου 2010 στις 9:35 μ.μ.

     

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια