Ο Αμερικανός δημοσιογράφος, συγγραφέας, παρουσιαστής και εκπαιδευτικός που ασχολείται με τις επιστήμες, Στιβ Σπράνγκλερ (Steve Spangler) μας δείχνει τί πρέπει να κάνουμε πριν ανοίξουμε μια σόδα και γενικότερα ένα κουνημένο αναψυκτικό και μας εξηγεί και τον λόγο.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι απλό και εύκολο:

Κρατάμε σταθερά το αλουμινένιο κουτί του αναψυκτικού που έχει κουνηθεί και με τα δάχτυλά μας χτυπάμε τα εξωτερικά του τοιχώματα, όπως φαίνεται στο βίντεο...


Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

networkedBlogs

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια