Την Παρασκευή το βράδυ, 9 Αυγούστου 2024, αγανακτισμένοι αθλητές βρέθηκαν έξω από το Αθλητικό Κέντρο Στίβου Γκράβας «Αντώνης Τρίτσης» του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Το αθλητικό κέντρο είχε κλείσει νωρίτερα από το κανονικό ωράριο των 10:00 μ.μ., με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η διαδικασία κλεισίματος ξεκίνησε από τις 8:30 μ.μ. Ως αποτέλεσμα, όσοι είχαν προγραμματίσει την προπόνησή τους για εκείνη την ώρα, μετά τη δουλειά και αφού είχε πέσει ο ήλιος, βρέθηκαν αντιμέτωποι με κλειστές πόρτες και αδυναμία να προπονηθούν.

Επιπλέον, ορισμένοι αθλητές είχαν κλειδωθεί μέσα στο στάδιο και δεν μπορούσαν να φύγουν, καθώς ο φύλακας είχε φροντίσει να κλειδώσει τις πόρτες με λουκέτα.

Αποτέλεσμα ήταν τόσο οι αθλητές που είχαν κλειδωθεί μέσα, όσο και εκείνοι που βρίσκονταν έξω, να αναζητούν κάποιο άνοιγμα στον περιμετρικό φράχτη, είτε για να διαφύγουν, είτε για να εισέλθουν στο στάδιο και να προπονηθούν. Κάποιοι, πιο συνετοί ίσως, απαίτησαν από τον φύλακα να τους ανοίξει.

Ο φύλακας δέχθηκε φραστικές επιθέσεις, παρόλο που ισχυριζόταν ότι η ευθύνη ανήκε στη ΔΕΗ για την απενεργοποίηση των προβολέων και στον Δήμο. Η αλήθεια πάντως είναι ότι 
ήταν απλώς ο άνθρωπος που εκτελούσε εντολές και έκανε τη δουλειά του και ότι βρέθηκε να πληρώνει για την κατάσταση, όντας ο μόνος υπεύθυνος εκείνη τη στιγμή για να αντιμετωπίσει την οργή των αθλητών.

Και αναρωτιόμαστε: Αυτός είναι ο αθλητισμός που θέλουμε; Να προσπαθούμε να εισέλθουμε στα δημόσια στάδια σαν τους κλέφτες, διακινδυνεύοντας τη σωματική μας ακεραιότητα; Ο αθλητισμός δεν είναι δημόσιο αγαθό που ανήκει σε όλους; Γιατί πληρώνουμε τα δημοτικά τέλη αν δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε την πρόσβαση σε δημόσιους χώρους άθλησης;

Share/Save/Bookmark

5 comments

  1. Ανώνυμος είπε,

    Κάποιοι πήγαν και έκλεψαν καλώδια. Θα πρέπει να πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης.

    Posted on 16 Αυγούστου 2024 στις 1:27 π.μ.

     
  2. Ανώνυμος είπε,

    Καλησπέρα σας. Σήμερα που πήγα το απόγευμα υπήρχε αναρτημένη μια ανακοίνωση, η οποία έλεγε ότι το στάδιο θα παραμείνει κλειστό από 15 εώς και τις 18 Αυγούστου. Το στάδιο όντως ήταν κλειστό. Στις πόρτες υπήρχαν λουκέτα. Ωστόσο, στο στάδιο υπήρχαν αθλητές μέσα που έτρεχαν. Μάλιστα στο στάδιο υπήρχε και φύλακας. Τώρα θα νομίζετε ότι τους είχε ανοίξει ο φύλακας και είχαν μπει μέσα. Όχι αγαπητοί μου. Έμπαιναν από μια μικρή τρύπα που είχαν ανοίξει στο κάτω μέρος ενός συρματοπλέγματος σαν τα φίδια σερνόμενοι στο χώμα με κίνδυνο να τρυπηθούν από τα μυτερά σύρματα και να σκίσουν τα ρούχα τους!!! Για ποιές εικόνες ντροπής λέτε; Αυτές οι εικόνες είναι χειρότερες και από τριτοκοσμική χώρα!!! Και έχουμε και απαιτήσεις για μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τα χάλια αυτά!!! Κρίμα και πάλι κρίμα.

    Posted on 18 Αυγούστου 2024 στις 11:35 μ.μ.

     
  3. Ανώνυμος είπε,

    Αυτή την περίοδο παίρνουν άδειες οι υπάλληλοι. Η ίδια κατάσταση κάθε χρόνο επικρατεί.

    Posted on 18 Αυγούστου 2024 στις 11:37 μ.μ.

     
  4. Ανώνυμος είπε,

    Ήθελα να ήξερα τί θα γινόταν αν κάποιος αθλητής αισθανόταν κάποια αδιαθεσία και έπρεπε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες

    Posted on 18 Αυγούστου 2024 στις 11:40 μ.μ.

     
  5. Ανώνυμος είπε,

    Δε θα έπρεπε να μπαίνουν στο στάδιο εφόσον αυτό είναι κλειστό. Η ευθύνη είναι δικιά τους.

    Posted on 18 Αυγούστου 2024 στις 11:42 μ.μ.

     

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια