Υπάρχει ο λεγόμενος αμερικάνικος τρόπος τηγανίσματος που το σίγουρο είναι ότι θα σε κάνει να ξεχάσεις αυτά που ήξερες και θα απογειώσει τη γεύση από τις τηγανητές πατάτες σου. Είναι απλός και εύκολος…
Σκουπίζεις καλά τις πατάτες με χαρτί κουζίνας για να στεγνώσουν τελείως και τις πετάς στο κρύο λάδι. Στη συνέχεια δυναμώνεις τη φωτιά και περιμένεις να τηγανιστούν για περίπου 20-25 λεπτά.
Για ακόμη πιο ιδιαίτερη γεύση, δοκίμασε να ρίξεις στο τηγάνι 1/4 κρεμμυδιού, 5 λεπτά πριν τελειώσει το τηγάνισμα για να πάρουν το άρωμα. Μόλις βγάλεις τις πατάτες από το τηγάνι, τις στεγνώνεις πάντα από το λάδι σε παχύ χαρτί κουζίνας.
0 comments
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.