Μόνο που αν έχεις να κόψεις πολλά για μια σαλάτα, το έργο μπορεί να αποδειχτεί δυσανάλογα χρονοβόρο.
Κι εδώ μπαίνει στην ιστορία η πανταχού παρούσα μαγειρική σοφία, για να μας δείξει άλλο ένα τρικ στην κουζίνα που απλοποιεί καθοριστικά το τεμάχισμά τους.
Για να κόψουμε λοιπόν πολύ γρήγορα τα ντοματίνια στη μέση, τα στριμώχνουμε ανάμεσα σε δύο πιάτα ή καπάκια και τα κόβουμε οριζόντια με το μαχαίρι του σεφ στην στιγμή, όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο που ακολουθούν...
0 comments
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.