Ομοιόμορφα σε μέγεθος και πάχος κομμάτια θέλουμε, καθώς αυτό εγγυάται και το ομοιόμορφο ψήσιμό τους, ώστε να μην έχουμε άλλα παραψημένα και άλλα ωμά.
Ο τρόπος απλός και γρήγορος: τοποθετούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου στο ξύλο κοπής, τα καλύπτουμε με μεμβράνη τροφίμων και τα χτυπάμε καλά με ένα σφυρί κρέατος ή έναν πλάστη.
Έτσι πετυχαίνουμε παρόμοιο πάχος στα φιλέτα μας, άρα και πολύ πιο ομοιόμορφο ψήσιμο…
0 comments
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.