Αν πρόκειται να καταψύξεις κιμά, υπάρχει κάτι που πρέπει πάντοτε να κάνεις, αν θες ο κιμάς σου να ξεπαγώσει γρήγορα όποτε τον χρειαστείς για να μαγειρέψεις κάποιο φαγητό.
Και τί είναι αυτό που πρέπει να κάνεις;
Όταν θελήσεις να τον βάλεις στην κατάψυξη, θα τον τυλίξεις όπως βλέπεις στην παρακάτω εικόνα:
Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com - mea-colpa.com
0 comments
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.