Συχνά, όταν βράζουμε πατάτες, αυτές ανοίγουν και γίνονται κομμάτια.
Υπάρχει όμως ένα κόλπο, δοκιμασμένο και αποτελεσματικό, που αν το κάνουμε οι πατατούλες μας θα βράσουν χωρίς να ανοίξουν.
Και το κόλπο είναι το εξής:
Στην κατσαρόλα που βράζουν οι πατάτες, ρίχνουμε λίγες σταγόνες λεμόνι!
Πηγή: meacolpa.today
0 comments
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.