Οι πατάτες, αφού τις καθαρίσουμε, λίγο μετά, θα μαυρίσουν.
Υπάρχει όμως ένα κόλπο, δοκιμασμένο και αποτελεσματικό, που αν το κάνεις, οι πατάτες σου δεν θα χάσουν το χρώμα τους.
Το κόλπο, είναι το εξής:
Τις βάζουμε σε κρύο νερό, αλλά όχι για πολλή ώρα, διαφορετικά γίνονται σκληρές και χάνουν και τις βιταμίνες τους.
Έτσι, μία ώρα αφού τις βάλουμε στο νερό για να μην μαυρίσουν, τις μαγειρεύουμε.
Πηγή: meacolpa.today - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com
0 comments
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.