Πέραν του ότι πρέπει τα αυγά να βράζουν αφού έχουν βγει από το ψυγείο και έχουν έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, προσθέτοντας και λίγο αλάτι στο νερό όπου θα βράσουν, δοκιμάστε να βάλετε στον πάτο της κατσαρόλας ή του μπρικιού μια μικρή πετσέτα ή ένα κομμάτι βαμβακερό ύφασμα που θα σταματήσει τη «μετωπική» σύγκρουση των αυγών με τα μεταλλικά τοιχώματα του σκεύους και θα σας χαρίσει ένα τέλεια βρασμένο αυγό.
Αν μάλιστα προσθέσετε λίγο ξύδι στο νερό τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως τα αυγά σας θα βγουν …ατσαλάκωτα.
Πηγή: faysbook.gr
0 comments
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.