Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Σαχτάρ Λουίς Αντριάνο κλήθηκε σε απολογία από την UEFA για την επίμαχη φάση της ισοφάρισης σε 1-1 της αναμέτρησης με τη Νόρτζελαντ στη Δανία, όπου δεν τήρησε το fair play και σκόραρε την στιγμή που οι πάντες είχαν σταματήσει (Η Σαχτάρ «επιβλήθηκε» της Νόρτζελαντ με 5-2) !

Ο Αντριάνο σκόραρε έπειτα από βαθιά μπαλιά του συμπαίκτη του Γουίλιαν, ο οποίος ήθελε να επιστρέψει την μπάλα στους αντίπαλους τηρώντας το fair play, καθώς το ματς είχε διακοπεί προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε παίκτη της Σαχτάρ.

Η UEFA πήρε το φύλλο αγώνα και αποφάσισε να διενεργήσει πειθαρχική έρευνα σε βάρος του Λουίς Αντριάνο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός κατηγορείται για παραβίαση του άρθρου πέντε και θα απολογηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2012.

Από την πλευρά του ο προπονητής της πρωτοπόρου του 5ου ομίλου του Champions League κ. Μιρτσέα Λουτσέσκου ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο στη Δανία, δεν δείχνουν διάθεση για συγχώρεση! Πριν από κάποια χρόνια σε μια αναμέτρηση της Σαχτάρ με τη Μπαρτσελόνα, την στιγμή που ο Μπραντάο ήταν ξαπλωμένος στο χόρτο τραυματίας, οι Μπλαουγκράνα πέτυχαν το νικητήριο γκολ. Τότε ο Ρουμάνος τεχνικός είχε προβεί σε... κήρυγμα λέγοντας ότι «δεν έχει ανάγκη η Μπαρτσελόνα να κερδίζει έτσι, και δεν αντιστοιχεί στο μέγεθός της να κάνει τέτοια».

Ο αθλητικός διευθυντής της Νόρτζελαντ κ. Γιαν Λάουρσεν είπε ότι «όλοι μιλάνε για τις αξίες του fair play και του σεβασμού και μετά γίνεται κάτι σαν αυτό», ενώ ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Δανίας Νικολάι Στόκχολμ υποστήριξε: «Υπάρχει κάτι που λέγεται σεβασμός στον αντίπαλο και δεν το είδαμε καθόλου από την πλευρά των αντιπάλων. Περιμέναμε πως θα μας άφηναν να σκοράρουμε ένα γκολ. Οι μισοί παίκτες της Σαχτάρ έτσι φάνηκε να σκέφτεται, όχι όμως και οι υπόλοιποι μισοί».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το επίμαχο γκολ...


Πηγή: tovima.gr - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια