Λάβαμε από μία αναγνώστριά μας το ακόλουθο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:  

"Ονομάζομαι Χ. Χ. και είμαι υποψήφια διδάκτορας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. 

Το αντικείμενο της έρευνας μου είναι ο ρόλος της ανάμειξης των καταναλωτών στο πλαίσιο των επιχειρησιακών κρίσεων από επιβλαβή προϊόντα.

Για να ολοκληρωθεί η έρευνά μου, χρειάζεται να γίνει συλλογή ενός πολύ μεγάλου αριθμού ερωτηματολογίων. Για τον λόγο αυτό έχω μεγάλη ανάγκη και ζητάω τη βοήθειά σας για να αναρτήσετε το link της έρευνας μου στο blog σας. Αναρτώντας το link με το ερωτηματολόγιο συμβάλλετε στην ολοκλήρωση της διδακτορικής μου διατριβής που χωρίς τη δική σας βοήθεια και συμβολή θα είναι ακόμα δυσκολότερη η ολοκλήρωση της δύσκολης αυτής προσπάθειας.

Όσον αφορά στον χρόνο συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι γύρω στα δέκα λεπτά. Καταλαβαίνω ότι ο χρόνος είναι αρκετός και ότι ίσως είναι βαρετό για μερικούς από εσάς αυτό που σας ζητάω, αλλά πραγματικά χρειάζομαι τη συμμετοχή και τη βοήθειά σας. Σας παρακαλώ να αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και θα έχετε βοηθήσει σε κάτι πολύ σημαντικό για εμένα. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και αναγκαία!!! 

Οι απαντήσεις όσων συμμετάσχουν στην έρευνα αυτή είναι ανώνυμες και εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν μόνο στα πλαίσια της ακαδημαϊκής έρευνας για να διερευνηθούν επιστημονικά κενά που υπάρχουν.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας και τη σύνταξη των αποτελεσμάτων για τη διδακτορική μου διατριβή, θα μπορούσα, εάν σας ενδιαφέρει, να σας παράσχω μέρος των αποτελεσμάτων.

Το link της έρευνας είναι το: http://survey-devel.gunet.gr/limesurvey/new.php"

Υ.Γ.

Το e-mail που μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με την υποψήφια διδάκτορα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων  για όποιες απορίες είναι το xrouvaki[at]gmail.com.

Σου ευχόμαστε με το καλό να ολοκληρωθεί η έρευνά σου. Και βέβαια μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα της έρευνάς σου.

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Λαϊκές Αγορές Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια