Αγαπητό clopypaste,

Καταρχάς συγχαρητήρια για τη δουλειά και την προσπάθεια που καταβάλετε. Πιστέψτε με δεν το λέω από ευγένεια, αλλά πραγματικά το εννοώ καθώς πιστεύω ότι η δουλειά που κάνετε είναι καταπληκτική. Διαβάζω το blog σας εδώ και δύο χρόνια και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Θα ήθελα να κάνω όμως κάποιες παρατηρήσεις με όλη την καλή διάθεση. Παρατηρήσεις, οι οποίες θεωρώ ότι γίνονται για τη βελτίωση του blog και οι οποίες δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητα σωστές. Θα εκφέρω απλά την άποψή μου.

Θα προσπαθήσω να κάνω όσο πιο κατανοητά μπορώ αυτά που εννοώ.Το μεγαλύτερο "πρόβλημα" κατά την άποψη μου είναι η δομή που παρουσιάζει το blog. Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα μια πρώτη ματιά μάλλον θα σε μπερδέψει καθώς ο όγκος των πληροφοριών είναι μεγάλος και όχι καλά διαχωρισμένος, ώστε να βοηθήσει το "μάτι". Επιπλέον, οι διαφημίσεις είναι πάρα πολλές. Φαντάζομαι ότι για τη λειτουργία του blog είναι απαραίτητες, αλλά παρόλα αυτά είναι κάτι το οποίο μάλλον με ενοχλεί. Είναι περίεργο το γεγονός ότι δεν υπάρχουν καθόλου σχόλια στις δημοσιεύσεις. Νομίζω ότι σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται η δυνατότητα προσθήκης σχολίου, αφού βρίσκεται μακριά από το κείμενο και με τρόπο καθόλου ευδιάκριτο.

Η θεματολογία είναι πολύ καλή. Θα μπορούσαν να μπαίνουν περισσότερες αναρτήσεις του τύπου quiz, όπως κάνατε κατά καιρούς. Μερικές φορές βλέπω ότι μπαίνουν πολύ λίγες αναρτήσεις καθημερινά, εως και καθόλου, και αυτό με απογοητεύει, γιατί μπαίνω καθημερινά περιμένοντας κάτι καινούργιο.

Συγχωρέστε με για τη δομή του κειμένου. Θέλω να τονίσω ότι απλά προσπαθώ να βοηθήσω μεταφέροντάς σας τις εντυπώσεις μου.

"Αναγνώστης"

Τί του απαντάει το blog ClopYPastE:

Αγαπητέ αναγνώστη,

Σε ευχαριστούμε καταρχάς για τα καλά σου λόγια που αν μη τί άλλο μας δίνει δυνάμεις για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.

Θα θέλαμε να σε ενημέρωσουμε ότι κάποια στιγμή το blog ClopYPastE θα μεταφερθεί σε πλατφόρμα wordpress, οπότε πολλά απ' αυτά τα προβλήματα στα οποία αναφέρεσαι θα λυθούν.
Οι διαφημίσεις είναι απαραίτητες, χωρίς να αποτελούν όμως αυτοσκοπό και είναι τόσες στον αριθμό, ώστε στο τελικό αποτέλεσμα να υπάρχει μια συμμετρία μεταξύ των 2 στηλών του εικαστικού.

Τα σχόλια είναι λίγα, γιατί πολλά απ' αυτά που γίνονται δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που έχουμε θέσει (είτε είναι σε greeklish, είτε γράφονται με κεφαλαία, είτε έχουν υβριστικό περιεχόμενο κ.ο.κ.). Είμαστε αυστηροί όσον αφορά στην ελληνική γλώσσα και επιδιώκουμε όσοι αναδημοσιεύουν από έμας να παίρνουν ένα τουλάχιστον τονισμένο και ορθογραφημένο κείμενο.

Όσον αφορά στην ποσότητα και τη συχνότητα των αναρτήσεων λόγω της παραπάνω αυστηρότητας που τηρείται πιστά, αλλά και λόγω του μικρού αριθμού των ατόμων που γράφουν στο blog ίσως να μην είναι δυνατόν να είναι κάτι περισσότερο από την τρέχουσα. Προσπαθούμε πάντως σε καθημερινή βάση να έχουμε αναρτήσεις, σεβόμενοι τους καθημερινούς μας αναγνώστες. Ακόμα και όταν θέλουμε να φύγουμε για διακοπές έχουμε φροντίσει να υπάρχουν προγραμματισμένες αναρτήσεις!

Στη νέα αυτόνομη πλατφόρμα, την οποία θα αρχίσουμε να ετοιμάζουμε, καλούμε νέα παιδιά και γενικότερα νέους συνεργάτες με μεράκι για το blogging, αλλά και που ξέρουν να δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό προς την ελληνική γλώσσα και καταλαβαίνουν τη σπουδαιότητά της.

Γιατί όπως μας λέει και ο κ. Σαράντος Καργάκος:

«…αν σταματήσουμε να μισούμε ή να περιφρονούμε τη γλώσσα μας, αν συμφιλιωθούμε μαζί της, θα ζήσουμε αύριο σ' ένα πνευματικό και επιστημονικό περιβάλλον πιο φιλικό προς εμάς. Το μέλλον χρειάζεται την ελληνική για να υδροδοτείται από αυτή γλωσσικά. Όποια ευρωπαϊκή γλώσσα κι' αν εξελιχθεί σε παγκόσμια γλώσσα, σε μία οικονομική lingua franca, θα έχει την ανάγκη της ελληνικής η οποία και γι' αυτό πρέπει να διατηρηθεί ζώσα, σφριγώσα και ακμαία. Οι καρποί της πάντα θα είναι καρποί και για το παγκόσμιο λεξιλόγιο της επιστήμης και του πολιτισμού. Γι' αυτό, το να υπηρετούμε με σεβασμό τη γλώσσα μας είναι η μεγαλύτερη προσφορά στον παγκόσμιο γλωσσικό πολιτισμό».

Υ.Γ. 

Περιμένουμε και άλλες προτάσεις και σχόλια από έσας τους αναγνώστες μας που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη δομή του νέου μας blog.

Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια