Το μοναδικό τρόφιμο που δεν χαλάει όσο καιρό και να το έχουμε είναι το μέλι. Η ζάχαρη που περιέχει το μέλι είναι το συντηρητικό του. Επίσης, το μέλι είναι όξινο με αποτέλεσμα τα βακτήρια να μην το πλησιάζουν. Τί πάει λάθος όμως με το μέλι;
Το μέλι συχνά ζαχαρώνει, αλλά δεν πρέπει να το πετάμε. Οι κρύσταλλοι που δημιουργούνται είναι ζάχαρη, επομένως αν το ζεστάνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων σε μέτρια φωτιά για 30 δευτερόλεπτα κάθε φορά που θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε γίνεται πάλι σαν καινούριο.
Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com
0 comments
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.