Ένα από τα πιο ανατρεπτικά BLOG που ήρθε για να κάνει ντόρο εκεί που κανείς δεν το περίμενε θα ήθελε να σας δηλώσει την ύπαρξή του στην ελληνική μπλογκόσφαιρα: Με λίγα λόγια το blog kakomiga.blogspot.com είναι γεγονός και...
Δεν είναι εδώ για κατινιές, φίλες και φίλοι!
Ήρθε να μιλήσει πάνω από το τραπέζι, όχι μασώντας τσιχλόφουσκες ούτε τα λόγια του, αλλά μασώντας κρεμασμένες ελπίδες, ψεύτικες υποσχέσεις, συνθήκες κατάντιας.
Απαιτεί την αλήθεια του "αντικειμενικού" διαδικτύου, εκείνου του οποίου θέλει με ζήλο να φέρει τον άνθρωπο εγγύτερα τον έναν στον άλλο, εμάς όλους τους βαπτισμένους "γνωστούς-αγνώστους", "επώνυμους-ανώνυμους".
Αναζητά διαφυγή στην ελεύθερη πραγματικά δημοκρατική εκφρασθείσα σκέψη, με λόγια και "χρώματα".
Στροφή στην αυθεντική πληροφόρηση με πολλή δόση ενός από τα ελληνικότατα παραδοσιακά εδέσματα, αυτό του "καραμελωμένου" κουτσομπολιού, με άποψη, στιλ, ειλικρίνεια, θάρρος, ουσιώδη κριτική και βέβαια εντονότατου αυτοσαρκασμού, στοιχείο που αν δεν ξεχώριζε δεν θα υπήρχε η "ρίζα", η σπορά για την όποια τυχόν καλλιέργεια και συγκομιδή δημιουργίας ενός τέτοιου blog.
Διεκδικεί τα κεκτημένα μας μέσα από πολύ χιούμορ και έντονη "κακία", κραυγές αντίδρασης.
Διεκδικεί με άλλα λόγια τη δική σας συμμετοχή και στήριξη για ένα blog με πολύ "μέλι και κανέλα"...γιατί μας έκαναν πλύση εγκεφάλου και οι εκπομπές μαγειρικής φέτος στην ελληνική τηλεόραση-οι οποίες έπεσαν βαριές στα άδεια στομάχια των τηλεθεατών τους.
Συνοδεύστε το επιδόρπιο και ζουμάρετε στις λεπτομέρειες, σίγουρα έχει ενδιαφέρον τι είναι ο κάβουρας ψάρι... εργαλείο και... τι είναι το ζουμί του... και πόση άραγε σημασία έχει;
Πηγή: kakomiga.blogspot.com
0 comments
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.