Έκανε σεξ με τον εγγονό της προκειμένου να ξορκίσει τον «δαίμονα του έρωτα» που είχε κατακυριεύσει το νεανικό κορμί του. Σάλο σε ολόκληρη την Καλιφόρνια προκαλεί η εκδίκαση της πρωτοφανούς για τα νομικά χρονικά υπόθεσης, στην οποία κατηγορούμενη είναι μια 53χρονη.

Η Τόνι Στάουερς-Μουρ, ενώ αρχικά είχε ομολογήσει στους συγγενείς της πως αποπλάνησε τον 15χρονο εγγονό της, ενώπιον των δικαστών της ισχυρίστηκε πως όχι μόνο δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά πως ο ανήλικος τη βίασε!

Η δίκη της 53χρονης έχει διακοπεί προσωρινά προκειμένου να συλλεχθούν και άλλα στοιχεία που αναμένεται να ρίξουν φως στις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης, αλλά και να εντοπιστεί ο 15χρονος, ο κύριος πρωταγωνιστής της ιστορίας. Ομως, οι εισαγγελείς δηλώνουν πως έχουν στα χέρια τους ηχογραφημένες τηλεφωνικές συνομιλίες της Στάουερς-Μουρ. Συνομιλίες κατά τη διάρκεια των οποίων η 53χρονη ομολόγησε την πράξη της σε διάφορους συγγενείς της, ισχυριζόμενη πως «έκανε ό,τι έκανε προκειμένου να βγάλει από το σώμα του νεαρού έναν δαίμονα, ώστε να μη βλάψει και άλλα άτομα του κοινωνικού του περίγυρου».

Για τους δικαστές όμως δεν πρόκειται απλώς για υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου, και αυτό γιατί η Στάουερς-Μουρ κατά το παρελθόν εργαζόταν ως βοηθός δασκάλων σε δημόσια σχολεία της πόλης Ντίρχαμ. Γεγονός που «την έκανε να έχει καθημερινή επαφή με παιδιά», όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή -αν και η ίδια επιμένει πως… θυσίασε το σώμα της για το καλό του εγγονού της- οι εισαγγελείς δήλωσαν κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας πως λείπουν μάρτυρες-κλειδί που πρέπει να εμφανιστούν άμεσα ενώπιον της Δικαιοσύνης.

«Ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του 15χρονου, για τον οποίο κανείς δεν γνωρίζει πού ακριβώς βρίσκεται, αν και αναζητείται αρκετό καιρό».

Αν πάντως τελικά καταδικαστεί η 53χρονη Στάουερς-Μουρ, αντιμετωπίζει για την πράξη της ποινή κάθειρξης 144 μηνών, κάτι που μεταφράζεται σε δώδεκα χρόνια φυλάκιση.

Πηγή: espressonews.gr

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια