Πριν από λίγες μέρες γνωρίζαμε πως το PS3 JailBreak, η συσκευή δηλαδή που συνδέσετε στην USB του PS3 και σας επιτρέπει να κάνετε αντιγραφή τα παιχνίδια σας στο δίσκο του PS3, εξετάστηκε από διάφορους hackers. Αυτές τις μέρες ο Phil Mcavity δήλωσε στο Twitter πως αυτός και η ομάδα του κατάφεραν να κλωνοποιήσουν με επιτυχία το PS JailBreak!

Πρόκειται για ένα “εναλλακτικό” modchip με το όνομα PS3Stinger. Ήταν εξαρχής εμφανές πως δεν μιλούσαμε “για ένα διαφορετικό τσιπάκι”, αλλά για έναν κλώνο του PS Jailbreak.

Το PS3Stinger θα ξεκινήσει να διανέμεται στις 10 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με ανακοίνωση του Phil, με κόστος μόλις €50, έναντι των $160 που κοστίζει το “αυθεντικό” PS Jailbreak (δηλαδή περίπου τα μισά).

Έρχονται ακόμη περισσότερα καλά νέα σχετικά με το Jailbreak, όπως ότι κατάφεραν να υποκλέψουν τον κώδικα του PS Jailbreak με την μέθοδο του packet sniffing μέσω USB.

Ένας προγραμματιστής ήδη έκανε compile τον κώδικα και πειραματίζεται για να μετατρέψει τη συσκευή του Nokia N900 σε PS Jailbreak, οπότε η στιγμή που θα χρησιμοποιούμε το PSP ως PSJ πλησιάζει.

Εκτός από αυτό έγιναν διαθέσιμα τα σχέδια του PS Jailbreak, όπως μπορείτε να δείτε και από την παρακάτω φωτογραφία, έτσι θα μπορέσει ο καθένας που έχει λίγες γνώσεις με κολλήσεις και προγραμματισμό τσίπ να κατασκευάσει το δικό του κύκλωμα...



Θα μου πείτε τώρα, καλά όλα αυτά, αν κάποιος έχει τις γνώσεις μπορεί να φτιάξει το κύκλωμα, αλλά με το λογισμικό που «τρέχει» στο τσιπακι τι γίνεται; Ε λοιπόν, ένα κομμάτι του data dump του ΚΛΕΜΜΕΝΟΥ PS3 JIG της Sony μπορείτε να τον βρείτε εδώ.

Τον κώδικα δεν μπορείτε να τον κάνετε Download, copy paste ή να τον εκτυπώσετε.

Δημοσιεύω αυτά τα σχέδια και τον κώδικα, όχι γιατί είμαι υπέρ της πειρατείας, αλλά σέβομαι την προσπάθεια και τον χρόνο των παιδιών που έκατσαν όλοι μαζί σκέφτηκαν, σχεδίασαν, συζήτησαν και τελικά έκαναν πραγματικότητα τον στόχο τους.

Πηγή: gadget-akia.blogspot.com

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια