Μεγάλη συναυλία για τον κορυφαίο Ελληνα λαϊκό συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη, με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τότε που έφυγε για πάντα από κοντά μας, διοργανώνεται με τη συμμετοχή σημαντικών ερμηνευτών, της Ορχήστρας "Βασίλης Τσιτσάνης" από την γενέτειρα του τα Τρίκαλα, και τη συνεργασία του Κέντρου Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη.

Η συναυλία δίνει την ευκαιρία στο κοινό που λάτρεψε τα τραγούδια του και κρατά ακόμα ζωντανή τη μνήμη της δημιουργίας του, αλλά και στους νεότερους που γνώρισαν και αγάπησαν το έργο του, να συμμετέχει σε μια συναυλία που θα εξελιχθεί σε μια μεγάλη γιορτή με κύριο υλικό τη δική του διαχρονική δημιουργία. Αγαπημένοι ερμηνευτές που είτε τον γνώρισαν και συνδέθηκαν μαζί του, είτε νεότεροι που έσκυψαν ευλαβικά και με σεβασμό πάνω στις συνθέσεις του θα τραγουδήσουν τα αναλλοίωτα στο χρόνο τραγούδια του. Συγκεκριμένα στη μεγάλη αυτή γιορτή μνήμης στο Βασίλη Τσιτσάνη τραγουδούν οι: Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Μπάσης, Μαριώ, Μπάμπης Στόκας, Μπάμπης Τσέρτος και η Μαίρη Λίντα καθώς, και ο κορυφαίος μουσικός στο μπουζούκι Μανώλης Καραντίνης.

Τα τραγούδια θα αποδώσει η Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης που ειδικεύεται στην παρουσίαση του έργου του μεγάλου λαϊκού συνθέτη και έρχεται από τα Τρίκαλα, την πόλη που είναι γεμάτη από τη μορφή και τη δημιουργία του, ειδικά για τη μεγάλη αυτή βραδιά στο Λυκαβηττό.

Στη συναυλία θα επιχειρηθεί η αυθεντική εκτέλεση των έργων του Τσιτσάνη με μελέτες πάνω στις ηχογραφήσεις που άφησε ο ίδιος και πρωτεργάτη το στενό του συνεργάτη τον αριστοτέχνη στο μπουζούκι Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος εκτελεί σε τρίχορδο μπουζούκι όπως ακριβώς ο μεγάλος Έλληνας «δάσκαλος».

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει αγαπημένα μεγάλα τραγούδια του από τη «Συννεφιασμένη Κυριακή» και τα «Καβουράκια», ως τη «Νοσταλγία», «Βάρκα γιαλό», «Γειά σου καΐκι μου», «Χωρίσαμε ένα δειλινό», «Πέφτεις σε λάθη», «Τι σήμερα, τι αύριο τι τώρα», «Γιατί με ξύπνησες πρωί», «Είμαστε αλάνια», «Απόψε κάνεις μπαμ», «Μάγισσα Τσιγγάνα» και πολλά ακόμα που αγαπά και εξακολουθεί να τραγουδά το κοινό. Το πρόγραμμα της βραδιάς έχει επιλεγεί προσεκτικά ώστε να δίνει μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας και στηρίζεται σε τραγούδια που δημιουργούν το αίσθημα της χαράς και του κεφιού, ώστε το κοινό να τραγουδήσει μαζί με τους ερμηνευτές ή ακόμα και να χορέψει.

Τραγουδούν: ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ, ΓΛΥΚΕΡΙΑ, ΜΑΙΡΗ ΛΙΝΤΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ΜΑΡΙΩ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ, ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ, ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΡΤΟΣ

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Εισιτήρια: 30€ (Α Ζώνη), 20€ (Ανω Διάζωμα). Φοιτητικό: 20€. Εισιτήρια προπωλούνται από Πανεπιστημίου 39, τηλ.: 210 7234567 και στο http://www.ticketservices.gr/





Πηγή: opencalendar.gr

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια