Μια γιορτή σαν καμιά αλλη, το Μουντιάλ ήρθε και πάλι, συναισθήματα πολλά, γέλια χαρές και δάκρυα. Στην Ελλάδα την μικρή υπάρχει κρίση και καημοί, το ΔΝΤ καραδοκεί να μας ρουφήξει το ζουμί. Τωρα τελειώνουν ολα αυτά, η Εθνική με μπλε φτερά, την κουπα θα φέρει τη χρυσή κι όλη Ελλάδα μια γιορτή.

Εκεί εκεί εκεί στη Νότια Αφρική, την κούπα θα σηκώσουμε ξανα όλοι μαζί, εκεί εκεί μαζί με τους Ζουλού, οι Έλληνες θα κάνουμε το πιο μεγάλο ΝΤΟΥ !!!

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ...
ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΕΛΛΑΣ ΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟΛΕΟ...

ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΜΗ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ.

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΠΑΤΑ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.

ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΩ ΠΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ.

ΕΛΛΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.

Ελλαδάρα με πιάνει τρέλα σήκωσέ το μες τη χώρα του Μαντέλα.

Για σένα Ελλαδάρα μου αφήνω τη νησάρα μου, τα σπάω με την κοπελιά, αφήνω τη δουλειά. Και όλα θα πεις γιατί; Μα για να έρθω Αφρική, να κάνουμε γαλάζιο ντου στη χώρα των Ζουλού!!!

ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙΣ!

ΚΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ - ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ - ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥ - ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ!

Γαλανόλευκο μου χρώμα μες το αίμα μου κυλάς και έχω μάθει να πηγαίνω όπου εσύ μονάχα πας, στις χαρές σου και στις λύπες πάντα δίπλα σου πίστος, Ελλαδάρα μου αιώνια άρρωστος σου οπαδός.

Ελλαδάρα Ελλαδάρα σ' αγαπώ, φέρε μας την κουπα ν' αρχίσουμε χορό.

Ποιά Αργεντινή, ποιά Βραζιλία εμείς είμαστε Έλληνες και δε μασάμε μία.

Παίξε ρε Ελλαδάρα όμοφη μπαλίτσα γιατί η κρίση χτύπησε και δε θα φάμε πίτσα.

Τώρα έφτασε η ώρα να πάμε Αφρική να σηκώσουμε την κούπα με την εθνική.

Στην Αφρική θα πάμε το κύπελλο θα πάρουμε και δεν το συζητάμε. Τίποτα δε φοβόμαστε, τίγρεις και λιοντάρια, αέρα θα μας κάνουν, θα μας κ..... μία μάντρα.

Οι επτά Σοφοί κι δώδεκα Θεοί καθίσανε για σύσκεψη στου Ολύμπου την κορφή, εκεί αποφασίσανε να δώσουνε πνοή στην Εθνική Ελλάδος να παει στην Αφρική. Πίσω στο τέρμα βάλανε τον γίγαντα Χαλκιά και δεξιά στην άμυνα τον Βύντρα τον φονιά. Κυριάκο - Παπαδόπουλο στην άμυνα στη μέση να μην περνάει τίποτα κι ας λέγεται και Μεσι. Τον φτερωτό Σπυρόπουλο πίσω αριστερά τον ταύρο Τοροσίδη ακόμη ποιό μπροστά. Κατσουράνη - Καραγκούνη να τρέχουν πίσω μπρος τις μάχες να κερδίζουν να τρέμει ο εχθρος. Τον Σάλπι ν' αλωνίζει τη δεξιά πλευρά στην άλλη το κοπέλι να κάνει μαγικά. Τον Άγγελο με τα χρυσά φτερά στην κορυφή να βάζει γκολ με κεφαλιά. Κι άλλα είκοσι ισάξια παληκάρια που έχουνε ψυχή και δόντια σαν λιοντάρια. Στο πλοίο τους εβάλανε τον Τοπαλίδη πρώτο και καπετάνιο ορίσανε τον βασιλιά τον Ότο. 'Ετσι το πλοίο σάλπαρε να πάει Αφρική και θα μας φέρουν είπανε την κούπα την χρυσή ...όλοι με μια φωνή.

11 Ιούνη αρχίζει η γιορτή, γυναίκα κάτσε κάτω δεν θέλω πως και τι. Βγάλε το μπλουζάκι μου αυτό της Εθνικής πλύν' το και σιδέρωσ' το θα γίνει της τρελής. Γέμισε το ψυγείο με μπύρες δροσερές βαλε και τις πίτσες να γίνουν τραγανές. Το τηλεχειριστήριο μην τύχη και το πιάσεις θα σε χτυπήσει κεραυνός και τα μαλλιά θα χάσεις. Την μαμάκα σου να πεις να κάτσει στο χωριό, γιατί καρδιά θα πάθει αν έρθει κατά δω. Μη λες " γλυκούλη τον Μεσι" τον "Τορες μορφονιό", γιατί θα πάρω ανάποδες θα γίνει φονικό. Παίζει η Ελλαδάρα μπαλάρα φοβερή βαλε κάτι πάνω σου θα κρυώσεις βρε χαζή. Πάρε τις φιλενάδες σου να πάτε για καφεδάκι κι αν δεις κανέναν άντρα θα' ναι κανά πουσ...... Μπράβο Άγγελε μου γκολ βαλε πολλά... τι έχασες μ..... δεν χάνονται αυτά. 11 Ιούλη ημέρα ιερή αν πάρουμε την κούπα θα πάμε στο νησί.

11 Ιούνη αρχίζει η γιορτή, άντρα κάτσε κάτω δεν θέλω πως και τι. Φέρε μου μια μπύρα και να' ναι δροσερή μη σε πάρει ο δια... παλιο....... Έπλυνες τα πιάτα έκανες φαγητό βγάλε την ποδιά σου έλα κοντά μου εδώ. Άντρας είσαι εσύ μωρέ με άσπρα ποδαράκια δες τον Χαριστέα πως βάζει τα γκολάκια. Αχ η χαζή δεν πηρα ποδοσφαιριστή να μου βάζει τα γκολάκια σαν να είναι στραγαλάκια. Αν πάρουμε την κούπα στο λέω ρε τσιγκούνη, θα φύγω από σένανε θα πάω στον Καραγκούνη.

Η Βραζιλία έχει όμορφες, η Σουηδία αφράτες, η Γερμανία στρουμπουλές κι η Ισπανία σοβαρές. Η Αργεντινή ναζιάρες, η Νιγηρία με χειλάρες και η Ελλάδα τις κορμάρες με τις γλυκές ματάρες.

Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Share/Save/Bookmark

0 comments

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Translate

Donate

Donate
Buy Me A Coffee

Ακολουθήστε μας

Σας ενδιαφέρουν...

ΑΤΗ.ΕΝΑ Card Market Pass ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ govgr Online Supermarket 1 Online Supermarket 2 Αναζήτηση Ασφαλειών Αναζήτηση Εργασίας 1 Αναζήτηση Εργασίας 2 Αναζήτηση Εργασίας 3 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 1 Αναζήτηση Ξενοδοχείων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 1 Αναζήτηση Πτήσεων 2 Αναζήτηση Πτήσεων 3 Αναζήτηση Πτήσεων 4 Αποστολή Λουλουδιών Αποτελέσματα Κληρώσεων ΟΠΑΠ Αποτελέσματα Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ Δήλωση Υγείας Ακτοπλοΐας Δρομολόγια Πλοίων 1 Δρομολόγια Πλοίων 2 Δρομολόγια Πλοίων 3 Δρομολόγια Πλοίων (ΟΛΠ) Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ελ. Βενιζέλος: Αφίξεις - Αναχωρήσεις Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Ραντεβού ΟΠΑΝΔΑ Εφημερεύοντα Νοσοκομεία Εφημερεύοντα Φαρμακεία 1 Εφημερεύοντα Φαρμακεία 2 Εφημερεύοντες Ιατροί Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Κορονοϊός - Χάρτης ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΤΕΛ Αττικής Κυκλοφοριακός Χάρτης 1 Κυκλοφοριακός Χάρτης 2 Παραγγελία Φαγητού 1 Παραγγελία Φαγητού 2 Παραγγελία Φαγητού 3 Παρακολούθηση Πλοίων Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων Πληροφορίες Οχημάτων (Open Car) Προγραμματισμός ραντεβού εμβολιασμού κατά της COVID-19 ΟΑΣΑ Αναζήτηση Δρομολογίων Ταχυδρομικοί Κώδικες Τιμές Καυσίμων 1 Τιμές Καυσίμων 2 Υγειονομικός Χάρτης Φορολοταρία Χρυσός Οδηγός

Ιστορικό αναρτήσεων

Αναγνώστες

Twitter Followers

Linkedin Profile

Facebook Fans

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια