Οι νόμοι της ...γκαντεμιάς

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 30 Μαΐου 20131. Νόμος της Μηχανικής Επισκευής – Αφού τα χέρια σας καλυφθούν εξ ολοκλήρου με γράσο, τότε θα αρχίσει να σας τρώει η μύτη σας ή θα θέλετε να πάτε στην τουαλέτα.

2. Νόμος της Βαρύτητας ή του Εργαστηρίου  – Οποιοδήποτε εργαλείο ή βίδα, όταν πέσει, θα… κυλήσει προς τη λιγότερο προσβάσιμη γωνία.

3. Νόμος των Πιθανοτήτων – Η πιθανότητα του να σας παρακολουθούν είναι ανάλογη της ηλιθιότητας της πράξης σας.

4. Νόμος των Τυχαίων Αριθμών ή του Τηλεφώνου – Αν καλέσετε λάθος αριθμό, η γραμμή ποτέ δεν είναι κατειλημμένη και κάποιος πάντα θα απαντήσει.

5. Νόμος του Άλλοθι – Αν πείτε στον προϊστάμενό σας ότι καθυστερήσατε να πάτε στη δουλειά γιατί έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου σας, την επομένη όντως θα σκάσει το λάστιχο του αυτοκινήτου σας.

6. Νόμος των Αλλαγών ή της Σειράς – Όταν αλλάζετε λωρίδα κυκλοφορίας στον δρόμο (ή σειρά στο σούπερ μάρκετ αντίστοιχα), η λωρίδα (ή σειρά αντίστοιχα) που μόλις αφήσατε θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα από εκείνη στην οποία μετακινηθήκατε.

7. Νόμος του Μπάνιου ή Αφρόλουτρου – Με το που βυθίζετε το σώμα σας στην μπανιέρα, είναι βέβαιο ότι το τηλέφωνο θα χτυπήσει.

8. Νόμος των Συναντήσεων – Η πιθανότητα να συναντήσετε τυχαία κάποιον που γνωρίζετε αυξάνεται άρδην όταν βρίσκεστε με άτομο που δεν θέλετε να σας δουν μαζί.

9. Νόμος του Αποτελέσματος – Όταν προσπαθήσετε να αποδείξετε σε κάποιον ότι ένα μηχάνημα δεν δουλεύει, εκείνη την στιγμή θα δουλέψει.

10. Νόμος της Βιομηχανικής – Η ένταση της φαγούρας είναι ανάλογη του βαθμού δυσκολίας στο να ξύσετε το συγκεκριμένο σημείο.

11. Νόμος Θεάτρου, Σινεμά – Τα άτομα των οποίων οι θέσεις απέχουν περισσότερο από το διάδρομο θα φτάσουν τελευταία και είναι πάντα εκείνα που θα εγκαταλείψουν τις θέσεις τους αρκετές φορές για να πάρουν ένα σνακ, κάτι να πιουν ή να πάνε στην τουαλέτα και που θα φύγουν πριν από το τέλος της παράστασης ή της προβολής. Εκείνοι που κάθονται δίπλα στο διάδρομο ουδέποτε μετακινούνται, έχουν πολύ μακριά πόδια ή μεγάλες κοιλιές και πάντα περιμένουν μέχρι να αδειάσει η αίθουσα για να σηκωθούν.

12. Νόμος του Καφέ – Με το που καθίσετε να απολαύσετε ένα ζεστό καφέ στη δουλειά, ο προϊστάμενός σας θα σας ζητήσει να κάνετε κάτι που θα διαρκέσει έως ότου να κρυώσει ο καφές σας. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φραπέ το καλοκαίρι (σ.σ.: φραπές όχι φρέντο, φραπές!) που θα βράζει μέχρι να επιστρέψετε σε αυτόν.

13. Νόμος των Αποδυτηρίων – Εάν υπάρχουν μόλις δύο άτομα σε αποδυτήρια, θα έχουν γειτονικά ντουλαπάκια.

14. Νόμος Φυσικών Επιφανειών – Η πιθανότητα μιας φέτας ψωμί με μαρμελάδα να προσγειωθεί με την πλευρά της μαρμελάδας στο χαλί είναι ανάλογη του πόσο καινούριο και ακριβό είναι αυτό το χαλί.

15. Νόμος των Λογικών Επιχειρημάτων – Τα πάντα είναι δυνατά όταν δεν έχετε ιδέα για τί μιλάτε.

16. Νόμος της Ενδυματολογικής Εμφάνισης – Αν τα ρούχα σας κάνουν, δεν είναι ωραία.

17. Νόμος του Εμπορικού Μάρκετινγκ – Μόλις ανακαλύψετε ένα προϊόν που σας αρέσει πάρα μα πάρα πολύ, θα σταματήσουν την παραγωγή του.

18. Νόμος των Ιατρών – Εάν δεν αισθάνεστε καλά και κλείσετε ραντεβού με τον ιατρό σας, μέχρι να φτάσετε θα αισθάνεστε καλύτερα. Αν δεν κλείσετε ραντεβού θα παραμείνετε άρρωστοι.

19. Νόμος Επιστροφής από Σούπερ Μάρκετ – Έχεις όλες τις σακούλες με τα ψώνια στο ένα χέρι ώστε με το άλλο να ανοίξεις την πόρτα της πολυκατοικίας σου και τα κλειδιά βρίσκονται στην ίδια πλευρά που κρατάς τα ψώνια.

20. Ο νόμος της Σειράς - Αν περιμένετε σε σειρά και αποφασίσετε να πάτε στη δίπλα που κινείται πιο γρήγορα, είναι αποδεδειγμένο ότι αυτή που αφήσατε θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα.

21. Ο νόμος του Λεωφορείου - Όταν είστε στη στάση αρκετή ώρα και αποφασίσετε και ανάψετε τσιγάρο, τότε θα έρθει το λεωφορείο.

22. Ο νόμος του Τσιγάρου -  Μόλις ανάψετε τσιγάρο, θα προκύψει κάτι που πρέπει να κάνετε, μέχρι το τσιγάρο να καεί από μόνο του.

23. Νόμος των Σχέσεων 1 - Όταν θέλετε να βρείτε ταίρι και να κάνετε σχέση πού τέτοια τύχη, ενώ όταν δεν θέλετε θα έχετε και να επιλέξετε κιόλας. 

24. Νόμος των Σχέσεων 2 - Όταν θέλετε να μείνετε μόνος / μόνη, τότε συναντάτε κάποια / κάποιον αντίστοιχα που σας κινεί το ενδιαφέρον, ενώ όταν δεν θέλετε ούτε λόγος. 

25. Νόμος της Μαμάς - Μόλις αποφασίσετε ότι θέλετε να κάνετε καριέρα μένετε έγκυος (ενώ όταν θέλατε παιδί δεν μπορούσατε να μείνετε)

26. Νόμος της Μαμάς 2 - Μόλις αποφασίσετε να παρατήσετε την καριέρα σας και να αφοσιωθείτε στο παιδί σας, το αφεντικό σας σάς δίνει την προαγωγή και την αύξηση που πάντα θέλατε.

27. Νόμος της Μαμάς 3 - Όταν θέλετε να κάνετε παιδί, δεν μπορείτε να μείνετε έγκυος. Όταν σταματήσετε να προσπαθείτε σας έρχονται δύο τουλάχιστον μωρά μαζεμένα!!!

Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια