Έλληνας είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος του κόσμου!!!

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 27 Οκτωβρίου 2012


Την πρώτη θέση μεταξύ των 16 πιο έξυπνων ανθρώπων στον κόσμο, κατέχει ένας Έλληνας, ο 28χρονος Ευάγγελος Κατσιούλης από τη Θεσσαλονίκη, γιατρός στο επάγγελμα και με πτυχίο επίσης φιλοσοφικής, ο οποίος άγγιξε το εκπληκτικό νούμερο των 198 σε πρόσφατη μέτρηση IQ.Ο Δρ. Ευάγγελος Κατσιούλης, κατέχει αυτό το ρεκόρ, έχοντας και κατά το παρελθόν συμμετάσχει σε ανάλογες μετρήσεις.

Πρόσφατα μετρήθηκε το IQ του όπως και άλλων υποψηφίων από πολλές χώρες του κόσμου, από την εταιρεία «World Genius Directory», η οποία θεωρείται η πλέον κατάλληλη για μετρήσεις έξυπνων μυαλών σε όλον τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μέσο σκορ στις σχετικές μετρήσεις είναι το 100, με το 140 να θεωρείται υψηλό νούμερο. Όσοι δε σημειώνουν σκορ πάνω από 160, θεωρούνται ιδιοφυΐες.

Αυτό συμβαίνει φυσικά και με τον συμπατριώτη μας, ο οποίος άγγιξε το εκπληκτικό νούμερο 198 (σύμφωνα με τους επιστήμονες τέτοια νούμερα θεωρητικά μπορεί να πετύχει ένας στο δισεκατομμύριο), αφήνοντας αρκετά πίσω του τον Αμερικανό Rick Rosner με 192.Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Bookmark and Share

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και με κεφαλαία γράμματα και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα δημοσιεύονται. Για οποιαδήποτε απορία ανατρέξτε στους όρους χρήσης του ιστολογίου.

Related Posts with Thumbnails

Σας ενδιαφέρουν...

Ιστορικό αναρτήσεων

Εγγραφείτε στο newsletter

Αναγνώστες

Facebook Fans

Twitter Followers

Google+ Fans

Linkedin Profile

Κλικ εδώ να δείτε τα Banner Φίλων

trelokouneli ads
Στείλτε μας το Banner σας με e-mail και θα το αναρτήσουμε στα
Banner Φίλων (ακριβώς από πάνω).
Απαραίτητη προϋπόθεση να βάλετε κι εσείς ένα απ’ τα δύο Banner μας στο site σας.
Οι εικόνες θα μετατρέπονται σε 125x125 pixel λόγω χώρου.
Όλα τα Banner ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Banner 125x125
ClopYPastE
Banner 300x140
ClopYPastE

Αναγνώσεις σελίδων

Συνολικές Αναρτήσεις

Συνολικά Σχόλια